My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 09:43
BECKER Traffic Assist 7934 i inne programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
luki2604
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 9
Wysłany: 2010-05-30, 14:49   BECKER Traffic Assist 7934 i inne programy nawigacyjne

hej,
odblokowałem już WinCE, jest ok.
Wrzuciłem TT 7 - odpala aplikacja, ale z mapą już się wysypuje ( brak pamięci ).
Co tam można jeszcze wrzucić oprócz MapaMap i iGo 8 ? Jakis Garmin ? Może oryginalny soft beckera i jakieś mapki do tego?
Dzięki za wskazówki,
pozdrówka !
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-05-23, 18:41, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 105
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3675
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-05-30, 15:25   

AM też powinna odpalić spróbuj :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...t=18145&start=0 :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
kuki01 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 45
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 6
Wysłany: 2012-12-25, 14:34   Becker TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED na IGO8

PANOWIE MAM PYTANIE JAK MAM WKLEPAĆ IGO8 PONOĆ TO MODEL JEST Becker_7934.
PANEL WIEM JAK WKLPAĆ ALE SA SAME PANELE BEZ IGO
_________________
feddwds
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4434
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-12-25, 14:49   

kuki01,
Krzykiem nic nie załatwisz ---> Wyłącz Caps Lock

Poczytaj tu :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=8886
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17998
Wysłany: 2012-12-25, 14:52   

Zajrzyj też do wątku "Aktualizacja map w Beckerach"

P.S. iGO sie nie wklepuje.
_________________

 
 
kuki01 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 45
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 6
Wysłany: 2012-12-25, 15:02   

koledzy sorki ze krzycze to jest navi Becker TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED
softwore version B.1.0
zadnych nie ma oznaczen szukałem znalazłem link podobnej
http://www.navigadget.com...ker-7394-review
już wgrałem panel
_________________
feddwds
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17998
Wysłany: 2012-12-25, 15:07   

iGO na SD wg opisów w wątkach o iGO + modyfikacja panelu wg http://www.my-navia.pl/vi...p=387041#387041
_________________

 
 
kuki01 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 45
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 6
Wysłany: 2012-12-25, 15:19   

kolego niema coś na bazie kopiuj wklej do navi

[ Dodano: 2012-12-25, 15:20 ]
dodam ze igoo 8 posiadam
_________________
feddwds
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9425
Wysłany: 2012-12-25, 20:11   

Każde iGO jest kopiuj - wklej. Nie ma wersji instalacyjnej.

Becker ma fabrycznie wbudowane iGO, więc wystarczy jak w http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=36182
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
bobi74
Waypoint


Dołączył: 27 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2013-11-09, 19:08   becker traffic assist highspeed 7934

Witam koledzy. Mam mianowicie nastepujący problem. Posiadam beckera 7934 zainstalowane w nim mapy są bardzo niedokładne. Jaka mape polecacie do tego urzadzenia w miarę aktualna i jak to urzadzenie odblokowac aby te mapy dzialaly. pozdrawiam
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17998
Wysłany: 2013-11-10, 20:14   

Mapę dobiera się do programu nawigacyjnego, nie do urządzenia: http://www.my-navia.pl/vi...p=296167#296167

A który program jest najlepszy, możesz przeczytać tu: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=3925

[ Dodano: 2013-11-10, 20:18 ]
P.S. Scaliłem z istniejącym wątkiem - proszę o większy szacunek dla regulaminu forum
_________________

 
 
bobi74
Waypoint


Dołączył: 27 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2013-11-11, 19:44   

koledzy zainstalowałem automape 6.10 europa juz spatchowana i jak właczam to wyskakuje nie można odczytac mapy i ponizej wyskakuje sciezka do tej mapy sciągnąłem drugą i jest to samo mecze sie z tym drugi dzien i nie wiem co jest. Mam zainstalowany panel znalazlem na internecie cztery pliki kopiuje i wyskakuje ikonka automapy automatycznie. prosze was o pomoc.

[ Dodano: 2013-11-11, 19:46 ]
do jacekp1313 tylko że ja nie moge znaleźć odpowiedzi na to pytanie wiem ze najłatwiej zamknac temat :)
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17998
Wysłany: 2013-11-11, 19:51   

Olewanie obowiązujących zasad tak sie kończy - mam na myśli http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=39493
A nieznalezienie rozwiązania nie oznacza, że nie ma go na forum.

Opisz dokładnie sposób patchowania (co zaznaczasz/odznaczasz i przed, czy po instalacji)
_________________

 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4434
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-11-11, 21:04   

bobi74
Na tym modelu becker traffic assist highspeed 7934, to trzeba mieć duże szczęście , aby uruchomić AM EU . Trzeba mieć bardzo dobrej jakości kartę SD i formatowanej tym programem SDFormatter V2.0.Raz mi się udało, ale po tygodniu się rozsypało. Spróbuj zainstalować samą Polskę, za trzecim razem mi się udało.

Kolega też ma problem :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=273118#273118
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
bobi74
Waypoint


Dołączył: 27 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2013-11-11, 21:56   

no rozumiem kolego z tą automapą a co byś polecał do tej nawigacji chodzi mi o mape europy żeby w miare była dobra i działała na tym sprzęcie wiem ze to stara nawigacja i win 4.2 ale moze jakas by sie znalazła z góry wielkie dzieki
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,23 sekundy. Zapytań do SQL: 11