Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
GC - jak instalowac programy nawigacyjne (i jakie)
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-09, 07:35   

Musisz wybrać 3 ikony i potem pozmieniać wpisy :-)
http://gpslab.pl/article_...formation.htmll
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
khagari 
Navi Expert


Pomogła: 3 razy
Dołączyła: 04 Gru 2009
Posty: 231
Wysłany: 2010-03-09, 17:23   

jasne :-D
obejrzałam ten link, ale nadal nie wiem co mam wpisać jako ścieżkę dostępu i całą resztę poza TEXT i IKONĄ w miejscu, w którym chciałabym mieć mapę oryginalnie wgrana przez producenta. Z AM i IGO się udało :-P

czy mógłbys dać screena lub coś w tym stylu?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-09, 20:57   

NewIni = \ResidentFlash\mobilenavigator\mobilenavigator.exe
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
khagari 
Navi Expert


Pomogła: 3 razy
Dołączyła: 04 Gru 2009
Posty: 231
Wysłany: 2010-03-09, 21:10   

dzieki :mrgreen: teraz działa.
a mógłbyś to info umieścić w poradniku, bo może jeszcze ktoś chciałby z tego skorzystać. Nie wszyscy są tacy obcykani w te klocki :lol:
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-09, 21:11   

Jakby zajrzeć w pulpit1.ini to tak jest wpisane :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
khagari 
Navi Expert


Pomogła: 3 razy
Dołączyła: 04 Gru 2009
Posty: 231
Wysłany: 2010-03-09, 21:28   

jasne, dla kogoś kto ma blade pojęcie o programowaniu, to i owszem jest napisane :-P dla kogoś kto słabo zna angielski i nigdy nie grzebał w systemie to już nie jest takie oczywiste :lol:
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-09, 21:42   

Mam w planach kolejna wersje i w głowie prawie gotowa ale ciągle brak czasu i navi.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
khagari 
Navi Expert


Pomogła: 3 razy
Dołączyła: 04 Gru 2009
Posty: 231
Wysłany: 2010-03-09, 21:49   

super :mrgreen:
 
 
ori83
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Mar 2010
Posty: 12
Wysłany: 2010-03-11, 13:29   

właśnie kupiłem GC 5065 FMBT - po 10 min użytkowania zepsuła się ( na nic nie reagowała- nie chciała się wyłączyć) - wymienili mi w sklepie od ręki na drugą i na razie jest ok. Mam do Was pytanie jak to jest że na Waszym forum programy nawigacyjne zajmują np.AM ok 200mb a na torrentach np. prawie 2gb. Na forum znalazłem TomToma który zajmuje tylko 19mb- jestem zdezorientowany ?? Czym te mapy różnią się od siebie(chodzi mi o pojemność)?? Pozdrawiam
 
 
hipeck 
GPS instruktor


Pomógł: 7 razy
Wiek: 71
Dołączył: 20 Wrz 2009
Posty: 555
Wysłany: 2010-03-11, 15:11   

Kolega miał podobnie. Też naprawiali w serwisie. Na przyszłość na pierwszy strzał trzeba próbować resetu, bo też to miałem. Reset i wszytko ruszyło bez problemu. pozdr
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3667
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-03-11, 15:18   

ori83 napisał/a:
zajmują np.AM ok 200mb a na torrentach np. prawie 2gb

Bo tu znalazłeś na pewno samą PL natomiast na Torrencie Europę.
ori83 napisał/a:
Na forum znalazłem TomToma który zajmuje tylko 19mb-

W tym przypadku to jest tylko sam soft (program) bez map.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
ori83
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Mar 2010
Posty: 12
Wysłany: 2010-03-12, 18:20   

jeszcze jedno pytanko - czy aby zrobić pełną instalację mapy muszę mieć odblokowaną navi?? czy mogę po prostu zrobić instalkę na SD i włożyć kartę do navi?
Pzdr
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-12, 19:44   

Odblokowanie nie jest potrzebne do szczęścia :-D .
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
driver100
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 22 Maj 2010
Posty: 6
  Wysłany: 2010-05-27, 21:51   

Witam. Mam pytanie jak odpalić AM zainstalowaną na SD w 4366FM BT? Czy konieczne jest jej odblokowanie bo wg opisu sprzedawcy inne mapy chodzą w tym sprzęcie bez odblokowywania. Moja navi po włożeniu karty i włączeniu pracuje tak jak wcześniej tylko na fabrycznej mapie. :-(
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-05-28, 05:47   

Poradnik punkt 2.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10