My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-09, 19:49
Menu BLOW dla GC xx66
Autor Wiadomość
ardzi 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Mar 2012
Posty: 14
Wysłany: 2012-03-26, 14:12   

Wielkie dzięki za pomoc - szacun -
Ale jeszcze trochę pomarudzę:
BT próbował jeden raz wykryć telefon i się zawiesił - od tej pory przy próbie wejścia do ustawień BT zawiesza się.
Oraz drugi problem dotyczy kalkulatora - pojawia się kawałeczek i zaraz znika
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-03-26, 19:08   

Nie masz przypadkiem tam ce6??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
ardzi 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Mar 2012
Posty: 14
Wysłany: 2012-03-26, 19:23   

No mam
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-03-26, 19:41   

To musisz przywrócić folder BT z kopi zapasowej bo jest inny program, a kalkulator to nie wiem, nie mam żadnej navi na mediateku bez HD i z ce6.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
ardzi 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Mar 2012
Posty: 14
Wysłany: 2012-03-26, 19:49   

A czy po tylu operacjach ta kopia się jeszcze do czegoś nadaje?
I do RF2?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-03-26, 21:09   

tak, do rf2.
Kopie trzeba zrobić na początku :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
ardzi 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 23 Mar 2012
Posty: 14
Wysłany: 2012-03-26, 21:41   

Wielkie dzięki. Pozdrawiam :-)
 
 
vkhein 
azymut


Wiek: 66
Dołączył: 03 Lut 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-03-30, 17:19   

[quote="dasior591"[/quote]
Witam Pana!
Nadal się cesze z Bowla, ale zauważyłem, ze chociaż Bowl jest niby multylangual, ale podstawa jest jednak Polska. Niektóre submienu są tylko w wersji polskie, niektóry menu różnią się w różnych językach. Ja sobie poprawiłem wersje rosyjska i angielska. Gdy Pana to interesuje mogę wysłać poprawione pliki.
Używam do nawigacji popularny w Rosji Nawitel i dodałem do ikonek odpowiednią ikonkę.
 
 
kiko80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 01 Lut 2011
Posty: 146
Wysłany: 2012-07-19, 21:08   

Czy jest sposób na przywrócenie menu do standardowego bo widzę że RF2 zostało zmienione i w katalogu RF doszedł katalog Dane oczywiście kopię mam sprzed modyfikacji.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/kiko80
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-07-19, 22:33   

Przywracasz kopie.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
kiko80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 01 Lut 2011
Posty: 146
Wysłany: 2012-07-20, 06:41   

Dzięki Dasior narazie tego nie będę robić ale lubię mieć alternatywę. Dobra robota.

PS
A czy dało by się by klikając w Nawigacja wejść do takiego podmenu a tam ikony z nawigacjami,bo zmiana ścieżki do navi to jednak zajmuje a komfort byłby duży gdyby była taka możliwość.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/kiko80
 
 
oscyp 
młodszy inspektor GPS
GoClever 4366FMBT



Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 13
Wysłany: 2012-07-25, 15:45   

A ja mam taką zagadkę jeszcze:

Odpalam modem, który łapie internet z sieci GSM i rozsiewa go przez WiFi (urządzenie MiFi)
Z nim łączę się przez WiFi telefonem (SonyEricsson Elm)
I teraz Nawigację (GC 4366 FMBT) łączę z telefonem przez bluetooth.
Na koniec odpalam opcję DUN z menu Blow od Dasiora.

No i wszystko fajnie jest w nawigacji internet tylko, że....
...z telefonu, który łączy się z netem przez sieć komórkową (zamiast WiFi)

Jakby ktoś był bardzo dociekliwy to w MiFi jest karta SIM od Aero2 = darmowy internet i to z niej ma lecieć i nie ma opcji żeby przekładać ta kartę SIM do telefonu bo (temat rzeka) - po prostu nie ma.

Jak wymusić na nawigarce, żeby skorzystała z internetu w telefonie przez WiFi a nie GSM?
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-07-25, 16:29   

Nie da sie :-) po prostu :-)
DUN samo w sobie to połączenie tego typu i tyle.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
KtosikCosik 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 41
Dołączył: 26 Gru 2012
Posty: 8
Skąd: Polska
Wysłany: 2012-12-27, 02:14   

Witam wszystkich!
Czy menu Blow uruchomi się na GC Navio 505 ? Pytam się bo nie chce nic uwalic. Tam jest ce6 i zamiast rf2 jest nandflash.
Ewentualnie jakie inne menu polecacie na 505 ?
_________________
Goclover Navio 505 pl , Mio Moov 200 pl
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-12-27, 15:16   

Nie wstanie, inny procek. Po co Ci tam menu zmienia?
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 11