Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Age of Empires
Autor Wiadomość
diego6 
guru
szuruburu i fotograf



Pomógł: 31 razy
Wiek: 44
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1152
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-06-05, 01:30   

Czekaj - już się zagubiłem - masz WinCE5?
_________________
N 52.42230, E 16.90681
FS LOOX N100 [2GB] + TT7, AM5, R66.7
NOKIA E90 [2GB] + GarminXT

LARK 35.7 [0GB] MM6 easy
NOKIA 9300 [2GB] + HOLUX GPSSlim236 + TT5
AKIRA MM3518 A3 [0GB] + MM4
AKIRA MM512 [4GB] + TT6, iGo8, AM5, MM5, R66 i GarminXT
GARMIN-Palm iQue 3600
GARMIN nüvi 360
 
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2733
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2008-06-05, 16:25   

Zgadza się - "Windowc CE Core 5.0". Taki komunikat pojawiał mi się już poprzednio - w czasie instalowania gry z PC na LARK-a. Ale instalowałem dalej. To samo pojawiało się, jak CAB był skopiowany na NAvi i miał być zainstalowany. Klikałem "OK" i sie instalował. Ale ruszyć nie chce.
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
kareena 
Waypoint
akira mm-512 i SG710



Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 18 Lut 2008
Posty: 167
Wysłany: 2008-06-05, 19:02   

hmm u mnie po resecie AoE normalnie dziala, choć nic nie kombinowalam (wczesniej podalam sposób instalacji)... (akira 512)

a co do niekompatybilnosci to przy instalacji mialam taki komunikat ale olałam go i kazalam instalowac - wszystko dziala ;)

nie wiem jak jest na larku...
_________________
k4r33n4
 
 
apud
Waypoint


Dołączył: 31 Maj 2008
Posty: 18
Wysłany: 2008-06-11, 18:59   

Na Larku 35.3 niestety nie udało mi się jej uruchomić - próba uruchomienia kończy się białym ekranem (white screen of death :) )
 
 
diego6 
guru
szuruburu i fotograf



Pomógł: 31 razy
Wiek: 44
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1152
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-06-14, 03:07   

kareena napisał/a:
hmm u mnie po resecie AoE normalnie dziala, choć nic nie kombinowalam (wczesniej podalam sposób instalacji)... (akira 512)

a co do niekompatybilnosci to przy instalacji mialam taki komunikat ale olałam go i kazalam instalowac - wszystko dziala ;)

nie wiem jak jest na larku...


Czyli mam rozumieć droga niewiasto że gierka Ci w końcu odpaliła?
_________________
N 52.42230, E 16.90681
FS LOOX N100 [2GB] + TT7, AM5, R66.7
NOKIA E90 [2GB] + GarminXT

LARK 35.7 [0GB] MM6 easy
NOKIA 9300 [2GB] + HOLUX GPSSlim236 + TT5
AKIRA MM3518 A3 [0GB] + MM4
AKIRA MM512 [4GB] + TT6, iGo8, AM5, MM5, R66 i GarminXT
GARMIN-Palm iQue 3600
GARMIN nüvi 360
 
 
 
pitbul455 
Waypoint
DamianeX



Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 29 Maj 2008
Posty: 102
Skąd: ja to wiem
Wysłany: 2008-06-14, 12:27   Jak instalować aplikacje na Navigacje

Witam wszystkich, mam taki problem bo zależy mi na grze Age of Empires i jak u kolegi byłem to ją instalował i po instalacji gry wyskakuje okno na instalacje na gps i wybierał mmsd a u mnie wyskakuje puste okno i pisze brak aplikacji do insalacji a tak jak mówie u kolegi na moich oczach się to instalowało a razem kupiliśmy ją z biedrony i se same dodatkowe dlls-y mamy...
 
