Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Automapa i GC
Autor Wiadomość
mmandragorra
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-10-18, 20:22   

folder autopama zmienilam na mobilenavigator i ten plik wm cos tam tez

[ Dodano: 2011-10-18, 20:29 ]
a moze to ma zwiazek z tym za karta ma 8 gb, gdzies wyczytalam ze nie mozebyc wieksza niz 2 gb, zainstalowalam jesszcze raz, ale ja mialam gotowca spatchowanego, tego z glownej strony forum autopama
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18774
Wysłany: 2011-10-18, 20:29   

mmandragorra napisał/a:
wm cos tam tez
Konkrety.
Skąd w AM wziął sie plik o nazwie wm cos tam.exe ?
_________________

 
 
mmandragorra
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-10-18, 20:33   

ten plik. ktory w mobilenavigator trzeba wsadzic i nazwac mobilenavigator, ta aplikacja ktora uruchamia automape
ale spokojnie wgralam jeszcze raz i inadal nie zalapuje w ogole
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18774
Wysłany: 2011-10-18, 20:36   

mmandragorra napisał/a:
ten plik. ktory w mobilenavigator trzeba wsadzic
Gdzie wyczytałeś o wsadzaniu :oops: czegoś w coś :?:
Zainstaluj AM na SD ponownie, wybierz dodatek GC i nic więcej nie rób
_________________

 
 
mmandragorra
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-10-18, 20:42   

i tak wlasnie zrobilam, i nie dizala

[ Dodano: 2011-10-18, 20:43 ]
wybieram windows mobile, ostatnia kropke, tak dla pwenosci, jezeli tak to nie dziala i tak
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18774
Wysłany: 2011-10-18, 20:46   

mmandragorra napisał/a:
wybieram windows mobile
Człowiecze, Skąd ten pomysł?
Naprawdę lektura poradnika instalacji AM Cie przerosła, że robisz wszystko nie tak, jak trzeba?
_________________

 
 
mmandragorra
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 13
Wysłany: 2011-10-18, 20:48   

nie moge jej znalezc, prosze napisz mi szybko ktora kropka bo za 10 mni mam oddac gps :D wybacz, ze nie znam sie na tym, ale sie nie znam ;)

[ Dodano: 2011-10-18, 20:49 ]
jeu, mailam na mysli windows CE, ostatnia kropka, i tak robilam
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-10-19, 15:19   

mmandragorra napisał/a:
jeu, mailam na mysli windows CE

Mam na dzeję, że miałaś na myśli ce bo przecież tu http://www.my-navia.pl/vi...ghlight=#318942 podawałem co trzeba wybrać.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
ribbi
azymut


Dołączył: 25 Paź 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-10-25, 23:31   

Witam, dostałem ostatnio nawigacje Goclever navio 400, jest to moja pierwsza nawigacja, więc mam kilka pytań. Mapa która jest wgrana na pamięć wew. to Multimapa (chyba, tak przynajmniej jest napisane w preferencjach ;p), chce kupić kartę Kingstona 2 gb micro sd i wgrać Automape, więc:

1. Czy ta karta będzie dobra?
2. http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=31048 post użytkownika "menteith", czy ta wersja będzie dobrym wyborem, może jest nowsza? albo starsza, która będzie stabilniejsza na tej nawigacji?:p
3. http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=24097 czy ten poradnik nadal jest aktualny?
Z góry dziękuje za odpowiedź, pytania pewnie są głupie, ale wole się spytać ludzi którzy bardziej to ogarniają :-)
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18774
Wysłany: 2011-10-26, 07:03   

1. Kingstony są najczęściej podrabianymi kartami (zdarzają się 8GB, które naprawdę mają 1,5GB)
2. AM - tylko najnowsza wersja. Najstabilniejsza to 5.5 - ale po co Ci mapy z czasów wojen napoleońskich?
3. Poradnik jest aktualny
_________________

 
 
ribbi
azymut


Dołączył: 25 Paź 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-10-26, 13:09   

Kupując kartę w sklepie komputerowym albo np. Media Markt/ Media Expert, podróbki chyba nie kupię prawda? Może masz jakąś godną polecenia firmę, która by się dobrze sprawdziła?
 
 
Adidadi
Waypoint


Dołączył: 19 Mar 2008
Posty: 53
Wysłany: 2012-03-08, 11:13   Goclever GC4330

Witajcie dostałem od przyjaciela nawigacje Goclever GC4330 (tylko tyle pisze) z prośba o odblokowanie, bo chciał by używać AutoMapy ale z tego co zauważyłem to można się obejść bez odblokowania wystarczy wybrać w ustawieniach inną ściezke do auto mapy i wszystko powinno działać ?

Czy wersja 6.8.1 będzie działać w porządku ?
i jeszcze pytanko o ustawienia GPS czy COM& i 4800bps jest ok ?
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2012-03-08, 20:20   

Adidadi, Zadziała także nowa 6.10 a ustawienia GPS dla GC4330 to COM1:4800
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
Rollnick
azymut


Dołączył: 24 Kwi 2012
Posty: 1
Wysłany: 2012-04-25, 20:37   

Witam. Wgrałem do swojej nawigacji Goclever navio400 najnowsza AutoMapę. Postępowałem krok po kroku z tym poradnikiem
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32484
Lecz mam jeden mały problem. Mianowice nawigacja nie "widzi" zainstalowanej na karcie pamięci mapy. (A inne pliki np mp3 odczytuje)
Czy tą nawigację trzeba jakoś odblokować aby zaczęła "czytać" tą AutoMapę?
Czy po prostu AM nie jest na tą nawigację?...
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2012-04-25, 21:42   

Wystarczy w menu fabrycznym wskazać ścieżkę dostępu do AM wybierając wceAm.exe.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 9