Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
OpenTTD - klon Transport Tycoon
Autor Wiadomość
apud
Waypoint


Dołączył: 31 Maj 2008
Posty: 18
Wysłany: 2008-06-11, 19:57   OpenTTD - klon Transport Tycoon

Ze stronki http://www.esoftinteractive.com/openttd.html można pobrać wersję OpenTTD pod PocketPC (trzeba dograć pliki z oryginalnej gry).
Gra uruchamia się na Lark 35.3, neistety rodzielczosc 320x240 to jak na razie za mało by pograć, niektóre okienka praktycznie nie mieszczą się na ekranie... Posiadacze urządzeń o większej rozdzielczość powinni natomiast mieć zapewnione wiele godzin porządnej rozgrywki :)

Przydałby się program który emulowałby większy virtualny desktop np 640x480. Nyidot nie próbuję bo jak słyszałem zabija Larki.

[ Komentarz dodany przez: pigulka: 2008-06-28, 20:48 ]
informacje podajemy wg.wzoru

Nazwa Program:
Opis Programu :
Link do pliku :

screen z gry/programu
 
 
boss.chris
azymut


Dołączył: 11 Wrz 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-09-17, 00:26   

Thx. Działa :)
To jedna z moich ulubionych.
Trochę dziwnie się steruje - cóż nic nie jest idealne, ale ...
wczytuje nawet scenariusze i mapy za starszych PC'towych wersji.
 
 
taxi_Driver
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Mar 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-03-24, 14:37   

Wersja z dogranymi plikami - bez instalacyjna - dziala na Lark 4.31, bez zarzutu na calym ekranie. Troche bardziej trzeba sie pomeczyc przy budowie kolejki niz na kompie, ale warto.

http://rapidshare.com/fil...coon_Deluxe.zip

Przegrywasz na karte i hula, nie trzeba dogrywac nic.
Nie moj upload, ale sprawdzony. Polecam
 
 
jdn
Waypoint


Dołączył: 24 Kwi 2010
Posty: 21
Wysłany: 2010-07-05, 18:55   

gra działa też na goclever 5066 bez problemu.
jedyny problem to kursory :-) i przesuwanie mapy.(jak ktoś zna łatwiejszy sposób od klikania mapy i tam wskazywania nowego miejsca dzięki za radę)
 
 
lomza 
Waypoint


Dołączył: 20 Lip 2008
Posty: 25
Wysłany: 2011-11-21, 03:26   

Bardzo prosze o odswiezenie linku do gry.
 
 
Krownz 
azymut
nubek w temacie navi


Wiek: 32
Dołączył: 24 Gru 2011
Posty: 2
Skąd: Wwa
Wysłany: 2012-01-12, 01:39   

Moglby ktos wrzucic ta gre na serwer? Chlopaki z esoftu dali ciala i na ich stronie link nie dziala...
 
 
J4r0 
młodszy inspektor GPS
podróżnik


Dołączył: 11 Sie 2013
Posty: 9
Wysłany: 2016-12-09, 19:03   

Dołączam się do prośby - linki wyżej nie działają :-(
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,47 sekundy. Zapytań do SQL: 10