Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-08-28, 12:11
AutoMapa na Windows Mobile 6.x
Autor Wiadomość
nielubieautomap
Waypoint


Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 23
Wysłany: 2008-09-29, 22:30   AM 5.1.1 Windows Mobile

Na rosyjskim forum user Малый Медвежонак - który poprzednio wystawił AM 5.1.1 dla CE 5.0, wyraził swoje mocne zdziwienie opieszałością "crakpisatieli" z Polski. Celowo nie zakodował zwitaminizoanego pliku (jak to bywało w poprzednich wersjach witaminy), aby przez porównanie wersji oryginalnej do "pocukrowanej", przeciętnie zdolny człowieczek mógł zrobić witaminkę do pozostałych wersji. Niestety "ginie duch w narodzie". Facet ten poirytowany tą sytuacją napisał (choć nie chciał tego robić pierwotnie) witaminkę do wersji pod Windows Mobile, którą można się cieszyć tu:
http://anonym.to/?http://...Am_crk.zip.html
 
 
mayek 
Waypoint
CO to jest GPS ?


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 74
Skąd: EU
Wysłany: 2008-09-30, 08:33   

A możesz podać adres tej strony jeżeli to możliwe ??
 
 
kalvin
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-09-30, 08:34   

Nie działa na Asus A696 WM6 oraz na P750 WM6.1

Trzeba jeszcze poczekać. :cry:
 
 
mayek 
Waypoint
CO to jest GPS ?


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 74
Skąd: EU
Wysłany: 2008-09-30, 08:57   

kalvin napisał/a:
Nie działa na Asus A696 WM6 oraz na P750 WM6.1

Trzeba jeszcze poczekać. :cry:


A pliki AutoMapa.amm i map.a też podmieniłes ??
 
 
walek75 
GPS instruktor


Pomógł: 37 razy
Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 617
Wysłany: 2008-09-30, 09:04   

kalvin napisał/a:
Nie działa na Asus A696 WM6 oraz na P750 WM6.1

A dograłeś pliki map.a i automapa.amm z "działającej" wersji do PC ?
Na emulatorze WindowsMobile witaminka od nielubieautomap działa poprawnie.
 
 
kalvin
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-09-30, 09:13   

Tak dograłem ale nie wiem czy dobre te pliki były. Możecie podać te które wy używacie.
Obojętne na jaki serwer. W ten sposób sprawdzę dokładnie.

Dzieki :mrgreen:
 
 
mayek 
Waypoint
CO to jest GPS ?


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 74
Skąd: EU
Wysłany: 2008-09-30, 09:28   

kalvin napisał/a:
Tak dograłem ale nie wiem czy dobre te pliki były. Możecie podać te które wy używacie.
Obojętne na jaki serwer. W ten sposób sprawdzę dokładnie.

Dzieki :mrgreen:


Proszę
http://rapidshare.com/files/149613260/AutoMapa.amm
http://rapidshare.com/files/149613282/map.a

P.S. U mnie też zadziałało na WM6.0
 
 
rsat
Waypoint


Dołączył: 08 Lut 2008
Posty: 21
Wysłany: 2008-09-30, 10:02   

a jak panowie ze starymi ppcAm2003
będzie cuś
 
 
kalvin
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-09-30, 10:59   

mayek napisał/a:
kalvin napisał/a:
Tak dograłem ale nie wiem czy dobre te pliki były. Możecie podać te które wy używacie.
Obojętne na jaki serwer. W ten sposób sprawdzę dokładnie.

Dzieki :mrgreen:


Proszę
http://rapidshare.com/files/149613260/AutoMapa.amm
http://rapidshare.com/files/149613282/map.a

P.S. U mnie też zadziałało na WM6.0


Tak podmieniłem i teraz mam to:



Nie mam pojęcia co z tym. Dajcie linki do instalki z jakiej instalowaliście AM5.1.1 obojętnie jaki serwer.
 
 
xcoom
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-09-30, 11:06   

Dzięki za witaminę. :-)
Działa na HTC Diamond (Windows Mobile 6.1 Profesional) :mrgreen:
 
 
Zoltar
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 28 Lip 2008
Posty: 81
Wysłany: 2008-09-30, 11:09   

@kalvin Tu masz pełną instalkę z mapą, ale cukru użyj tego do WM6

Kod:
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=DJaZi
 
 
zapiszsie 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-09-30, 11:19   

Na Asus A696 nie działa crack do WM6. Objawy są takie: po instalacji i zapodaniu cukierka finalnie po wczytaniu mapy wyrzuca z programu do ekranu startowego. gdy uruchomię tę samą AM ale przez zwitaminizowany exe od WCE to rusza mapka tylko że ze zniekształconym menu (schowane buttony) oraz belką górną . ma ktoś pomysł jak z tego wybrnąć?
 
 
kalvin
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-09-30, 11:24   

Zoltar napisał/a:
@kalvin Tu masz pełną instalkę z mapą, ale cukru użyj tego do WM6

Kod:
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=DJaZi


Dzięki za chęci ale z tego serwera nie mogę nic ściągnąć bo nie ma transferu czy coś takiego.
Może ktoś poda RAPIDA :mrgreen:
 
 
xcoom
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-09-30, 11:25   

Ja użyłem wersje bezinstalacyją z pierwszego posta http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5186, wgrałem na pda potem dograłem witaminę dla Windows mobile i uruchomiłem.
 
 
zapiszsie 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-09-30, 11:35   

xcoom napisał/a:
Ja użyłem wersje bezinstalacyją z pierwszego posta http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5186, wgrałem na pda potem dograłem witaminę dla Windows mobile i uruchomiłem.


Na jakim PDA? Bo taki sposob na A696 jak wyżej wspomniałem nie pomaga.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 10