Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Instalował moze ktoś Destinator ?
Autor Wiadomość
livefr@g 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 86
Wysłany: 2007-08-09, 22:28   Instalował moze ktoś Destinator ?

Jak w temacie . tak dla zasady co by odłogiem nie zostawić :) Opisy co do jakości programu i map są skrajnie różne. Od pochwał po totalną krytykę. najlepiej byłoby samemu sprawdzić. Tylko... jak zainstalować i bo zakupić można : http://www.destinator.pl/
_________________

 
 
bc30se
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-12, 10:20   

ja słyszałem ponoć że ma dobrze miasta opracowane, reszta pozostawia wiele do życzenia.
 
 
livefr@g 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 86
Wysłany: 2007-08-19, 22:52   

No to można po testować - choć na razie nie wiele...


Accerowcy zamiescili :

File: acerdes.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/50029043/acerdes.rar

Sam program - bez map.

Ściągnąć , rozpakować , skopiować i odpalić.

Uruchamia się tylko : brak map !

Dać sobie z tym spokój - testować to co poniżej !!!
_________________

Ostatnio zmieniony przez navigator 2007-08-20, 11:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
chris_m
guru
-od podpierania muru



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1031
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-08-20, 09:22   

no i dsv uszczęśliwił nas znowu... tym razem właśnie DESTINATOR-em ...aż strach pomyśleć co bedzie później :mrgreen:

albo to sie staje coraz łatwiejsze albo też mamy coraz lepszych userów...myślę że raczej to drugie

DZIĘKI dsv za wkład w rozwój FORUM, liczymy na więcej :idea: :-P
... ale oczywiście bez kopiących tu wszędzie dołki nie mielibysmy takiego wysypu systemików w swoich maszynach 8-)

wszystko działa jak na razie
no i mam 7-go ( SIÓDMEGO :-D ) gościa w swoim sprzęcie...... cudowne forum......no sami powiedzcie..... :-P

[ Dodano: 2007-08-20, 11:05 ]
oczywiście program mi bezbłędnie wszedł w sprzęt ale teraz tylko pytanie czy konieczne są do niego te ciasteczka na które łasa jest również autopilotka :-)

a może do każdej aplikacji dokoptować wspomnienie o tych frykasach :idea: ...co myślisz dsv...co myslicie...???
_________________
...łoncka łoncka nasa zielona
pod kazdym dzewkiem Kubuś w dzień i w noc

... a hen wysoko hen satelitek
wcionz dla nas kronzy łoj straśliwa moc...

>takiej łoncki sukać ze świecką<
;-)
Ostatnio zmieniony przez chris_m 2007-08-20, 11:43, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
muzior 
Waypoint
Założyciel



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 170
Skąd: Kraina Oz
Wysłany: 2007-08-20, 11:28   

No bardzo fajny programik :-) Śmiga ładnie, jednak nie wchodźcie w funkcje ustawień czasu ponieważ zawiesza to urzadzenie i potem pomaga tylko reset on\off :-P
 
 
chris_m
guru
-od podpierania muru



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1031
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-08-20, 11:42   

ano jak zwykle masz racje muzior i dzięki że czuwasz 8-)
u mnie też sie niestety zawiesza

moze to jest powiązane też z jakimiś jeszcze DLL-kami do których nawiązałem powyżej... ale licho wie :-?

mam nadzieje że ktos coś wymysli bo chociaz to tak bardzo nie dyskwalifikuje programu to dobrze mieć pełnię szczęścia... ;-)
_________________
...łoncka łoncka nasa zielona
pod kazdym dzewkiem Kubuś w dzień i w noc

... a hen wysoko hen satelitek
wcionz dla nas kronzy łoj straśliwa moc...

>takiej łoncki sukać ze świecką<
;-)
 
 
 
flyfish 
Waypoint


Dołączył: 03 Sie 2007
Posty: 49
Wysłany: 2007-08-20, 14:20   

Program wygląda bardzo ciekawie ,teraz czas na testy

[ Dodano: 2007-08-20, 16:59 ]
Ma ktoś może inne mapy oprócz Polski?
_________________
Akira 517
 
 
link87 
Waypoint
Navia nv55


Wiek: 33
Dołączył: 09 Sie 2007
Posty: 27
Skąd: Brzeziny k.Łodzi
Wysłany: 2007-08-20, 18:43   

