Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Instalował moze ktoś Destinator ?
Autor Wiadomość
MefKM 
Waypoint



Dołączył: 26 Wrz 2007
Posty: 51
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2007-10-04, 18:50   

program jednym slowem kiszka - chwilke - doslownie chwilke sie nim bawilem i niestety delete:
1. klikanie kbnefli - nie mogle migdzie znalesc ustawien dzwiekowych.
2. mapy - przeszukalem kilka okolic - na sucho - i sie okazalo ze ma takie same bledy jak miomap czy automapa - zle wyswietlane sa ulice - czyli szerokie chodniki zamienione przez program na ulice
_________________
_________________________________________
mefkm
 
 
chris_m
guru
-od podpierania muru



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1031
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-10-04, 20:26   

a ja myśle że się ustawiłeś w tych poszukiwaniach pod kątem jednego konkretnego miasta, czy nawet ulicy

no czasem tak bywa, że mapki niestety nie są wszystkowiedzące i wszystkowidzące, ale patrząc wybiórczo to i ja bym wszystkie wywalił

w niektórych miastach równiez musze zadowolić się np. samymi uliczkami bo numerów brak
czy tez np. koło mojego domu kilka mapek mi pokazuje dodatkową ulicę, która może kiedyś tam była ale jak prababcie kąpały się w morskich falach jeszcze w sukniach ;-)

no trzeba rzecz jasna być krytycznym ale ten krytycyzm nie może nas zjeść na obiad...
bo wówczas to w trasie nie zjedziemy nawet do pobliskiego lasku coby sobie ulżyć, bo a nuż mapa nas zgubi miedzy drzewami :mrgreen:

pozdrawiam
_________________
...łoncka łoncka nasa zielona
pod kazdym dzewkiem Kubuś w dzień i w noc

... a hen wysoko hen satelitek
wcionz dla nas kronzy łoj straśliwa moc...

>takiej łoncki sukać ze świecką<
;-)
 
 
 
Mitchel Paul 
azymut


Dołączył: 10 Lis 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-11-13, 17:34   Destinator 6 w Akira/Navia

Witam...
Jestem nowy. Mam problem. Mam Akire i juz odblokowalem windowsa CE. biblioteki tez wgrane. Automapa chodzi. Chcialbym wgrac destinatora 6. Czy to mozliwe czy pod win CE nie bedzie chodzil? Czy ktoś z Was ma jakies doświadczenia z Akirą/Navia i destinatorem 6
Pomórzcie!!!
_________________
Mitchel Paul
 
 
Kielu 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 163
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-01-11, 16:46   

U mnie dziala pieknie Destinator 7 ale pozniej jak wyjde i chce wlaczy AM to wywala blad :) Pomaga reset
_________________
Manta Easy Rider 420 + 2GB + AutoMapa 5.3 + TomTom 7
"Tak filmowej akcji w historii sosnowieckiej Policji jeszcze nie mieliśmy" xD
 
 
ralf66 
Waypoint
I Łasica



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Lis 2007
Posty: 107
Wysłany: 2008-01-11, 20:44   

Instalowałem-sprawdzałem mi nie pasuje jestem zwolennikiem Igo ale korzystam z AM 4 bo dużo poruszam się po PL i jest najdokładniejsza ale tylko przekraczam granicę to w ruch idzie Igo :mrgreen:
_________________
真相大白

芳草鮮美,落英繽紛 (芳草鲜美,落英缤纷)
 
 
 
risk
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-07, 08:39   

Rozpakowałem Destinatora 7 chodzi elegancko. Teraz tylko musze dodać jakoś inne mapy, dokładniej Europy.
 
 
Radek 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Mar 2008
Posty: 16
Skąd: Koszalin
Wysłany: 2008-03-07, 20:43   

szczerze polecam destinatora, to fantastyczny program za granicą, niestety nie dla naszego pięknego kraju, w Polsce oczywiście AM.
mam akirę z biedronki i bez problemu chodzi u mnie destinator 7 z
http://www.luccas.boo.pl/...or_70058811.php

plik na akirę

http://rapidshare.com/fil...d_588.11_Sd.rar

byłem juz z nią w Berlinie i działa bez zarzutu, po drodze mijałem potężne remonty dróg i poprowadził mnie przez jakieś osiedla, gdybym jechał objazdami zalecanymi przez niemców to z 10 kilometrów nadrobiłbym na sto procent.
 
 
stach
azymut


Dołączył: 07 Mar 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-03-09, 11:41   

Hejka.
Panowie Akirowcy mam pytanie.Czy ktoś może orientuje się jak sprawuje się Destinator w krajach b.bloku wschodniego-konkretnie chodzi mi o Rumunię,Bułgarię,Słowację i Serbię?
Dzięki z góry za wszelkie sugestie.
 
 
Radek 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Mar 2008
Posty: 16
Skąd: Koszalin
Wysłany: 2008-03-09, 12:45   

ja z nim byłem w zeszłym roku w Czechach i na Słowacji, bez zarzutu. Kolega jechał do Grecji, przez Serbię i inne takie kraje, tylko Macedonia nie miała mamy, pozostałę kraje przejechał szybko i sprawnie
 
 
ksiecio 
Waypoint


Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 134
Skąd: Chełm
Wysłany: 2008-03-10, 00:59   

niestety w ver. bezinstalacyjnej...nastepuje zawias...ratuje tylko reset

jakies pomysły??
 
 
 
CityMatic 
Waypoint


Dołączył: 11 Mar 2008
Posty: 18
Skąd: Zamość
Wysłany: 2008-03-14, 11:14   

plik na akirę

http://rapidshare.com/fil...d_588.11_Sd.rar



Właśnie puściłem to na Akirze :mrgreen:
bez instalki tylko karta i mapa-faktycznie program dosyć "słaby" :roll: jak na Polskę-ale może jak kolega pisze za granicami sie sprawdza :-/
Wiem ze są lepsze programy wiec po-testuję dalej-Dziękuję za linka ;-)
 
 
 
Malinabend
Waypoint


Dołączył: 08 Lut 2008
Posty: 17
Wysłany: 2008-04-20, 22:12   

przykleje sie aby nie zakładac tematu -pyt; czy destinator 7 hula na goclever 4,3cal 4330? potestował bym na słowacji
 
 
chrobot 
Waypoint


Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 151
Wysłany: 2008-04-24, 22:49   

destinator 7 nie przerzucał u mnie granic,brak mapy bazowej , przeszedłem na igo , sa teraz nowiutkie mapy. jednym słowem lipa .
 
 
kareena 
Waypoint
akira mm-512 i SG710



Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 18 Lut 2008
Posty: 167
Wysłany: 2008-05-04, 10:51   

Ja w Destinatorze 7 na akirze 512 nie moge złapać satelity (MapaMap 4 bez problemu ją łapie). Przenosiłam gotowca na SD, ale to było ładne pare miesiecy temu, wiec moze coś sie teraz w linkach zmienilo :) Sprawdzę to ale po sesji :P

Na razie chciałam tylko spytac czy ktos też mial taki problem i czy moze rozwiązał ;)
_________________
k4r33n4
 
 
ksiadz666 
Waypoint


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 07 Sie 2007
Posty: 189
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-05-05, 15:27   

ksiecio napisał/a:
niestety w ver. bezinstalacyjnej...nastepuje zawias...ratuje tylko reset

jakies pomysły??


A kiedy program sie zawiesza? W trakcie uzywania czy podczas wychodzenia z niego?
Mnie na zawieszanie sie podczas wychodzienia pomoglo... wrzucenie nowych dll'ek :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 9