Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: muzior
2010-03-20, 14:32
Poszukuje POI do AutoMapy
Autor Wiadomość
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 182 razy
Wiek: 27
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4523
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-10-15, 20:35   

Mowca,
POI możesz pobrać tu :arrow: http://www.poipoint.pl/
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 75
Wysłany: 2015-10-15, 22:34   

izaw napisał/a:
A szukałeś w najnowszej AM?

W najnowszej? chodiz o te wbudowane? To nie ma tam wszystkich miejsc uwzględnionych

___Olivia_ napisał/a:
Mowca,
POI możesz pobrać tu :arrow: http://www.poipoint.pl/

Wiem, probowałem... mail mi stamtąd nie przychodzi z linkiem aktywacyjnym.
 
 
ADINO 
Navi Expert



Dołączył: 04 Sie 2012
Posty: 350
Wysłany: 2015-10-16, 15:43   

Pewnie brakuje zaszytego w mapie POI wrzuconego na Miplo wczoraj :-D
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 75
Wysłany: 2015-10-16, 17:38   

U mnie w miescie w jednym miejscu nie ma kontroli predkosci a czesto tam staja, nieopodal w wiosce w dwoch miejscach nie ma informacjo o kontroli predkosci, tez czesto stoja, ostatnio wczoraj. W okolicznym miasteczku nie ma fotoradaru przenośnego... od cholery ludzi juz tam zlapali - ja sam wpadlem 2 lata temu(nawet Emil lowca fotoradarow tam byl:P). Rowniez radiowozu z kamera (czarnego mondeo) nie widac ktory jezdzi za miastem. To tylko przypadki z mojej wichury i okolic to na pewno w innych miejscowosciach moze byc podobnie.
 
 
ADINO 
Navi Expert



Dołączył: 04 Sie 2012
Posty: 350
Wysłany: 2015-10-16, 17:42   

Wrzutka na Miplo i za 10 min. masz już w nawigacji.
Nie lepiej tak, niż narzekać, że nie ma?
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 75
Wysłany: 2015-10-18, 17:27   

Czy jak ma sie POI do automapy na cala europe, to mozna tez te pliki zaladowac do samej automapy Polski?
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2217
Skąd: PL
Wysłany: 2015-10-18, 18:41   

a Polska należy do Europy ??
a mapa Polski jest w mapach Europy ??

coraz ciekawsze pytania
ciekawe od czego jest strona AM ?
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 75
Wysłany: 2015-10-19, 18:51   

Mam sam obszar Polski bez europy a paczka zawiera cala europe wiec z tad pytanie bo po prostu nie wiem czy jak ja zaladuje, to nie zacznie sie cos psuc.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 11