Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2013-07-28, 23:45
Nowe mapy do starszej wersji AM
Autor Wiadomość
kadamcz
Waypoint


Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 171
Wysłany: 2008-03-30, 22:06   automapa 4.1.2 nowe mapy

Witam

sciagnalem taka wersje automapy ( wersja bez instalacji) skopiowalem na karte SD i wszystko chodzi ok. Mam tylko pytanie czy do tej wersji automapy mozna gdzies sciagnac najnowsza mape Polski , POI itp?

pozdro
 
 
navigator
Administrator


Pomógł: 24 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 723
Wysłany: 2008-03-30, 22:13   

Do tej wersji nie można nowszych map dodać . POI - jak pospacerujesz po forum to znajdziesz cały worek.
 
 
rafQ 
Waypoint
użytkownik


Wiek: 31
Dołączył: 16 Wrz 2008
Posty: 51
Skąd: Ostrołęka
Wysłany: 2008-12-20, 23:50   

a istnieje aktualizacja Mapy dla wersi 5.0.5 ??? bo to chyba nie mozliwe że nie ma do tej wersi nowej mapy !
_________________
Goclewer + AutoMapa
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3461
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-21, 07:47   

rafQ napisał/a:
bo to chyba nie mozliwe że nie ma do tej wersi nowej mapy !
Nie ma i nie będzie... :cry:
Prawdopodobnie (tak jak to ma miejsce teraz) każda wersja będzie obsługiwała TYLKO swoją mapę...
_________________

 
 
thanks
Navi Expert



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 341
Skąd: Berlin - Deutschland
Wysłany: 2009-12-28, 13:10   Wersja mapy Europy 6 w AutoMapa EU 5.5.3?

Czy istnieje sposób nowa wersja mapy Europy 6 w AutoMapa EU 5.5.3 używać?
_________________
http://www.gsmfreeboard.c...83&postcount=45
 
 
duke_forever 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 36
Dołączył: 15 Paź 2009
Posty: 155
Wysłany: 2009-12-28, 13:12   

Sprobu przegrać mapę z wersji 6 do katalogu Maps.
_________________
Jeśli pomogłem, kliknij na Pomógł



 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9741
Wysłany: 2009-12-28, 13:19   

Nie ma sposobu.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
thanks
Navi Expert



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 341
Skąd: Berlin - Deutschland
Wysłany: 2009-12-28, 13:41   

Dziękujemy za szybką odpowiedź! Jeśli waohl być spowodowane ciśnieniem ways.a. Z mały trick załadować na mapie AM6 może AM5.5.3 ale możesz wtedy wybrać cel więcej.
_________________
http://www.gsmfreeboard.c...83&postcount=45
 
 
themichals
azymut


Dołączył: 02 Lip 2008
Posty: 1
Wysłany: 2010-03-31, 22:31   Nowe mapy do starszej wersji AM

Witam. Jak zainstalować i skąd wziąć najnowszą mapę do Automapy 5.5? Próbowałem uruchomić mapę z Automapy 6 na Automapie 5.5 lecz niestety skończyło się na błędzie. Macie jakies propozycje?
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-04-12, 06:58, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
qlin 
Navi Expert
Oberschlesien



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 29 Paź 2008
Posty: 413
Skąd: Oberschlesien
Wysłany: 2010-03-31, 22:38   

w Automapie każda mapa jest przypisana do danej wersji programu
_________________
Grozisz mi Gość ? :-P
 
 
markman 
Navi Expert



Pomógł: 24 razy
Dołączył: 18 Paź 2008
Posty: 215
Skąd: PL
Wysłany: 2010-03-31, 22:40   

Każda wersja AM ma swoją mapę, PL lub Europa, i tylko z nimi będzie współpracować.
 
 
hudy1 
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 27 Mar 2009
Posty: 475
Skąd: Ziemia Obiecana
Wysłany: 2010-04-11, 23:40   Implant map z AM 6.2 do AM 5.5.3 ?

Czy można coś takiego zrobić.Przewertowałem już co mogłem.W końcu dostaję zespół sztywnego nadgarstka :mrgreen: .Proszę o poradę lub link, z którego coś wyłuskam.
Powiem szczerze, że stare wersje płynniej "chodziły" na moim Larku 43.1 niż to nowe ustrojstwo :evil: .
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2010-04-11, 23:51   

Nie zastosujesz nowych map do starej wersji i odwrotnie, każda wersja AutoMapy jest kompatybilna z mapami wydanymi razem z nią.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2733
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2010-04-12, 07:36   

Problem wyjaśniony. Zamykam.
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
marqo
Waypoint



Dołączył: 21 Paź 2008
Posty: 57
Wysłany: 2010-05-03, 14:00   podmiana mapy

Witam.
Czy da radę podmienić mapę Polski wersji 5.5.2/bezinstalacyjna/ z wersji 6?
_________________
MIO MOOV 500 + AM 6 + IGO 8
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11