Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Heroes of might and magic
Autor Wiadomość
viator1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Mar 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-04-05, 14:55   Heroes of might and magic

Chętnie bym się podzielił tą rewelacyją grą, jednak paczka waży przeszło 2,5MB, a to forum przyjmuje jeno 0,75MB. Jakieś sugestie od zainteresowanych?
 
 
Kielu 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 163
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-04-05, 15:13   

http://rapidshare.com/
_________________
Manta Easy Rider 420 + 2GB + AutoMapa 5.3 + TomTom 7
"Tak filmowej akcji w historii sosnowieckiej Policji jeszcze nie mieliśmy" xD
 
 
viator1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Mar 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-04-05, 18:21   

Niechaj i tak będzie...

http://rapidshare.com/fil...heroes.rar.html

1. razpakowujemy plik rar
2. instalujemy CAB na sprzęcie
3. zastępujemy plik .exe plikiem z PocketHeroes 1.01 En.rar
4. modyfikujemy ustawienia GAPI (ja musiałem zmienić ustawienia ekranu z 0 na 90 stopni)
5. odpalamy grę
6. wpisujemy serial
7. have fun!
 
 
giesko
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 8
Wysłany: 2008-04-05, 22:39   

u mnie po probie uruchomienia wyskakuje error:
unable init gfx file reader.
akira 512 + gapi 4.1
_________________
AKIRA MM 512
http://www.vmind.eu
 
 
viator1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Mar 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-04-07, 15:38   

Hmm..
Moja nawigacja to 3512-a3, ponadto używam GAPI 4.0
Jeżeli prawidłowo zainstalowałeś grę, oraz zastąpiłeś plik .exe plikiem z archiwum "PocketHeroes 1.01 En.rar ", to pozostaje Ci próba zmian ustawień w GAPI.
Inna sprawa, że z tego rodzaju błędem spotykam się po raz pierwszy.
Zainstaluj jeszcze raz.
Musi działać.
 
 
unicorn
azymut


Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-04-07, 16:13   

U mnie (na SG310) również błąd: "unable init gfx file reader"
Natomiast wersja 1.03 Herosów działa u mnie (ale nie mam do tego seriala).
Czyli raczej cos nie tak z ta udostepniona wersją, albo brak jakiejś dll
 
 
viator1982
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Mar 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-04-07, 17:58   

Wersja jest ok, przed chwilą zweryfikowałem zawartość paczki.
unicorn napisał/a:
albo brak jakiejś dll

Moja akira lata na "dll" zabranych z tego forum (mam komplet dellelek w osobnym katalogu); więc może w tym tkwi problem??
unicorn napisał/a:
Natomiast wersja 1.03 Herosów działa u mnie

A to ciekawe, bo myślałem, że jestem szczęśliwym posiadaczem najnowszej wersji (czyli 1.1)...
 
 
unicorn
azymut


Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-04-08, 09:16   

Najnowsza wersja HoMM.
Niestety aby grać w pełni (wszystkie scenariusze i mozliwość robienia save) trzeba zaplacić za serial code - aczkolwiek przy aktualnym kursie dolara niecałe 20$ to nie tragedia.

Co do wersji 1.01, to po wrzuceniu dll z forum gra ruszyła. Na pierwszy rzut oka nie widzę różnic między 1.01 a 1.03, oczywiście poza tym co odblokował serial (czyli nagrywanie i mozliwośc grana we wszystkie misje).
 
 
maslak
młodszy inspektor GPS


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 17 Gru 2007
Posty: 14
Wysłany: 2008-04-13, 13:11   

Palm Heroes v1.03

Instalacja:
-Przegraj na karte
-uruchom

==DOWNLOAD==
 
 
kareena 
Waypoint
akira mm-512 i SG710



Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 18 Lut 2008
Posty: 167
Wysłany: 2008-04-13, 14:03   

maslak, kocham cię :mrgreen:

uwielbiam heroes i teraz mam to na akirce
_________________
k4r33n4
 
 
cezarym 
Waypoint



Wiek: 40
Dołączył: 18 Sty 2008
Posty: 49
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-04-13, 19:57   

Nie rusza na Lark-u :(
Gapi nie ma larka na liscie obslugiwanych, a inny nie jest przyjmowany :(
_________________
Pozdrawiam
Lark FreeBird 35.1
 
 
 
Kornikus
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 10 Mar 2008
Posty: 8
Wysłany: 2008-04-13, 20:11   

Niestety GAPI nie działa takze na Smart GPS SG320 :( A szkoda bo Herosow kocham :(

A'propos, ktos wie czy sa plany rozszerzenia GAPI o Smarta?
_________________
SmartGPS SG320 + miniSD 2Gb
MapaMap +AutoMapa 4.1.2 i wiele innych
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3461
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-04-13, 20:48   

Kornikus napisał/a:
ktos wie czy sa plany rozszerzenia GAPI o Smarta?
Wszystkie nowe płatne.
_________________

 
 
ukasz 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 34
Dołączył: 30 Mar 2008
Posty: 6
Skąd: 3miasto
Wysłany: 2008-04-17, 18:40   

Wszystko działa jak należy, ale niestety czasami zdarza się, że gra spowoduje jakiś błąd w systemie i zostaje zamknięta :-( Po ponownym uruchomieniu można normalnie grać dalej, gorzej jeśli się nie zrobiło save`a ;-)
Odpalam na Akirze 3512.
Ma ktoś podobne problemy z herosami?
pzdr.
 
 
 
maslak
młodszy inspektor GPS


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 17 Gru 2007
Posty: 14
Wysłany: 2008-04-17, 19:18   

na akirze mm512 nie ma zadnych problemow, a gralem chyba 2.5h bez przerwy
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 9