Mapy do Destinatora 7 innych państw można zanaleźć na tym forum:

http://www.ipmart-forum.c...=164655&page=45
 
 
 
flyfish 
Waypoint


Dołączył: 03 Sie 2007
Posty: 49
Wysłany: 2007-08-21, 14:23   

Troche pojeżdziłem i wygląda fajnie ,ale jedno mnie wkurza strasznie - obrót mapy do kierunku jazdy ,straszna lipa
_________________
Akira 517
 
 
Gelo
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-10, 17:29   

No wiesz obrót mapy to kwestia gustu mnie się to podoba.Co prawda mam acerka e310 i destinatora 6 obecnie 7(róznią się wyglądem) ale na pewno nie polecam na poruszanie się poza miastami,poniewaz kieruje na polne drogi.Zakazy w miescie też lubi ale to akurat uważam za mało istotne.Pozdrawiam
 
 
zbigi 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 10 Wrz 2007
Posty: 12
Skąd: Bielsko/Tychy
Wysłany: 2007-09-20, 11:33   

Spróbowałem i ja Destinatora 7, jednak oprócz tego, że zawiesza się przy próbie ustawienia czasu, to wersja, którą mam nie potrafi zapisać punktów trasy. To, co mogę zrobić, to nadać nazwę trasie, wskazać punkt (adres) i jak dochodzi dododania go do trasy, np. jako punt startowy, to program zwisa i pomaga tylko reset.
Czy ktoś miał taki objaw i wie, o co tutaj chodzi? Czy to błąd programu?
PS.
Używam sprzętu Mapamap Traffic (PNi350).
_________________
Zbigi

Manta Easy Rider GPS-030
 
 
 
pultek 
azymut



Dołączył: 21 Lip 2007
Posty: 2
Skąd: Lębork
Wysłany: 2007-09-28, 11:09   

Witam!! :lol:
Macie może jakiś sposób na ściągnięcie tego Destinatora z tych linków?
Bo za każdym razem jak wchodze na rapidshare to każe mi czekać ze 300minut !.
-
A przy okazji może ktoś wie z kąd ściągnać mape Anglii do Destinatora ?
-
Pozdrawiam i dziękuje wszystkich którzy przyczynili się do stworzenia Tego Forum .!!

c62-118554_thumb_s.jpg
Plik ściągnięto 21490 raz(y) 3,26 KB

_________________
Pultek - k.S.Biedronka-1201
 
 
chris_m
guru
-od podpierania muru



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1031
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-09-28, 13:06   

jezeli nie jesteś podłaczony pod żadne sieci osiedlowe itp. itd czyli masz zmienne IP to poczytaj tą poradę jak obłaskawic rapidshare:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=1581#1581

no a awaryjnie masz w przepisie na destinatora podany nowy link, dopiero co wstawiony
...rzecz jasna rapida ominąłem bokiem ;-)

jeżeli chodzi o mapki inne do destinatora to musisz szukać, może są gdzieś... za leniwy jestem 8-)

pozdrawiam

-----
no masz szczescie że mi akurat w oczy wlazło :-P
mapki różniste i m.in UK do destinatora: http://rapidshare.com/users/M16TTN
_________________
...łoncka łoncka nasa zielona
pod kazdym dzewkiem Kubuś w dzień i w noc

... a hen wysoko hen satelitek
wcionz dla nas kronzy łoj straśliwa moc...

>takiej łoncki sukać ze świecką<
;-)
Ostatnio zmieniony przez chris_m 2007-09-28, 14:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
kuleszag 
Navi Expert



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 24 Lip 2007
Posty: 266
Wysłany: 2007-09-28, 13:25   

pultek proponuję zajrzeć TUTAJ
_________________
Po prostu... Navia
 
 
pultek 
azymut



Dołączył: 21 Lip 2007
Posty: 2
Skąd: Lębork
Wysłany: 2007-09-29, 11:01   

Witam chris_m
Niestety mam internet z kablówki osiedlowej i chyba to jest ten problem.!
Ale WIELKIE dzięki za pomoc i mapy.
Wcześniej ściągałem już mapki do Mio i Igo z rapida .Czsami się mi udawało b.szybko ale właśnie ostatnio każe mi czekac dość długo .,ale co tam nie raz się czekało na swoją kolej. :mrgreen:

Pozdrawiam 8-) ;-)

[ Dodano: 2007-09-30, 13:20 ]
NO Już wszystko mam !! :mrgreen: ;-) :-) :lol:
Teraz tylko przetestuje i porównam z Mio .
Siema :-D
_________________
Pultek - k.S.Biedronka-1201
Ostatnio zmieniony przez dzwonek 2007-09-29, 17:46, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 15