Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
WIN CE5 szukam mp3Playera z transmiterem
Autor Wiadomość
smajler
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lip 2010
Posty: 13
Wysłany: 2010-07-05, 10:38   WIN CE5 szukam mp3Playera z transmiterem

Witam, mam mante 440 z transmiterem. Szukam playeraMp3 lub programu ktory uruchomi mi transmiter. Normalnie uruchamialem go z oryginalnego menu Manty, ale korzystam teraz z widoku okienkowego (SD i Explorer.exe). Pobralem sobie jakis odtwarzacz MP3, dziala ladnie ale nie wiem jak wlaczyc opcje transmitera, wiec szukam odtwarzacza z ta opcja lub oddzielnego programu uruchamiajacego transmiter.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9555
Wysłany: 2010-07-05, 11:33   

Musisz napisać skrypcik, który uruchomi transmiter, a potem odtwarzacz
Chyba nawet cos było w dziale z GC.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-05, 12:17   

Pytanie jak działa transmiter.
Moze jest jak w larku i musisz tylko exeka na dysku poszukać.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Campao 
Waypoint
RaFi



Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 42
Wysłany: 2010-07-05, 14:50   

oto transmiter wyciagniety z larka 50.1,wystrczy wgrać na SD i śmiga ...

Transmiter Fm.rar
Pobierz Plik ściągnięto 196 raz(y) 12,61 KB

 
 
 
smajler
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lip 2010
Posty: 13
Wysłany: 2010-07-05, 15:01   

Campao napisał/a:
oto transmiter wyciagniety z larka 50.1,wystrczy wgrać na SD i śmiga ...


Kod:
Mi nie dziala, wgralem na SD, po uruchomieniu wywala blad :
Cannot fin 'FM' (or one of its components). Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are avaible.


A co do tego jak dzialal transmiter, to wchodzilem sobie w oryginalne menu Manty i mialem transmiter i go wlaczalem i juz, ale nie moge odszukac tego z pod okienek.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-05, 15:05   

Jak nie mozesz znaleźć to albo słabo szukasz albo nie da się i tylko z menu.
Nie wiem bo nie znam se na mantach ale u mnie jest 2 przypadek (tylko z menu).
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9741
Wysłany: 2010-07-05, 15:28   

smajler, do Transmitera z Larka 50.1 trzeba dograć biblioteki jeszcze
JTDtoolFuncPND
Lang
jtdCtrlPnd
jtdSk
A i tak nie wierze, że to zadziała. Nawet, gdy biblioteki będą poprawione.

[ Dodano: 2010-07-05, 16:31 ]
Czy w oryginalnym menu Manty uruchamiałeś odtwarzacz z odtwarzacza muzyki, czy menu ustawień?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
smajler
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lip 2010
Posty: 13
Wysłany: 2010-07-05, 15:33   

Wchodzilem w Multimedia i tam bylo Audio i to byl odtwarzacz.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-07-05, 15:36   

Dzakus napisał/a:
Czy w oryginalnym menu Manty uruchamiałeś odtwarzacz z odtwarzacza muzyki, czy menu ustawień?

Dzakus chciał się zapytać:
Czy w oryginalnym menu Manty uruchamiałeś TRANSMITER z odtwarzacza muzyki, czy menu ustawień?

[ Dodano: 2010-07-05, 16:39 ]
Dzakus napisał/a:
trzeba dograć biblioteki jeszcze

Nie masz ich może pod ręką?? na GC bym po testował.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
smajler
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lip 2010
Posty: 13
Wysłany: 2010-07-05, 15:41   

Transmiter uruchamialem z Ustawień. Tez bym sprawdzil z tymi bibliotekami, moze akurat bedzoe smigac.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9741
Wysłany: 2010-07-05, 15:41   

dasior591, Nie mam. Poszukaj kopii ukrytaj partycji Larka 50.1 i wyciągnij. Jest na pewno.

[ Dodano: 2010-07-05, 16:43 ]
smajler, Jak się nazywał proces programu z Ustawieniami?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
smajler
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lip 2010
Posty: 13
Wysłany: 2010-07-05, 15:46   

A tego nie wiem jak sprawdzic, wogole nie wiem jak odpalic oryginalne menu manty z windowsa
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9741
Wysłany: 2010-07-05, 15:51   

smajler, ono teraz znajduję się na ukrytej partycji HiddenFlash. Tam go poszukaj.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
smajler
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lip 2010
Posty: 13
Wysłany: 2010-07-05, 17:48   

wybralem w opcjach zeby pokazywalo systemowe i ukryte pliki i foldery, ale nie mam HiddenFlash. Mam: ResidentFlash, karte SD, Program Files, Temp, Windows, Network i Moje dokumenty.
 
 
Campao 
Waypoint
RaFi



Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 42
Wysłany: 2010-07-05, 18:25   

kolego a wejdź do ResidentFlash i u samej góry dodaj 2 do ResidentFlash a dokładniej by tak to wyglądało ResidentFlash2 i kliknij enter na klawiaturze nawigacji i powinna byc ukryta partycja
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 11