Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-02-28, 18:58
Jakie menu do odblokowania Larka 47.0
Autor Wiadomość
Kerik 
guru
irek 49



Pomógł: 24 razy
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 1190
Wysłany: 2010-07-03, 14:43   Jakie menu do odblokowania Larka 47.0

jacekp1313 mam B.B.B dużą prośbę do Ciebie może byś mi przerobił to menu Iphone z Larka 50.1 na menu do Larka 47.0 a może ktoś inny mi pomoże go bezinwazyjnie odblokować . Tak się przedstawia struktura jego folderów.Screeny poniżej . A w ogóle to Lark 47.0 prawie startuje na Menu Iphone ( które używam w Larku 50.1 ),t.z.n na moment pokazują się ikonki menu ale coś to menu trzyma. B.B.B.proszę o pomoc , prawdopodobnie coś trzeba trzeba zmienić jakiś wpis w Menu Iphone..
Kerik
Screen 005 to struktura Iphone . jeszcze dodam że każda zainstalowana mapa na karcie SD startuje każda z osobna.

Windows.jpg
Plik ściągnięto 39 raz(y) 147,78 KB

ScreenShot001.jpg
Plik ściągnięto 28 raz(y) 61,08 KB

ScreenShot002.jpg
Plik ściągnięto 28 raz(y) 61,28 KB

ScreenShot003.jpg
Plik ściągnięto 34 raz(y) 29,62 KB

ScreenShot004.jpg
Plik ściągnięto 26 raz(y) 31,8 KB

ScreenShot005.jpg
Plik ściągnięto 27 raz(y) 53,46 KB

 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18615
Wysłany: 2010-07-03, 19:55   

Daj link, spróbuję.
_________________

 
 
Kerik 
guru
irek 49



Pomógł: 24 razy
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 1190
Wysłany: 2010-07-03, 22:11   

jacekp1313 może podał byś mi jakiś link do darmowego portalu żebym mógł wrzucić to menu. B.przepraszam ale Ja nigdy nie wrzucałem plików.
Kerik
Ps. na razie wrzuciłem na mojego chomika-http://chomikuj.pl/kerik1
Ostatnio zmieniony przez Kerik 2010-07-03, 22:16, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6445
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-03, 22:15   

Kerik, spakuj to menu i wrzuć np. na www.przeklej.pl
Z Chomikiem to też wyjście ale jeśli ktoś nie ma konta na zwierzaku lub transferu to nie pociągnie darmowo tego menu, ponieważ plik jest większy niż 1MB
_________________
Rem tene, verba sequentur.
Ostatnio zmieniony przez Sahem 2010-07-03, 22:28, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Kerik 
guru
irek 49



Pomógł: 24 razy
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 1190
Wysłany: 2010-07-03, 22:28   

jacekp1313 o to adres linku: http://www.przeklej.pl/pl...ar-0019qubd803p
Kerik
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18615
Wysłany: 2010-07-04, 17:00   

Spróbuj tych poprawek do Iphone - opis w środku

_menu do roboty.zip
Pobierz Plik ściągnięto 215 raz(y) 4,22 KB

_________________

 
 
Mici125 
Waypoint
Lark 47.0


Wiek: 34
Dołączył: 11 Cze 2010
Posty: 17
Wysłany: 2010-07-05, 14:01   

Witam Kerik, właśnie jestem w trakcie robienia menu stricte pod larka 47, razem z programami. Powinno być gotowe do końca tygodnia. Byłbym wdzięczny za jakieś uwagi :) Dam znać, gdy będzie gotowe.
 
 
Kerik 
guru
irek 49



Pomógł: 24 razy
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 1190
Wysłany: 2010-07-05, 16:10   

jacekp1313 Ja Cię B.B.B. przepraszam że zaraz nie odpisałem ( twoją odpowiedź widziałem wczoraj )ale tego Larka miałem u siebie tylko przez jeden dzień ( bo jego właścicielką jest moja Siostrzenica z innego miasta ) i go aktualnie nie mam , więc nie mogę sprawdzić przerobionego przez Ciebie Menu. Próbowałem go na Larku 50.1 z WinCe 6.0 i menu przerobione zachowuje się tak jak wcześniej - oryginalne menu Iphone na Larku 47.0 .Wnioskuję z tego że powinno chodzić na Larku 47.0. Będę miał możliwość sprawdzenia za ok. m-c ,więc wtedy Ci odpowiem jak będzie. B.B.Ci dziękuję za trud przeróbki. Na razie skopiowałem jej Menu AirWolf bo takie znalazłem na forum , niby bło do Larka 50.1 ale chodzi na jednym i drugim Larku . Serdecznie Cię pozdrawiam.
Kerik
 
 
fbikal
azymut


Dołączył: 23 Cze 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-07-05, 17:35   

jacekp1313 menu może działać bo wskakuje na chwile, ale zakrywa je menu oryginalne , może Mici125 coś zmontuje , powodzenia
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-07-05, 18:57   

fbikal napisał/a:
wskakuje na chwile, ale zakrywa je menu oryginalne

Ponoc to zalezy od wersji pliku "systeminformation.exe" niektore wersje nie daja rady wyswietlic menu na wierzchu fabrycznego..
Przetestuj ten plik (zmien nazwe na taka jaka ma Twoj plik uruchamiajacy menu) - moze zadziala, a jak nie, wrocisz do tego co bylo.. Ostatnio wlasnie na Larku 50.1 (wczesniej na 45.x) ustawialem menu i nie bylo problemu opisanego przez Ciebie, mimo ze "fabryczne" chodzilo w tle..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18615
Wysłany: 2010-07-05, 21:00   

Czyli poprawka z mojego poprzedniego postu nie wyłącza fabrycznego menu ?
_________________

 
 
Mici125 
Waypoint
Lark 47.0


Wiek: 34
Dołączył: 11 Cze 2010
Posty: 17
Wysłany: 2010-07-05, 23:06   

Żadne panele pod larki 50 nie działają bez przeróbek na 47. Przerobiłem sobie Ayrę tak aby działała; polegało to głównie na zmianie nazw "dysków" (resident flash i sdmmc) oraz dorobienie skryptu wyłączającego menu fabryczne.
fbikal, cierpliwości, do końca tygodnia powinienem skończyć swoje :-) Główne założenie to duże ikony i ciemna tonacja - do samochodu nocą. Byłbym wdzięczny za recenzje :-)
 
 
matts84
Waypoint
Lark Freebird 47.0


Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 16
Wysłany: 2010-07-06, 14:31   

A mozęsz wrzucić to przerobione Menu ze skryptem, nie da sie wogóle zrobić tak zeby był pulpit windowsa itd?
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-07-06, 15:54   

matts84 napisał/a:
nie da sie wogóle zrobić tak zeby był pulpit windowsa itd?
Aby uzyskac pulpit windowsa nie jest potrzebny zaden dodatkowy panel.. ale uwierz, ze predko Ci sie znudzi pulpit windowsa i zobczysz, ze brakuje mu wiele do nawet prostego panelu - uruchamianie programow z pulpitu to koszmar.. a w prawie kazdym panelu masz dostep do managera plikow i systemowego panelu sterowania, a to w zupelnosci wystarczy..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
matts84
Waypoint
Lark Freebird 47.0


Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 16
Wysłany: 2010-07-06, 16:03   

A generalnie jaki panel na tego 47.0 możńa uruchomić aby odtwarzać np Divix czy MP3, itd. Chodzi mi o to jakie możliwośći dają te Panele?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 12