My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Automapa i GC
Autor Wiadomość
bybartosz
azymut


Dołączył: 03 Lis 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-11-04, 20:58   

dziękuję za odpowiedź w wolnym czasie postaram się to zrobić i napiszę jak wyszło :)
 
 
Usiek
azymut


Dołączył: 18 Lis 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-11-18, 19:24   

Z góry mówię, że jestem totalnym laikiem więc proszę o pomoc:
Dziś wgrałem na swoją GOCLEVER NAVIO 500 AutoMape 6.11 Europa Finall (w tym Polska XL), kupiłem kartę microSD, tam zainstalowałem tą AutoMapę i przy włączeniu wybieram 'Nawigacja' i włącza się automapa ale cały czas szuka mi sygnału, co mam zrobić aby to działało? A i jeszcze pytanie, czy muszę automapę scrackować/spatchować czy co? bo przy instalacji na microSD odznaczyłem opcję 'Rejestracji'

Pozdrawiam.
 
 
kiko80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 01 Lut 2011
Posty: 146
Wysłany: 2012-11-18, 19:44   

Wyjdź na dwór i łap sygnał, co do rejestracji tak musisz spatchować
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/kiko80
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 14 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 616
Wysłany: 2012-11-18, 19:48   

Usiek napisał/a:
kupiłem kartę microSD, tam zainstalowałem tą AutoMapę

Jeżeli robiłeś zgodnie z tymi poradnikami to powinno wszystko być dobrze.
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32484
http://www.my-navia.pl/vi...p=358532#358532

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2012-11-18, 20:46 ]
Poprawiłam użycie Quote.
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2012-11-18, 20:45, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Usiek
azymut


Dołączył: 18 Lis 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-11-18, 20:17   

AutoMapa_6.11_d_EU.exe

Czy w tej mapie jest: Polska, Litwa, Łotwa, Estonie i Finlandia?
Na tych mapach mi zależy najbardziej.
 
 
kiko80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 01 Lut 2011
Posty: 146
Wysłany: 2012-11-18, 20:38   

Tak
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/kiko80
 
 
Usiek
azymut


Dołączył: 18 Lis 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-11-18, 23:30   

No i jest coś nie tak, zrobiłem WSZYSTKO wg. poradnika i po włączeniu nawigacji wybieram opcję 'Nawigacja' i włącza mi się ta firmowa, a nie ta z karty microSD, czemu?
Wcześniej miałem wgraną inną wersję AutoMapy ale nie byłem pewien czy jest spatchowana, bo ssałem gotowca i wszystko działało :/

//Dobra, problem rozwiązany, musiałem zmienić ściezke w Ustawieniach :)
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17944
Wysłany: 2012-11-19, 06:53   

A jaki plik masz wskazany jako program nawigacyjny?
_________________

 
 
deffc0n 
Waypoint


Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 38
Wysłany: 2013-01-16, 17:24   

Witam.

Chcialbym zakupic navi GoClever Navio 705 PLUS PL BT FM z win6 na pokladzie czy bez problemu bedzie mozna na ten nowy system wgrac automape lub igo oczywiscie navi jest juz odblokowana.

pozdrawiam
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-01-16, 17:37   

Oczywiście ze odblokowana bo każdy GC jest seryjnie odblokowany, Am chodzi, na stronie AM jest przecież specyfikacja ze działa na ce6.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,21 sekundy. Zapytań do SQL: 10