Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2018-10-02, 20:37
brak gps htc topaz i Navigon
Autor Wiadomość
fakir1974 
azymut


Wiek: 46
Dołączył: 26 Lut 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-02-26, 09:24   brak gps htc topaz i Navigon

temat powraca jak fala, brak mi już pomysłów, zmieniam w stosownych plikach ustawienia portu i baudrate i nadal nic, proszę o wskazówki dla żółtodzioba, pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2018-10-02, 20:37, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-02-26, 15:31   

A zmieniłeś na poprawne?? może inna wersja programu??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
feliks 
guru



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 1593
Wysłany: 2010-02-27, 09:18   

Poczytaj tutaj
http://www.my-navia.pl/vi...p=169022#169022
http://www.my-navia.pl/vi...p=167888#167888
_________________
MIO Moov 500v2 - AutoMapa 6.10 PL i Samsung Galaxy Note
http://w492.wrzuta.pl/aud...reussens_gloria
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12