Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2020-01-20, 20:13
ASUS P320 i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-05-03, 16:53   

W działach AutoMapa i iGO znajdziesz wszystko. Nie ma iGO8 i AM konkretnie pod Asusa. Spokojnie poczytaj a załapiesz o co chodzi ;-)
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Grzesio Leniuch 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 52
Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 66
Wysłany: 2010-05-03, 17:44   

Króciutko:
ASUS A686,ASUS A696,ASUS P750,MIO P360,MIO P560-czyli wszystko z winmobile 6
AutoMapa 6,2;6.5-chodzą dobrze,bez zawisów.Ponieważ AM 6.5 jest betą-szukamy dziur w oprogramowaniu.Takie znajdą się w każdym programie nawigacyjnym,ale-AM jest jak na razie jedną z lepszych nawigacji.Ma braki,owszem.Całościowo-jest jednak na tyle dobra,że warta polecenia.AM 6.2 chodzi stabilnie i na Twoim ASUSIE powinno być dobrze.
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-03, 20:11   

ejj mam problem bo albo nie instaluje mi mapy albo nie ma skórek :( macie może link do gotowcaa AM 6 ?
 
 
eZygmunt 
Waypoint



Pomógł: 9 razy
Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 189
Skąd: przeważnie z Krakowa
Wysłany: 2010-05-03, 20:21   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18334
http://www.my-navia.pl/vi...18145&start=165
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-03, 20:26   

ale chodzi mi o gotowca ponieważ te instalki mnie zniechecają.
 
 
Grzesio Leniuch 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 52
Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 66
Wysłany: 2010-05-03, 20:31   

gotowce nie sa zbyt dobrym rozwiązaniem.pomęcz sie troszkę,to Ci się opłaci.Są na forum DOBRE instalki
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-03, 20:35   

sicągałem instalowałem usuwałem znowu instalowałem wgl teraz nie pokazuje mi sei to okno do rejestracji
 
 
Grzesio Leniuch 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 52
Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 66
Wysłany: 2010-05-03, 20:42   

pousuwaj WSZYSTKO do AM z ASUSA.Exploruj go,usuń wszystko z AM.Ustaw go na czytnik kart(zaoszczędzisz czas instalacji mapy),uruchom instalatora,zaznacz czytnik kart,winmobile 5-6,wybierz co chcesz mieć(głosy i inne duperelki),a dalej-jazda(wiesz,co i jak).Po zmianie na tryb turbo(AS szybki)AM zainstaluje wtyczke dzisiaj i inne pliki(pliki startowe AM) do pam.wewn ASUSA.Program cały+mapa bedzie na karcie,a wtyczka dzisiaj i skróty w ASUSie.
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-03, 20:53   

usunąłem wszytsko z krty i dalej nie nie wyskakuje okno z rejestracją :(
 
 
Grzesio Leniuch 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 52
Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 66
Wysłany: 2010-05-03, 21:05   

sprawdż zawartość pam.wewn asusa(folder:Automapa EU,pliki Automapa.info,am-com-usuń) osobno sprawdź rejestr asusa(folder:HKEY_CURRENT_USER\Software\Aqurat-usuń)o ile się nie mylę-to wszystko co trzeba usunąć z ASUSA.

1.ustaw asusa na czytnik kart,pc go znajdzie jako dysk wymienny.uruchom instalatora.
2.zaznacz w instalatorze czytnik kart,win 5-6,opcje instalacji(głosy,mapa)i wtedy masz okno rejestracji.jeśli instalator jest ok,to działasz...
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-03, 21:10   

tych pierwszych plików nie mam a takiego folderu jak hkey nie umiem znaleźć
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2010-05-03, 21:15   

beckham723 napisał/a:
sicągałem instalowałem usuwałem znowu instalowałem wgl teraz nie pokazuje mi sei to okno do rejestracji

Bo źle instalujesz, zainstaluj w/g tej instrukcji, jest podana dla czytnika kart, ale jak Asusa PC może wykryć jako pamięć masową to jest jak czytnik.
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=8518
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
Grzesio Leniuch 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 52
Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 66
Wysłany: 2010-05-03, 21:16   

Inaczej:jeśli masz czytnik kart w pc-włóz tam kartę z asusa.instaluj wszystko na kartę w czytniku.Po włozeniu go do asusa uruchomi się instalator wtyczek ekranu dzisiaj i pliki startowe AM.Przy ustawieniu w ASUSIE USB na tryb turbo(AS szybki)-pojawi sie napis Automapa OK,i wtyczka ekranu(jeśli masz standardowy ekran dzisiaj).Zakładam oczywiście,że masz pobranego DOBREGO instalatora.
 
 
beckham723
Waypoint


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 31
Wysłany: 2010-05-03, 21:19   

robie wszystko usunąłem wsszytsko z karty. wyszukałem tych plikoów nie mam ich, daje tam jak na tej instrukcji wybieram windows mobile 5/6 wybieram te skłądniki i potem odrazu mi sie instaluje a po wszytskim wyskakuje błąd kopiwonania na pc. mam wybrać windows ce ?
 
 
Grzesio Leniuch 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Wiek: 52
Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 66
Wysłany: 2010-05-03, 21:22   

ASUS ma winmobile 5 lub 6.WinCE u Ciebie odpada.jaka mape instalujesz?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 11