Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-03-09, 08:50
Akira Pantera i rózny soft (multimedia)
Autor Wiadomość
wampohl24 
Waypoint


Dołączył: 16 Lut 2008
Posty: 46
Wysłany: 2010-02-12, 21:25   

A jak "wrzucić" na pantere GQ? mam go na PC i...jest to 1exe i 2 pliki, gdzie go dać? pozdrowionka dla Was!

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-02-14, 12:18 ]
-------------------------------------------------------------------------------------------
Przeniosłem z wątku włączanie/czuwanie pantery
Proszę o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 3
 
 
wroncis
młodszy inspektor GPS



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 12
Wysłany: 2010-02-13, 22:30   

http://www.my-navia.pl/vi...p=167215#167215
w moim poście masz link do wersji bez instalacji. Skopiujesz na karte i masz. Polecam - super przeglądarka
 
 
wampohl24 
Waypoint


Dołączył: 16 Lut 2008
Posty: 46
Wysłany: 2010-02-16, 17:26   

Dzięki, jest ok. poszło "pomógł" A jeszcze jedno pyt. Gdzie wklejać fotki ? (nie chodzi o kartę tylko o folder w panterce,pozdrowionka
 
 
docchha
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Mar 2010
Posty: 9
Wysłany: 2010-03-09, 08:43   Akira Pantera i rózny soft (multimedia)

hmm mam problem i prosze o Pomoc... zakupiłam w biedrące akire pantere.. odblokowałam ją z instrukcja Tu podana .. ale jak i jaki program wprowadzić żeby np. można ogladać fotki albo słuchać muzyki..
a czy można zainstalować isilo??

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-03-09, 08:51 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przenioslem z działu Akira 517 , 512 , 512Biedronka,
Prosze o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 3
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-10-05, 12:49, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9625
Wysłany: 2010-03-09, 08:58   

Pantera ma WinCE 5 więc będzie działac każdy odtwarzacz z działu http://www.my-navia.pl/index.php?c=25
Do filmów proponuję: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=96
Do muzyki: http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=64
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
docchha
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Mar 2010
Posty: 9
Wysłany: 2010-03-09, 20:40   

potrzebuje takiego programu http://www.isilo.com/ i nie wiem jak go zainstalować :(
a co z mapami??? to można jakos pobrac ... dla mnie to czarna magia :(
i dziekuje za informacje wyżej jestem_ktoś :)
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9625
Wysłany: 2010-03-09, 20:45   

Ściągnij wersje dla WinCE: http://www.isilo.com/download/iSiloHPC.htm (plik.exe)
Podłącz Panterę do kompa, na wszelki wypadek włącz klawiaturkę w nawigacji i uruchom setup na kompie
Tak instaluje się większośc programów z plików exe
Pliki CAB kopiuje się do nawigacji lub na karte i uruchamia bezpośrednio w urządzeniu
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Tomasz_Chmiel 
guru



Pomógł: 75 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1010
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-09, 20:52   

Możesz wgrać jakiś pulpit, poszukaj w tym dziale:

http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=155

wtedy masz i odtwarzacz filmów, muzyki, zdjęć i jeszcze dużo użytecznych programów :-)
i np. sterowanie mapami. A mapy możesz wgrać np. najpopularniejsze AutoMapa, iGO, TomTom, przetestować i wybrać dla siebie odpowiednią :lol: Znajdziesz je wybierając opcję szukaj i wpisując ich nazwy :idea:
_________________
Pozdrawiam.
A Ciebie Gość w pierwszej kolejności!

Pulpity na różne nawigacje w tym Menu AnnA i sporo softu
http://chomikuj.pl/Tomasz_Chmiel
 
 
docchha
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Mar 2010
Posty: 9
Wysłany: 2010-03-09, 21:06   

a wszytko przenosze za pomoca programu Mocrosoft ActiveSync? i prosto na karte czy gdzie..???
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9625
Wysłany: 2010-03-09, 21:07   

Pulpit - proponuję AnnA - uruchamianie przez zmiane wpisu w pliku autorun.inf w Panterze wedlug http://www.my-navia.pl/vi...p=161703#161703 (ale zamiast sciezki dostępu do explorer.exe podac ścieżke dostępu do pliku .exe uruchamiającego menu AnnA

Instalacja menu - zobacz w dziale o odblokowaniu Windowsa
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
docchha
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Mar 2010
Posty: 9
Wysłany: 2010-03-09, 21:30   

ja mam już odblokowanego Windowsa a z tym programem isilo to nie rozumiem... przenieś go tak po prostu na karte?? ja przeniosłam i mam jakis błąd :(
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-09, 21:33   

Jaki to błąd?
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
docchha
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Mar 2010
Posty: 9
Wysłany: 2010-03-09, 21:34   

is not a valid windows ce application
 
 
Tomasz_Chmiel 
guru



Pomógł: 75 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1010
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-09, 21:44   

Masz komunikat, że aplikacja nie jest pod Windows CE, czyli nie pod win Twojej Pantery.
_________________
Pozdrawiam.
A Ciebie Gość w pierwszej kolejności!

Pulpity na różne nawigacje w tym Menu AnnA i sporo softu
http://chomikuj.pl/Tomasz_Chmiel
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-09, 21:54   

i nie tylko Pantery ;-)
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 13