My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-18, 15:18
GoClever 3535 problem z podłaczeniem do PC
Autor Wiadomość
Rizek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lis 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-11-08, 08:04   

Zapomniałem :) Mam 3535, i wgrałem najnowszą AutoMape. Narazie jestem na etapie instalowania apteczki, lecz komputer nie wykrywa nawigacji. Po szkole coś pokombinuje, za dotychczasową pomoc dziękuję :)
 
 
Rizek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lis 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-11-08, 17:50   

Mam windows 7 i po podłączeniu kabla wykrywa tylko kartę... co poradzić?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4474
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-11-08, 17:56   

Rizek
Rizek napisał/a:
Mam windows 7
Zainstaluj na PC program Mobile Device Center
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Rizek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lis 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-11-08, 18:30   

No to natrafiłem na kolejny problem :p Otóż podczas próby instalacji MDC instalator się zamyka. Mam komunikat o szukaniu sterowników, pokazuje się okienko, zbiera informacje i wyłącza się...
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4474
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-11-08, 18:34   

Rizek
Pobierz inny Mobile Device Center i ponów instalację.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Rizek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lis 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-11-08, 19:04   

Ściągłem chyba z 4 i żaden nie zadziałał. Możesz podać link z którego ty instalowałeś?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9498
Wysłany: 2013-11-08, 19:10   

Masz 7 32bit, czy 64bit?
Nawi odłaczona podczas instalacji?
Instalujesz z prawami administratora?
Zobacz http://www.my-navia.pl/vi...p=135526#135526
http://social.technet.mic...center-on-win-7
https://www.google.pl/sea...qC8mWtAab1oDYBg
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2283
Skąd: Google
Wysłany: 2013-11-12, 20:07   

Masz jakieś ustawienia w urządzeniu jak ma działać pod USB? Na komputerze masz doinstalowany ActivSync dla Windows XP lub Centrum obsługi urządzeń z systemem Windows Mobile dla Windows Vista lub 7 ?
_________________
Poradniki
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10