 
 
apud
Waypoint


Dołączył: 31 Maj 2008
Posty: 18
Wysłany: 2008-06-14, 12:55   

na larku 35.3 aoe w końcu ruszył. Jeżeli ktoś ma kłopoty, proponuję sprawdzić czy ta wersja demo działa własciwie - u mnie poszła pomimo, ze inne zawieszały się na białym ekranie.
_________________
Lark 35.3
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3461
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-06-15, 09:26   

pitbul455 napisał/a:
wybierał mmsd
Cóż to za nawigacja?
Czy możesz wgrać cokolwiek na kartę i edytować np. TC + dodatek?
_________________

 
 
pitbul455 
Waypoint
DamianeX



Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 29 Maj 2008
Posty: 102
Skąd: ja to wiem
Wysłany: 2008-06-15, 09:56   

tak tak, harry to znaczy sprawa wygląda tak, na przykład dam Ci przykładgry Age of Empires no to tak jak wyglądają instalacje na NASZE NAVIGACJE, nie mogę jej zainstalować bo po skończonej instalacji na kompie wyskakuje potem wybór katalogu instalacji na naszej navigacji a ja niestety tego nie mam, nie mogę wskazać wyboru instalacji, np dajmy na to że Ty to zainsalujesz na próbę i powiedz co Ci wyskoczyło po zakończonej instalacji na komputerze, prawidłowo powinna przejść instalacja na gps-a tak jak to w innych przypadkach jest, nic nie mogę zainsalować, skopiować tak jak np wskaźnik baterii itd
 
 
 
valiant11
Waypoint


Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 24
Wysłany: 2008-06-19, 04:25   

Jak grac w ten AoE, jesli moja nawigacja (Navia 2008) ma tylko touch-screen? Nie mozna przesuwac ekranu w zaden inny sposob, oprocz klikaniem na mapie?
 
 
apud
Waypoint


Dołączył: 31 Maj 2008
Posty: 18
Wysłany: 2008-06-19, 08:28   

no niestety lark tez ma tylko touchscreen. Na razie jedyne co widze to uzywanie minimapy co jest nieco kłopotliwe w przypadku gdy mamy wybrane jakies jednostki - w machines at war rozwiązano to lepiej.
_________________
Lark 35.3
 
 
pitbul455 
Waypoint
DamianeX



Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 29 Maj 2008
Posty: 102
Skąd: ja to wiem
Wysłany: 2008-06-21, 19:36   

diego6 Ty masz navie z biedrony?, wyświetlał Ci się biały ekran ale ten kopiowanej czy instalowanej? jak możesz proszę wrzuć te ważne pliki konfiguracyjne żeby działało bo ja mam biały ekran robiłem wszystko na rożne sposoby i nic :/ może Twoje ustawienie mi ruszy.(ja mam Navie z biedronki 2oo8) jeśli to info sie na coś przyda.
 
 
 
diego6 
guru
szuruburu i fotograf



Pomógł: 31 razy
Wiek: 44
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1152
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-06-23, 13:12   

pitbul455, Jak byś przeczytał podpis w moim poście to byś wiedział że mam MM512 z biedronki, a jakbyś przeczytał posty - to byś się dowiedział, że ja nie mam białego ekranu bo u mnie wszystko działa! :-)
_________________
N 52.42230, E 16.90681
FS LOOX N100 [2GB] + TT7, AM5, R66.7
NOKIA E90 [2GB] + GarminXT

LARK 35.7 [0GB] MM6 easy
NOKIA 9300 [2GB] + HOLUX GPSSlim236 + TT5
AKIRA MM3518 A3 [0GB] + MM4
AKIRA MM512 [4GB] + TT6, iGo8, AM5, MM5, R66 i GarminXT
GARMIN-Palm iQue 3600
GARMIN nüvi 360
 
 
 
kareena 
Waypoint
akira mm-512 i SG710



Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 18 Lut 2008
Posty: 167
Wysłany: 2008-06-23, 19:29   

diego6 napisał/a:
Czyli mam rozumieć droga niewiasto że gierka Ci w końcu odpaliła?


dokładnie tak :) musiałam zrezygnować z gotowca tylko wszystko sama poinstalować - bo na gotowcu biały ekran.
_________________
k4r33n4
Ostatnio zmieniony przez kareena 2008-06-23, 22:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
pitbul455 
Waypoint
DamianeX



Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 29 Maj 2008
Posty: 102
Skąd: ja to wiem
Wysłany: 2008-06-23, 20:16   

diego6, jak bym miał czytać wszystkich podpisy na forach to bym zwariował więc na nie nie patrze (jak wiadomo to nie jest wymagane) ja Cię prosiłem o ważne pliki do uruchomienia dlls, no ale widzę że się nie doproszę. Pozdrawiam
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 10