Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic Mobile Maps 10 (v.8.14) + mapy TeleAtlas/Navteq
Autor Wiadomość
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-07-16, 00:44   Sygic Mobile Maps 10 (v.8.14) + mapy TeleAtlas/Navteq

Sygic Mobile Maps 10 (v.8.14) + mapa Polski TeleAtlas 2010.03



Paczka zawiera:
- Sygic Mobile Maps 10 (v.8.14) z poprawionym polskim tłumaczeniem dla Symbiana, WindowsMobile i Androida, działa też na WinCE
- Najnowsza na tą chwilę mapa Polski, TeleAtlas 2010.03

- 11 polskich głosów
- keygen

Opis aktywacji:
- Uruchomić keygen na PC
- W rubryce "MLM File" wskazać plik "POL.mlm" znajdujący się w folderze Maps
- W drugiej rubryce wpisać (bez użycia CapsLocka) swój numer ID urządzenia odczytany przy próbie uruchomienia programu
- Kliknąć na przycisk "Generate", a wygenerowany klucz wpisać do programu
- Szerokiej drogi!!


Kod:
http://www.megaupload.com/?d=LCVKEJQ2


Europa TeleAtlas 2010.03 dla Sygic Mobile Maps 10


Kod:
http://www.megaupload.com/?d=TYBEULPJ

Ściągać za pomocą JDownloader

Europa Navteq 2010.01 dla Sygic Mobile Maps 10

Kod:
http://www.megaupload.com/?d=N5ZV4CSC

Ściągać za pomocą JDownloader


Polska Navteq 2010.01 dla Sygic Mobile Maps 10


Kod:
http://www.megaupload.com/?d=EDVTIOV0
Ostatnio zmieniony przez dagetto 2010-07-27, 17:28, w całości zmieniany 12 razy  
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3456
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-07-16, 18:39   

Po dodaniu bibliotek dziala i na win ce 5.0
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 525 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18679
Wysłany: 2010-07-16, 18:41   

Mógłbyś podać, jakich? Wraz z linkami (dla leniwych), poproszę.
_________________

 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3456
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-07-16, 18:53   

Wedle życzenia: aygshell.dll , commctrl.dll , coredll.dll tylko te , przynajmniej u mnie.

coredll.rar
Pobierz Plik ściągnięto 414 raz(y) 195,62 KB

commctrl.rar
Pobierz Plik ściągnięto 381 raz(y) 161,78 KB

aygshell.rar
Pobierz Plik ściągnięto 389 raz(y) 3,93 KB

_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
pavlosz7 
Waypoint
GPS_new



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Maj 2009
Posty: 103
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-07-17, 23:09   

dagetto napisał/a:
- W drugiej rubryce wpisać (bez użycia CapsLocka) swój numer ID urządzenia odczytany przy próbie uruchomienia programu


Na mio p560 nie pokazuje żadnego numeru ID
_________________
NOKIA 500
Jeśli Ci pomogłem to naciśnij :* POMÓGŁ *
 
 
tak
Waypoint


Wiek: 28
Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 132
Wysłany: 2010-07-18, 09:11   

Sygic Mobile Maps 10 (v.8.14)

Na GC5066 chodzi pez problemowo ładnie się prezentuje , tylko błędnie podaje zjazdy na rondach np: zjeć 9 wyjazd oc tu chodzi.
 
 
pcs71 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 22 Cze 2009
Posty: 12
Wysłany: 2010-07-18, 09:53   

pavlosz7 napisał/a:
Na mio p560 nie pokazuje żadnego numeru ID


Ja podmienilem pliki w katalogu ../drivers/ppc/.. z wersji 8.06 (są w załączniku) i ID się pojawił. Mam larka 43.1.
Sprawdź też wpis w settings.ini mają być tak jak podałem w link

Drivers.zip
Pobierz Plik ściągnięto 294 raz(y) 11,16 KB

 
 
tak
Waypoint


Wiek: 28
Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 132
Wysłany: 2010-07-18, 10:50   

Sygic Mobile Maps 10 (v.8.14)

11 polskich głosów w tym jeden który może doprowadzić do celu pozostałe 10 do kasacji nie nadają do niczego .
Głos Magdy właściwy który prowadzi do celu.
 
 
wadolek 
Waypoint
GOCLEVER 5040



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Kwi 2010
Posty: 162
Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2010-07-18, 13:26   

Bismar te biblioteki do Sygica 8.14 dla CE5.0 to gdzie mam umiescic ?
Pozdrawiam Wszystkich :-)
_________________
Goclever 5040
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3456
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-07-18, 19:24   

Tam gdzie wszystkie biblioteki :-P czyli tam gdzie jest *.exe .
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
wadolek 
Waypoint
GOCLEVER 5040



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Kwi 2010
Posty: 162
Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2010-07-18, 19:35   

Oki fajno i dzieki.
Sluchaj a jest warto zamieniac go jak mam wersje 7.72 jest on lepszy od tego 7.72
Pozdrawiam Cie :-)
_________________
Goclever 5040
 
 
machos89 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 13 Maj 2010
Posty: 7
Skąd: Przemyśl
Wysłany: 2010-07-18, 19:42   

Panowie ja mam inny problem. Wgralem Sygica na Larka 35,7 , na karte pamieci, odpalam i pisze ze nie znaleziono map , sprawdz kartę pamięci. Na wczesniejszym sygicu 8.06 chodziło normlanie wszystko . Czy ktoś wie co jest nie tak??
 
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3456
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-07-18, 19:52   

wadolek napisał/a:
a jest warto zamieniac go jak mam wersje 7.72

Ja już nie pamiętam jak tamta wersja wygląda to Ci nie doradzę.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
pawelpablo71 
Navi Expert
pawelpablo71



Pomógł: 8 razy
Dołączył: 26 Mar 2008
Posty: 235
Skąd: N52°32' E17°35'
Wysłany: 2010-07-18, 20:14   

Cytat:
Panowie ja mam inny problem

Cześć
Miałem tak samo na NavRoadzie Q1.Zainstalowałem wszystko na karcie SD i miałem taki sam komunikat + brak komunikatów głosowych.Jak sie okazało to podczas instalacji po prostu te pliczki gdzieś się jakimś cudem zapodziały.Sprawdź w czytniku czy masz te pliki,ewentualnie skopiuj je ponownie na kartę.Ja tak zrobiłem i pomogło.
Pozdro
_________________
NavRoad Q1 +CB PRESIDENT HARRY III + ANTENA Sirio Performer 5000 - wszystko w Fiacie Doblo 1.9 MultiJet

 
 
mniemiec1 
Waypoint


Dołączył: 12 Paź 2008
Posty: 37
Wysłany: 2010-07-19, 16:11   

Tu macie wszystko co potrzeba!
http://www.ipmart-forum.c...d.php?p=3191075
Sprawdzone działa
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 11