Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-06-20, 20:09
telesystem 8.5 i problem z mapmap
Autor Wiadomość
ewelahh
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Cze 2010
Posty: 5
  Wysłany: 2010-06-02, 15:58   telesystem 8.5 i problem z mapmap

Witam!
kupiłam nawigację jak w temacie, ma zainstalowanego windowsa CE 5.0 i próbuję na nią wgrać mapmap, niby wszystko jest ok, instaluje się na kartę, mam mapy i dźwięki wgrane, i na tym kończy się mój sukces...jak próbuję wejść w nawigacje to wyskakuje mi komunikat, że brakuje jakiegoś pliku AutoMapa.exe, w następnym okienku jest to samo, brakuje pliku I080.exe, a w następnym Navigator.exe...w plikach na karcie mam tylko jeden plik z końcówką exe a mianowicie MobileNavigator.exe....brakuje mi jakichś plików? co mogę z tym zrobić? proszę o łopatologiczną instrukcję co mam robić:)
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-06-02, 16:04   

ewelahh napisał/a:
próbuję na nią wgrać mapmap

ewelahh napisał/a:
że brakuje jakiegoś pliku AutoMapa.exe

MM czy AM napisz dokładnie co chcesz zainstalować :?:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2010-06-02, 16:05   

Zacznij od wpisania w SZUKAJ słowa telesystem i poczytaj.
Cytat:
Dołączył: Wczoraj 21:50
Ostatnia wizyta: Dzisiaj 15:49 (Minut: 8)
Wizyt: 2 Łączny czas wizyt Minut: 11
_________________

 
 
ewelahh
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Cze 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-06-02, 17:55   ...

wgrałam początkowo mapmap a żądało pliku automapa więc nie bardzo wiedziałam o co chodzi...ale wydaje mi się, że coś było z tą moją mapmap nie tabo nie było żadnego pliku exe, więc usunęłam to i ściągnęłam automape, teraz już ładnie się wczytuje tylko nie łapie sygnału gps i muszę coś z tym pokombinować...
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-06-02, 19:31   

Spróbuj tych ustawień GPS:
Kod:
 TeleSystem
TS8.2...............COM1; 4800; NMEA
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
ewelahh
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Cze 2010
Posty: 5
Wysłany: 2010-06-03, 10:16   ...

dzięki za pomoc, jak pozmieniałam ustawienia to faktycznie jest ok:)

a to, że jestem na forum od wczoraj nie znaczy, że nie szukałam...i takiego tematu jak ten to nie było
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2010-06-03, 20:09   

Dziękuję, dopisałem info o porcie do http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5068
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11