Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Windows CE 6 - dzialajace programy
Autor Wiadomość
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-04-19, 10:39   Windows CE 6 - dzialajace programy

Paczuszka programow dziajacych na nawigacjach z systemem Windows CE 6.
Rozpakowac, skopiowac na karte i uruchomic plik *.exe
link: http://www.multiupload.com/Z048Q4NNFZ
Pozdrawiam i zapraszam do testowania..
 
 
Zbysiuuu
azymut


Dołączył: 19 Kwi 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-04-19, 20:18   Lark 50.1-problem z filmami.

Witam
Posiadam Larka 50.1
Odblokowany z windowsem 6
Do odtwarzania używam TCPMP 0.81
Z początku przez krótka chwile wszystko działało dosyc dobrze ale nagle przestało.
Mam wgranego tez TCPMP 0.71 i oba programy maja podobne błedy-albo wyskakuje komunikat o błędzie pliku exe albo cos o txt.
Czasem tez sie zawiesza.
Da sie coś z tym zrobić? :-/

mały edit.
Znowu udało mi sie uruchomić. Tzn tylko czasami. Raz moge włączyc i wszystko śmiga elegancko a za chwile wiesza sie na amen i wyskakuja błędy.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-04-20, 09:10 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Scaliłem
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-04-19, 20:33   

Wgraj TCMP z paczki w tym temacie:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=19202
dziala pod win CE 6 - w paczce ropzwniez inne programy pod 6'ke
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
Zbysiuuu
azymut


Dołączył: 19 Kwi 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-04-19, 21:01   

O kurde nie zauważyłem tego :-/
Dopiero dzis dorwałem nawigacje w iedronce i ucze sie wszystkiego od podstaw :lol:
W głowie juz mam czarna dziure od natłoku informacji :mrgreen:
Juz sciagam i zaczne testować. dziękuje.
 
 
Marek-B
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 02 Mar 2009
Posty: 56
Wysłany: 2010-04-20, 07:27   

TMPC i Nitrogen śmiga pod win CE 6 idealnie :) Dzięki za paczuszkę .
_________________
Lark 50.1 z WinCE 6.0
 
 
Zbysiuuu
azymut


Dołączył: 19 Kwi 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-04-20, 08:54   

potwiedzam ze wszystko działa idealnie :-P
Dziękuje ;-)
 
 
darog69 
Waypoint
Lark 50.1 Win CE 6.0


Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 77
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2010-05-18, 11:09   

ja u siebie zauważyłem że jak przyciszy sie dźwięk w playerze to już nieda sie go podgłośnić.Dopiero z poziomu menu-głośność
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-05-18, 11:51   

Jesli piszesz o "nitrogen" to ma on pewien blad - usun z folderu \nitrogen pili config.dat
Player uruchomi sie z domyslnymi ustawienieniami ale to chyba zaden problem, bo skina sobie zmienisz..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
darog69 
Waypoint
Lark 50.1 Win CE 6.0


Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 77
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2010-05-18, 12:26   

nie chodzi mi o Tcpmp2 jeśli przesune w dowolnym kierunku sówak głośności to natychmiast wycisza sie dźwięk,trzeba wyjść do menu MULTIMEDIA pszesunąć lekko głośność,powrócić do odtważacza i już jest głos
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-05-18, 12:49   

darog69 napisał/a:
chodzi mi o Tcpmp2
W opcjach tcmp jest cos takiego jak (pisze z pameici, gdyz navi pozyczylem i nie moge sprawdzic) - uzyj poziomu glosnosci systemu - zmien - moze pomoze..
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
darog69 
Waypoint
Lark 50.1 Win CE 6.0


Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 77
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2010-05-19, 09:58   

niestety też nic to nie daje.Ciekawe czy u innych jest taki sam problem?
 
 
srvrserver
Waypoint


Dołączył: 29 Sty 2010
Posty: 53
Wysłany: 2010-05-19, 13:14   

darog69 napisał/a:
ja u siebie zauważyłem że jak przyciszy sie dźwięk w playerze to już nieda sie go podgłośnić.Dopiero z poziomu menu-głośność


u mnie na larku 50.1 na WinCE6 ten sam problem... zmiana w ustawieniach odtwarzacza nie pomaga...
 
 
yaro-master 
Waypoint
yaro-master



Dołączył: 16 Cze 2010
Posty: 16
Skąd: Opolskie
Wysłany: 2010-06-16, 22:11   

Dzięki serdeczne programiki smigają na NV432 :-D
 
 
marcin00015 
azymut


Dołączył: 21 Cze 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-07-02, 15:07   

darog69 napisał/a:
ja u siebie zauważyłem że jak przyciszy sie dźwięk w playerze to już nieda sie go podgłośnić.Dopiero z poziomu menu-głośność

Ja mam tak samo, w tym Tcpmp2
 
 
 
krzysiek80r 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Gru 2010
Posty: 14
Wysłany: 2011-01-26, 21:11   

Z tej paczuszki opera uruchamia sie u mnie w języku hebrajskim, czy można to zmienić na angielski?

[ Dodano: 2011-01-30, 13:34 ]
Edit:
Już się z tym uporałem.
Aby zmienić język w operze na polski, trzeba w Windows/ControlPanel/ Ustawinia Regionalne, ustawić polski.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 9