Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-07-03, 18:21
[10.01.11] Menu AIRWolf v0.2 480x272 - proste i funkcjonalne
Autor Wiadomość
Jacobobo 
Navi Expert
Doktor Traktor



Wiek: 98
Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 396
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-12-28, 20:38   

Bardzo prosimy ArekWolf, bośmy myśleli żeś przepadł :?:
_________________
Lark 50.3 win ce 5.0
 
 
ArekWolf 
Waypoint



Dołączył: 14 Kwi 2009
Posty: 35
Skąd: Opole
Wysłany: 2011-01-02, 00:48   

Weekend poświęce na produkcję nowej wersji w której przewiduje m.in.

- dodanie nowej karty z zakładkami do najbardziej popuarnych aplikacji
- mały face lifting wyglądu
- dodanie kilku informacji nt. parametrów pracy nawigacji jakie oferuje System Information np. pojemność karty SD, bateria, itp.

Jeśli nasunie się Wam jakiś pomysł warty zrealizowania dopiszcie proszę w poniższym wątku.
_________________
Pozdrawiam | ArekWolf
Aristo Voyager M700 (7" 800x480 )
HTC HD2 ( 4,3" 800x480 )
Lark FreeBird 50.1 CE6
 
 
 
Jacobobo 
Navi Expert
Doktor Traktor



Wiek: 98
Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 396
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-01-02, 12:26   

Czekam zatem ponieważ Twoje menu było proste i dobrze służyło mi w obsłudze nawigacji . Czekam zatem jak zainstaluję to dopiszę ewentualne spostrzeżenia .
_________________
Lark 50.3 win ce 5.0
 
 
Kerik 
guru
irek 49



Pomógł: 24 razy
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 1199
Wysłany: 2011-01-02, 14:10   

ArekWolf Ja też jestem ciekawy jakie to będzie to Twoje nowe Menu , bo używam z powodzeniem to twoje stare Menu na Larku 50.1 z WinCe 6.0
Kerik
 
 
ArekWolf 
Waypoint



Dołączył: 14 Kwi 2009
Posty: 35
Skąd: Opole
Wysłany: 2011-01-07, 14:54   

Zapraszam do testowania wersji AIRWolf 0.2.
_________________
Pozdrawiam | ArekWolf
Aristo Voyager M700 (7" 800x480 )
HTC HD2 ( 4,3" 800x480 )
Lark FreeBird 50.1 CE6
 
 
 
Jacobobo 
Navi Expert
Doktor Traktor



Wiek: 98
Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 396
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-01-07, 21:23   

No oki tylko podaj skąd można pobrać :-D
Ożesz kurzastopa faktycznie pierwsza strona :shock: :oops:
_________________
Lark 50.3 win ce 5.0
Ostatnio zmieniony przez Jacobobo 2011-01-09, 20:22, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
qlin 
Navi Expert
Oberschlesien



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 29 Paź 2008
Posty: 413
Skąd: Oberschlesien
Wysłany: 2011-01-07, 21:27   

Jacobobo napisał/a:
No oki tylko podaj skąd można pobrać :-D


Z pierwszej strony tego tematu :-P
_________________
Grozisz mi Gość ? :-P
 
 
elmor368
Navi Expert


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 250
Wysłany: 2011-01-09, 19:26   Menu AirWolf v0.2

Zainstalowałem kolejną wersję v0.2 która działa wspaniale na mojej navii Lark 50.1 z Win CE6 i tu mam pytanie: czy można pozostawić nawie uśpioną przyciskiem SUSPEND na dłuzszy okres czasu?. Dodam, że nawigację mam zainstalowana na stałe w samochodzie i podłączoną cały czas przez ładowarkę pod gniazda zapalniczki. Pytam, bo mam obawy czy takie uśpienie navii nie spowoduje rozładowania akumulatora w samochodzie.
 
 
maly_gi 
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 03 Paź 2008
Posty: 343
Skąd: 53°77'N 15°78'E
Wysłany: 2011-01-10, 15:32   

Rozumiem, że na innym sprzęcie to Menu nie pójdzie ? ... i Win CE 5.0 ? ... mam GC 5040 ... ?
_________________
Navia NV 35; GoClever 5040;
Modecom SX 7.1

http://www.mynavi-expert.pl/reflink/47765/
 
 
 
elmor368
Navi Expert


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 250
Wysłany: 2011-01-10, 18:21   

Pójdzie, ja instalowałem też na Win CE4,2 i też sie uruchomiło. A pozatem nic nie stoi na przeszkodzie zainstalować przez czytnik na karte Sd i spróbować.
 
 
maly_gi 
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 03 Paź 2008
Posty: 343
Skąd: 53°77'N 15°78'E
Wysłany: 2011-01-10, 18:51   

ok ... trzeba będzie spróbować inaczej się nie przkonam ...
_________________
Navia NV 35; GoClever 5040;
Modecom SX 7.1

http://www.mynavi-expert.pl/reflink/47765/
 
 
 
acess
Waypoint


Dołączył: 25 Sty 2011
Posty: 30
Wysłany: 2011-03-09, 12:01   

Arku podaj instrukcję jak to odpalić na gocleverze 5066FMBT bo niestety ale mi nie rusza
 
 
borys71
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Lip 2008
Posty: 12
Wysłany: 2011-05-30, 17:59   

Uruchomiłem na LARKU 50.3 wszystko działa po małych poprawka , świetna robota.

Potrzebowałbym mały wpis w mortscripy z wyborem

jezeli a
run (1)
kill (2)

jezeli b
run (2)
kill (1)

generalnie jeżeli uruchamiam 1 zamykam 2 i odwrotnie
 
 
radekg32
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 22 Maj 2011
Posty: 25
Wysłany: 2011-05-30, 22:46   

A jak to uruchomiles na 50.3 ? Ja jak podaje sciezke jak w opisie wogole mi nie startuje..........
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-05-31, 08:12   

radekg32 napisał/a:
A jak to uruchomiles na 50.3 ?

Prawdopodobnie pozmieniał scieżki , nazwę karty itp.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10