Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-12-30, 23:52
[PNi350] MapaMap reset rejestracji przy ON/OFF
Autor Wiadomość
sirmike
Waypoint
PNI 350


Dołączył: 07 Sie 2007
Posty: 64
Wysłany: 2007-08-12, 23:28   [PNi350] MapaMap reset rejestracji przy ON/OFF

Otóż mam problem z MapaMap 4.0. Zarejestrowalem aplikacje i mapę (wpisalem wszystkie kody) i mapa dziala. Natomiast zauwazylem że jesli chocby na chwilke wylącze urzadzenie ON/OFF to wpisane kody sie resetuja i żeby dalej korzystac z mapy musze za kazdym razem prowadzac kody. Czy macie na to jakąś radę, bo jest to troche uciążliwe?
Ostatnio zmieniony przez navigator 2007-08-13, 00:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
livefr@g 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 86
Wysłany: 2007-08-12, 23:37   

1. Zostaw tylko 1 mapę - pozostałe usuń.
2. Użyj / jeżeli masz NAVIĘ / Backup.stg - http://www.my-navia.pl/dl...tion=file&id=11
i zrób wszystko jeszcze raz. Najlepiej spokojnie i pomału.



Jeżeli znalazłeś rozwiązanie to daj znać.
_________________

 
 
sirmike
Waypoint
PNI 350


Dołączył: 07 Sie 2007
Posty: 64
Wysłany: 2007-08-13, 00:01   

livefr@g napisał/a:
1. Zostaw tylko 1 mapę - pozostałe usuń.
2. Użyj / jeżeli masz NAVIĘ / Backup.stg - http://www.my-navia.pl/dl...tion=file&id=11
i zrób wszystko jeszcze raz. Najlepiej spokojnie i pomału.



Jeżeli znalazłeś rozwiązanie to daj znać.


Mam tylko mapę Polski. Aurzadzenie to PNi350 z ktorym była sprzedawana MapaMapTraffic
 
 
livefr@g 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 86
Wysłany: 2007-08-13, 00:39   

Ja raczej Tobie nie pomoge ale aby ułatwić innym podaj :
- czy odblokowana - w jaki sposób ?
- gdzie wgrana mapa / katalog / SD ... /

pomecz maxapl on lubi nietypowe zadania :)
_________________

 
 
marek216 
GPS instruktor
serwis elektroniki



Pomógł: 18 razy
Wiek: 39
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 754
Wysłany: 2007-09-05, 23:19   

Nie ma rady - po on/off rejestr jest wczytywana na nowo z ROM
_________________

Serwis elektroniki: www.soft-serwis.eu
Części i narzędzia: www.sklep.soft-serwis.eu
Projektowanie urządzeń: www.fenikstech.pl
Ogłoszenia dla elektroników: www.elektronika.sprzedawaj.eu

Nie pomagam na PW/GG/e-mail !
 
 
 
kapelan
azymut


Dołączył: 26 Paź 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-10-27, 16:18   

Mam złoty środek na ten problem :mrgreen: zainteresowanych zapraszam na PW
 
 
Kielu 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 163
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2007-10-27, 16:50   

Dlaczego na PW wpisz tutaj :-P :-P :-P
_________________
Manta Easy Rider 420 + 2GB + AutoMapa 5.3 + TomTom 7
"Tak filmowej akcji w historii sosnowieckiej Policji jeszcze nie mieliśmy" xD
 
 
navigator
Administrator


Pomógł: 24 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 722
Wysłany: 2007-10-27, 23:04   

kapelan napisał/a:
Mam złoty środek na ten problem :mrgreen: zainteresowanych zapraszam na PW


Jeżeli masz rozwiązanie problemu i chcesz je udostępnić to jesteś we właściwym miejscu. Jeżeli znasz rozwiązanie i chcesz przy okazji zarobić to zapraszam do działu : HANDELEK .
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 12