Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
GC - jak instalowac programy nawigacyjne (i jakie)
Autor Wiadomość
MEDREK
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-01-16, 18:08   GOCLEVER 4330

WITAM SERDECZNIE

MAM PYTANIE CZY DA SIE ZAINTALOWAC NA GOCLEVER 4330 AUTOMAPE LUB JAKIS INNY SYSTEM NIZ MAPAMAP PROSZE O POMOC


DZIEKUJE ZA POMOC

nie używamy caps lock - adas01
edit2: poprawiłem tytuł - adas01
Ostatnio zmieniony przez adas01 2008-01-18, 15:25, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
adas01 
GPS instruktor



Pomógł: 19 razy
Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 559
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-01-16, 20:16   

też Cię witamy
odpowiedź brzmi: zapewne się da. najpierw jednak musisz sam sobie pomóc - przeczytaj FAQ nt. lark freebird 35.1: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1048 i zastosuj się do rady 1c, a linka do automapy znajdziesz na forum w dziale dotyczącym oprogramowania. potem daj znać, co Ci z tego wyszło
 
 
MEDREK
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-01-16, 23:15   

CZYLI LEPIEJ JESLI JEST TAM WGRANE NAWIGATOR 7 ??? CZY PO PROSTU TO NIE MA ZNACZENIA

[ Dodano: 2008-01-16, 23:20 ]
PRZEPRASZAM ZA caps lock


----
praktyczniej bedzie jak nie będziesz przepraszał a zwyczajnie go wyłączysz :roll:
Ostatnio zmieniony przez chris_m 2008-01-16, 23:29, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
chris_m
guru
-od podpierania muru



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1032
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-01-16, 23:50   

leć wg zaproponowanego przez adasia01 przepisu,
wgrywasz do sprzetu wybraną nawigację z mapką,
podmieniasz nazwę katalogu z programem z równoczesną podmianą nazwy pliku
uruchamiającego + zmiana nazwy folderu z mapą

no i rada: przed zabawą skopiuj mapkę, którą tam masz... zawsze możesz bezboleśnie wrócic do punktu "start",
nawigacja nawigacji nie równa...niektóre gryzą ;-)

---
gdzie ty tam dojrzałeś wzmiankę o Navigatorze7...?
 
 
 
MEDREK
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-01-17, 18:37   

mam jeszcze pytanie jak sądzicie jaką mape wgrać na polske mapamap, autopilot czy automape co wg. was najlepsze
 
 
chris_m
guru
-od podpierania muru



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1032
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-01-17, 18:47   

optuję za automapą 8-)
ale jak dla mnie to tomtom też niezły... a jeszcze inni mówią że np. mio ;-)
...o autopilocie też rzecz jasna ktoś wypowiadał się dobrze :mrgreen:
i powiem w zaufaniu, że mapamap również ma swoich zwolenników :-D

---
jeżeli się w ogóle da to przecież można próbować do skutku...wreszcie trafisz na tą wymarzoną i ulubioną
...albo i nie ;-)
 
 
 
MEDREK
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-01-18, 20:21   

zapodalem automape na karte pamieci pozmienialem nazwy plikow i przy starcie kamunikat "nie znaleziono w systemie skorek dla rozdzielczosci 480x272 automape sciąglem z
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=854

???
 
 
adas01 
GPS instruktor



Pomógł: 19 razy
Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 559
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-01-18, 20:27   

no to proste w sumie: na forum jest gotowa wersja dla maszynek z ekranem 4:3 i rozdzielczości 320x240
Ty natomiast masz ekran w proporcjach 16:9 i rozdzielczość 480x272 - a takiej skórki w tym zestawie nie ma
Zassij sobie wersję automapy z instalacją przez activesync - tam były skórki dla ekranów panoramicznych

niemniej znaczy sukces - można podłożyć automapę zamiast oryginalnego softu :-)
 
 
MEDREK
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 11
  Wysłany: 2008-01-18, 20:32   

fajnie ale ze jestem zielony moge troszke wiecej szczegolow na temat activesync bo laczylem sie z GC i nie ma synchronizacji a moze jest gdzies jut taka gotowa mapka tak jak na 16:9 :)
 
 
adas01 
GPS instruktor



Pomógł: 19 razy
Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 559
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-01-18, 20:46   

MEDREK, spoks, każdy był kiedyś zielony, nie ma co się tłumaczyć :-)
jeśli komunikacja przez AS nie działa, to pozostaje Ci poszukać w dziale automapa - proponuję zalożyć tam temat, że potrzebujesz plików w ww. rozdzielczości. potem je sobie dograsz i powinno być git
 
 
MEDREK
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Sty 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-01-24, 21:23   

rozwiazalem problem!!!

dzieki adas01 za pomoc!!!

opisalem tu jak to zrobilem
http://www.my-navia.pl/vi...hlight=goclever

pozdrowienia
 
 
unlockpna 
azymut


Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-10-08, 20:28   

To ne problem. Prosto trscheba zmenich pliki v \Mobilenavigator
Dodawem do postu plik - trscheba dodach go zamest originalnogo (zmenich nazwe originalnego \Mobilenavigator na insche).

Ezeli bendzeche mech problem - witam na strone http://www.goodslowprice.com/unlock.htm

Alternativne menu:
http://rapidshare.com/fil...igator.rar.html
MD5: 86706A83D5D15F6071E7EE4C2B2E668B

Mobilenavigator.rar
Unlocked GOCLEVER 4330
Pobierz Plik ściągnięto 121 raz(y) 208,22 KB

_________________
Unlock any device
 
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-10-08, 21:44   

czech/slowak:| ?
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
unlockpna 
azymut


Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-10-08, 22:05   

Sance napisał/a:
czech/slowak:| ?


Ne zgadawesch :)
_________________
Unlock any device
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 526 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18702
Wysłany: 2009-10-08, 22:09   

Link jest do strony pisanej grażdanką - Macedonia? Białoruś??
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 13