My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Automapa i GC
Autor Wiadomość
mmandragorra
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-10-18, 19:45   

zmkienilam jest mobiklenavigator
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18008
Wysłany: 2011-10-18, 19:52   

A GC czyta te kartę?
Co masz na SD?
_________________

 
 
mmandragorra
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-10-18, 20:08   

a jaj mam sprawdzic czy czyta karte? w scieze wyszukuje older, to chyba czyta,
na sd nic- nowka tzn nic poza au
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18008
Wysłany: 2011-10-18, 20:18   

mmandragorra napisał/a:
nic poza au
A konkrety? Jakie foldery?
_________________

 
 
mmandragorra
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-10-18, 20:22   

folder autopama zmienilam na mobilenavigator i ten plik wm cos tam tez

[ Dodano: 2011-10-18, 20:29 ]
a moze to ma zwiazek z tym za karta ma 8 gb, gdzies wyczytalam ze nie mozebyc wieksza niz 2 gb, zainstalowalam jesszcze raz, ale ja mialam gotowca spatchowanego, tego z glownej strony forum autopama
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18008
Wysłany: 2011-10-18, 20:29   

mmandragorra napisał/a:
wm cos tam tez
Konkrety.
Skąd w AM wziął sie plik o nazwie wm cos tam.exe ?
_________________

 
 
mmandragorra
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-10-18, 20:33   

ten plik. ktory w mobilenavigator trzeba wsadzic i nazwac mobilenavigator, ta aplikacja ktora uruchamia automape
ale spokojnie wgralam jeszcze raz i inadal nie zalapuje w ogole
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18008
Wysłany: 2011-10-18, 20:36   

mmandragorra napisał/a:
ten plik. ktory w mobilenavigator trzeba wsadzic
Gdzie wyczytałeś o wsadzaniu :oops: czegoś w coś :?:
Zainstaluj AM na SD ponownie, wybierz dodatek GC i nic więcej nie rób
_________________

 
 
mmandragorra
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-10-18, 20:42   

i tak wlasnie zrobilam, i nie dizala

[ Dodano: 2011-10-18, 20:43 ]
wybieram windows mobile, ostatnia kropke, tak dla pwenosci, jezeli tak to nie dziala i tak
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18008
Wysłany: 2011-10-18, 20:46   

mmandragorra napisał/a:
wybieram windows mobile
Człowiecze, Skąd ten pomysł?
Naprawdę lektura poradnika instalacji AM Cie przerosła, że robisz wszystko nie tak, jak trzeba?
_________________

 
 
mmandragorra
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-10-18, 20:48   

nie moge jej znalezc, prosze napisz mi szybko ktora kropka bo za 10 mni mam oddac gps :D wybacz, ze nie znam sie na tym, ale sie nie znam ;)

[ Dodano: 2011-10-18, 20:49 ]
jeu, mailam na mysli windows CE, ostatnia kropka, i tak robilam
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6444
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-10-19, 15:19   

mmandragorra napisał/a:
jeu, mailam na mysli windows CE

Mam na dzeję, że miałaś na myśli ce bo przecież tu http://www.my-navia.pl/vi...ghlight=#318942 podawałem co trzeba wybrać.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
ribbi
azymut


Dołączył: 25 Paź 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-10-25, 23:31   

Witam, dostałem ostatnio nawigacje Goclever navio 400, jest to moja pierwsza nawigacja, więc mam kilka pytań. Mapa która jest wgrana na pamięć wew. to Multimapa (chyba, tak przynajmniej jest napisane w preferencjach ;p), chce kupić kartę Kingstona 2 gb micro sd i wgrać Automape, więc:

1. Czy ta karta będzie dobra?
2. http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=31048 post użytkownika "menteith", czy ta wersja będzie dobrym wyborem, może jest nowsza? albo starsza, która będzie stabilniejsza na tej nawigacji?:p
3. http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=24097 czy ten poradnik nadal jest aktualny?
Z góry dziękuje za odpowiedź, pytania pewnie są głupie, ale wole się spytać ludzi którzy bardziej to ogarniają :-)
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18008
Wysłany: 2011-10-26, 07:03   

1. Kingstony są najczęściej podrabianymi kartami (zdarzają się 8GB, które naprawdę mają 1,5GB)
2. AM - tylko najnowsza wersja. Najstabilniejsza to 5.5 - ale po co Ci mapy z czasów wojen napoleońskich?
3. Poradnik jest aktualny
_________________

 
 
ribbi
azymut


Dołączył: 25 Paź 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-10-26, 13:09   

Kupując kartę w sklepie komputerowym albo np. Media Markt/ Media Expert, podróbki chyba nie kupię prawda? Może masz jakąś godną polecenia firmę, która by się dobrze sprawdziła?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 9