Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic Mobile Maps 10 (v.8.14) + mapy TeleAtlas/Navteq
Autor Wiadomość
marqo
Waypoint



Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 57
Wysłany: 2011-01-01, 17:22   

Ta wersja działa, choć wydaję się że mapa raczej mizerna - brak drogi łączącej 5 ze starą A2 (Łubowo-Kostrzyń woj. poz).
_________________
MIO MOOV 500 + AM 6 + IGO 8
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-01-01, 18:51   

A próbowałes mapy NVQ 2010.07? I chyba TA ma też już nowsze z 2010.09 .
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
marqo
Waypoint



Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 57
Wysłany: 2011-01-01, 19:58   

Mapa jest ta co w paczce; czy Możesz podać skąd wziąć te nowe o których piszesz?
_________________
MIO MOOV 500 + AM 6 + IGO 8
 
 
galaktikos
azymut


Dołączył: 18 Gru 2010
Posty: 2
Wysłany: 2011-01-02, 22:53   

http://www.ipmart-forum.pl/forumdisplay.php?f=259
 
 
marqo
Waypoint



Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 57
Wysłany: 2011-01-05, 14:58   

Mapki się ściągają i będę próbował je wgrać, ale mam inne pytanko : dlaczego w mapie TA pokazywane są drogowskazy i pasy ruchu a w mapie NT już nie; w ustawieniach jest żeby pokazywało?
_________________
MIO MOOV 500 + AM 6 + IGO 8
 
 
fukasz
azymut


Dołączył: 20 Maj 2009
Posty: 1
Wysłany: 2011-01-07, 18:17   

u mnie po zainstalowaniu nie moge w ogole odpalic progamu;/ Mam nokie x6 i gdy chce odpalic aplikacje wyskakuje komunikat "disk eror" dodam ze nie ma tu zewnetrznej karty pamieci tylko jest wbudowana i podzielona na 2 partycje. probowalem kopiowac folder z plikami instalacyjnymi do roznych miejsc na telefonie ale bez skutku...jakies prozpozycje?
 
 
hello 
Waypoint


Dołączył: 04 Lis 2008
Posty: 20
Wysłany: 2011-01-07, 18:35   

fukasz- prawdopodobnie brakuje ci katalogu Symbian_touch do pobrania z wątku o sigic
http://www.ipmart-forum.pl/showthread.php?p=251824
 
 
psgols
Waypoint


Dołączył: 09 Lip 2010
Posty: 21
Wysłany: 2011-01-29, 13:48   

witam
czy jest mozliwosc aby sygic szukal odbiornika GPS na bluetooth. w wersji instalacyjnej dla symbiana w opcjach programu dla gps jest mozliwosc zmiany gps z wbudowanego na gps bluetooth natomiast w wersji na androida program nie szuka juz gps na bluetooth uzywa tylko wbudowanego.
jest to zrozumiale bo w zasadzie kazdy tel z androidem posiada wbudowany gps jednak sa sytuacje gdzie gps bluetooth jest na zewnatrz i lapie sygnal szybciej niz wbudowany gps.
czy jest jakas mozliwosc zeby sygic w wersji na androida uzywal gps bluetooth
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-01-29, 13:57   

psgols, złe forum. Polecam ipmart-forum.pl . My wolimy nawigację opartę na Windows CE.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
luktok 
azymut


Wiek: 34
Dołączył: 27 Sty 2010
Posty: 1
Wysłany: 2011-02-26, 15:25   

Jeśli chodzi o Androida i zewnętrzny GPS proponuje sprawdzić program "Bluetooth GPS Provider" za free w markecie. Osobiście mi to działa w takiej konfiguracji (samsung i5700 + Pentagram P3101 + Sygic Mobile Maps 10)
 
 
rubin69 
Navi Expert



Pomógł: 8 razy
Dołączył: 19 Lip 2009
Posty: 364
Skąd: podkarpackie
Wysłany: 2011-02-26, 15:34   

Przecież Samsung i5700 ma wbudowany moduł GPS!I Sygic bardzo dobrze chodzi i bez zewnętrznego odbiornika na tym telefonie!
_________________


 
 
 
marqo
Waypoint



Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 57
Wysłany: 2011-03-08, 18:46   htc

Proszę o pomoc w zainstalowaniu tej wersji na htc wildfire-chodzi o instrukcję w miarę możliwości jasno.
_________________
MIO MOOV 500 + AM 6 + IGO 8
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-03-08, 19:11   

marqo, HTC Wildfire jest na Androidzie. Zły temat, a może i forum. Polecam ipmart-forum. Sam dzięki pomocy tego forum zainstalowałem Sygica na moim Andku. ;-)
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
rubin69 
Navi Expert



Pomógł: 8 razy
Dołączył: 19 Lip 2009
Posty: 364
Skąd: podkarpackie
Wysłany: 2011-03-08, 19:12   

Tu poczytaj LINK

Znajdziesz,oczywiście,nowszą wersję Sygic'a i nowsze mapy,ale metoda instalacji ta sama! :-D
_________________


 
 
 
dj.doc
Waypoint



Dołączył: 08 Lut 2009
Posty: 140
Wysłany: 2011-05-17, 13:43   

rober napisał/a:
Gotowiec na karte .
Po rozpakowaniu katalog "Drive" przeżucić na karte ,wygenerowc klucz i w drogę

dograne fotoradary,dodatkowe dzwieki do fotoradarów i ikony.

http://www.4shared.com/fi...as_201003_.html


Witam
Rober mam prośbę, czy możesz ta wersję dać jeszcze raz.
Miałem ją i działała mi na Omni 2 jednak coś mi się w telefonie "pokiełbasiło" i przestała
Z góry dziękuję
Pozdrawiam

p.s
Ewentualnie czy ktoś może udostępnić taką wersję z najnowszymi mapami
W wersji Robera były radary, ostrzeżenia itd
_________________
Mio Moov 200
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9