Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2020-01-20, 20:07
Pasek klawiatura w Asus A636N
Autor Wiadomość
zibek 
azymut



Wiek: 50
Dołączył: 13 Kwi 2009
Posty: 3
Skąd: Vancouver w PL NSC
Wysłany: 2009-04-13, 04:46   

Ello!

A mnie sie wcale nie zrobil i zrobic nie moge skrotu tt7 (ver.7.915 (9196)) na ekran Today - urzadzenie Asus A636 Windows Mobile 5.0 - System 5.1.195 - wersja polska.
I nawet dodatek tt_today.xxxx(cos_tam - w rozszerzeniu) nie pomogl.
I jeszcze w najnowszej wersji w kompasie nie wyswietlaja mi sie stopnie - w ogole strzalka kompasu jest mniejsza i nie ma miejsca w srodku na zadne cyferki....

Wielkanocne zyczenia i pozdrowienia z zachodniej Kanady.
 
 
manfred1 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 52
Wysłany: 2010-06-24, 16:48   Asus A636

Witam serdecznie mam pytanie do użytkowników Asusa A636N. Jak wyłączyć na samym dole pasek na którym znajduje się klawiatura. Problem w tym że ten pasek zasłania mi klawisze funkcyjne automapy. Za pomoc serdecznie dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2017-03-01, 09:07, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-06-24, 17:50   

manfred1, gotowiec? Instalka? Jeśli to 1 to czy na odpowiedni system, jeśli to 2 to czy zaznaczyłeś odpowiedni system?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
manfred1 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 52
Wysłany: 2010-06-24, 17:55   

Powiem tak nie moja nawigacja tylko znajomego. Wszystko z nią jest oki bo jest zakupiona w Austrii. Nie wiem jak i gdzie znajduje się to zaznaczenie.
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-06-24, 18:07   

Podaj jakie masz pliki *.exe w katalogu Automapa EU.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
manfred1 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 52
Wysłany: 2010-06-24, 18:18   

Nie mam ani jednego. AutoMapa z linka plus patch.
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-06-24, 18:59   

Jak się nazywają pliki z ikonką Automapy?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
manfred1 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 52
Wysłany: 2010-06-24, 22:36   

Jest tam ich kilkadziesiąt o różnych rozszerzeniach.
 
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-24, 22:43   

manfred1, wszystkich plików w folderze głównym AutoMapy jest sporo ale tych z niebieską ikonka Automapy zapewne nie kilkadziesiąt ;-)
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
manfred1 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 52
Wysłany: 2010-06-24, 23:32   

Są dokładnie dwa Automapa aplikacja exe i wceAM aplikacja exe. Sorry za moją topornośc.
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-06-24, 23:43   

manfred1, skasuj cała Automapę i zainstaluj jeszcze raz, zaznaczając Windows Mobile 6
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-24, 23:48   

manfred1 napisał/a:
wceAM aplikacja exe

I tu jest przyczyna. To jest plik uruchamiający AutoMape na Win CE5.0
Zrób tak jak podał wyżej Dzakus i powinno byc ok.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12