My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 10:37
becker i podwójny ekran
Autor Wiadomość
pikrtv 
azymut
pik


Dołączył: 28 Mar 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-04-06, 11:54   becker i podwójny ekran

witam
mam odblokowanego beckera be7926 .
wgrałem do niego miomap 3.2 i 3.3
mam problem z wyświetlaniem

mapa działa ale wyświetla dwa obrazy w odwruconych kolorach

bardzo proszę o prawidłowy plik sys.txt do tego beckera

pozdrawiam
_________________
pik
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-12-02, 22:17, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
chris_m
guru
-od podpierania muru



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1032
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-04-06, 12:24   

Cytat:
...wyświetla dwa obrazy w odwruconych kolorach...

"odwrócone kolory".... czyli na lewą stronę...? :-?

----
czy w nocy dzień a za dnia noc...? 8-)
_________________
...łoncka łoncka nasa zielona
pod kazdym dzewkiem Kubuś w dzień i w noc

... a hen wysoko hen satelitek
wcionz dla nas kronzy łoj straśliwa moc...

>takiej łoncki sukać ze świecką<
;-)
 
 
 
pikrtv 
azymut
pik


Dołączył: 28 Mar 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-04-07, 10:08   

kombinowałem z rozdzielczością po ustawieniu 472 na ... ,miłem możliwie najlepszy obraz ale dalej podwójny i kolory jakby w negatywie,
zaznaczam ,że sprzęt jest rozdzielczości 320\240

czy coś się da z tym zrobić?

jak wgrałem natomiast automapę to działa ok ale nie ma komunikatów
_________________
pik
 
 
atomic99
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2010
Posty: 69
Wysłany: 2010-05-21, 12:15   Becker 7926 z mapą Mio

Jak odpalić MioMap na Becker7926

Zrobiłem już że się włącza ale są dwa pulpity takie małe nawigacji i kolory są w negatywie, kombinowałem już z ustawieniami rozdzielczości w pliku sys

Ale cały czas to samo

Posiada ktoś może działający wpis do sys ? ? ?

[ Dodano: 2010-05-24, 16:56 ]
Powymierali wszyscy na tym forum ?

[ Dodano: 2010-06-08, 18:38 ]
HALLO !!! Żyje ktoś ?
_________________
Modecom Freeway MX3 + AutoMapa PL (licencja)
Modecom Freeway MX4 + iGO Europa

 
 
atomic99
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2010
Posty: 69
Wysłany: 2010-05-25, 15:19   

Też posiadam Becker 7926 odpaliłem MioMap 3.3
ale mam dwa ekrany w jednym i kolory w negatywie

na początku miałem te dwa ekraniki w pionie zrobiłem że że wyświetla je w poziomie

Odpalił ktoś już MioMap 3.3 na 7926 ? ? ??

[ Dodano: 2010-06-06, 10:02 ]
Żyje ktoś na tym forum ?

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-06-10, 11:13 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Proszę o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 4
_________________
Modecom Freeway MX3 + AutoMapa PL (licencja)
Modecom Freeway MX4 + iGO Europa

 
 
wana
Waypoint


Dołączył: 27 Cze 2009
Posty: 50
Wysłany: 2010-11-16, 20:08   Becker Z103

Szannowni koledzy mam problem z beckerem Z103 wszystko było ok ale ostatnio zaczął szwankować to jest gdy go włanczam pokazuje się zamiast normalny ekran beckera to na nim u góry są dwa takie same ekrany koloru zielonego czy ktoś wie jak to zlikwidować by mieć normalny obraz beckera
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18266
Wysłany: 2010-12-02, 22:19   

O Podwójnym ekranie jeszcze http://www.my-navia.pl/vi...p=243290#243290
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12