Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Heroes of might and magic
Autor Wiadomość
liwkid
azymut


Dołączył: 04 Sie 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-08-05, 13:56   

Troszkę już miesięcy ma ten temat, ale poproszę o pomoc:
Jak zainstalować tę gre na LARK 35.0 ?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-08-06, 11:00   

Tak jak inne programy
1. Wersja SD skrackowana
[TAB]1. Skopiuj na kartę
[TAB]2. Uruchom
2. Wersja instacyjna PC
[TAB]1. Uruchom instalator na PC
[TAB]2. Podążaj za wskazówkami instalatora
[TAB]3. Opcjonalnie skrakuj i uruchom
3. Wersja instalacyjna CAB
[TAB]1. Uruchom instalator i zainstaluj
[TAB]2. Opcjonalnie skrakuj i uruchom

PS. Nie zapomnij o GAPI
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
liwkid
azymut


Dołączył: 04 Sie 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-08-10, 19:02   

Niestety na moim larku 35.0 powtarza się ten pewien błąd - illegal operation gdy uruchamiam wybrana przeze mnie mape, czego to wina?

P.S.
Mam starsza wersję, działa.
 
 
neveride
Waypoint


Dołączył: 27 Maj 2009
Posty: 20
Wysłany: 2009-09-07, 11:05   

u mnie wersja 1.3 tez dziala (lark 43.1). natomiast ta przy odpalaniu "illegal operation"
 
 
guzer
Waypoint


Dołączył: 26 Cze 2009
Posty: 15
Wysłany: 2009-09-15, 00:47   

witam

moze ktos zapodac linkiem do wersji bezinstalacyjnenj ?
 
 
PanSamochodzik 
azymut


Wiek: 35
Dołączył: 22 Wrz 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-09-22, 14:08   

a graliscie w ten rosyjski dodatek, co jednostki zdobywaja doswiadczenie?
 
 
Chotu 
Waypoint
Chotu


Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 72
Skąd: BS/DE
Wysłany: 2009-09-22, 18:54   

Ja mam następujący problem - znalazłem gotowca 1.03 i wpisuje seriala - łyka go ale po wyjściu z gry i ponownym odpaleniu znowu pyta o serial.. wiecie jak to ugryźć ? Jeśli odpalę go bez wpisywania seriala to opcja LOAD GAME jest zablokowana a i można tylko w tutoriale pograć :/

EDIT:
GoClever 3550A
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-09-22, 20:34   

Pliki z kluczem nie zapisuje się poza pamiecią flash.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Chotu 
Waypoint
Chotu


Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 72
Skąd: BS/DE
Wysłany: 2009-09-23, 20:37   

ok wrzucilem gierke do DATA STORAGE - wewnętrzna pamięć flash, rejestruje - dostaje ładne okienko z podziękowaniem za zakup. Odpalam gre i wybieram scenariusz - wszystkie sa odblokowane ale po wybraniu któregokolwiek mam Fatal Application Error.. w wersji nie zarejestrowanej śmiga ale tylko tutorial :/
 
 
dj_dejot
azymut


Dołączył: 23 Wrz 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-09-24, 13:23   

Moze ktos wrzucic wersje juz zainstalowana tylko ze spakowana ? nie wiem dlaczego przy instalacji zawsze wywala mi blad dlatego wole wrzucic sobie na karte juz zaisntalowana wersje :) pzdr
 
 
eZygmunt 
Waypoint



Pomógł: 9 razy
Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 189
Skąd: przeważnie z Krakowa
Wysłany: 2009-10-02, 20:56   

dj_dejot napisał/a:
Moze ktos wrzucic wersje juz zainstalowana

Wersja działająca na Mancie i na Larku jest w "menu" dostępnym na forum Manty Menu - panel Vista Aurora lub pod adresem:
Kod:
http://www.4shared.com/file/104531797/d2e92429/Menu_VistaAurora_Ultimate.html

Wprawdzie w "pakiecie" dostaniesz mnóstwo różnych gier i programów, ale i działającą pełną wersję Palm Heroes
 
 
Robsonik20
Waypoint


Dołączył: 26 Paź 2009
Posty: 43
Wysłany: 2009-10-28, 00:11   

Na GC 5066 ktoś sprawdzał :?:
 
 
 
gosciu 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 14 Mar 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-03-20, 23:51   

Odpalił ktoś heroesy na GC 5055+ i podzieli się jak to zrobił ?? mi wersja bez instalacyjna nie działa, wywala błąd i nic więcej.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-03-21, 10:40   

gosciu, jaki błąd?
Biblioteki dograłeś?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
gosciu 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 14 Mar 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-03-21, 11:38   

Bibliotek żadnych nie dogrywałem wiec w tym może tkwić problem(jakie dograć , daj jakis namiar na te biblioteki). Błąd wywala następujący : "Application PalmHeroes.exe encountered a Serious error and must shut down."
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10