My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-08-18, 09:04
GoClever 3535 i inne programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
Framu
azymut


Dołączył: 04 Sie 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-08-04, 14:14   

A co to AM i skąd je wziąć?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-08-04, 16:39   

Automapa, kupić :-) lub z forum.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Framu
azymut


Dołączył: 04 Sie 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-08-04, 20:57   

Ok dzięki, daje pomógł.

Dodane:
Ściągnąłem mapę europy czytaną przez Krzysztofa H., zgrałem na karte pamięci plik .exe i co mam dalej robić?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9769
Wysłany: 2011-08-16, 11:10   

Framu, instalator uruchamia się na komputerze.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
waldek9920 
azymut


Wiek: 48
Dołączył: 28 Wrz 2011
Posty: 4
  Wysłany: 2011-09-29, 11:37   

:-( witam wszystkich mam pytanko czy może mi ktos podpowiedzieć jak wgrać aktualizacje do goclever 3535 i opis jak znalesć ip do tego modelu z góry dziękuję ponieważ mam coś takiego ale nie pokazuje wszystkiego i tu na forum był link i krok po kroku był opis gdzie można znaleśc opis do nr ip tego modelu aby go odblokowac i wgrac aktualizacje pomocy prosze o pomoc jak to pochytac by było oki prosze i z góry dzięki
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 255 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9390
Wysłany: 2011-09-29, 11:44   

Aktualizacje czego?
Programu nawigacyjnego? I jakiego?
Map? Do jakiego programu?
Firmware?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
waldek9920 
azymut


Wiek: 48
Dołączył: 28 Wrz 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-09-29, 16:54   

jestem laikiem w tych programach ale jak podłączam do kompa to tylko swieci dioda i nic wiecej znaczy ma blokade i nie wiem jak ja rozpracowac

[ Dodano: 2011-09-29, 17:54 ]
chodzi mi do goclever 3535 aktualizacje map polski
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17915
Wysłany: 2011-09-29, 17:02   

Ale nie istnieją mapy do urządzenia.
Mapy sa do programu nawigacyjnego.
Jaki tam był program - Mireo Cardonale Via GPS, czy MapaMap?

Świecąca dioda nie oznacza blokady, tylko ładowanie. Czy urządzenie w ogóle sie włacza?
Odblokowanie jest opisane w tym dziale
_________________

 
 
waldek9920 
azymut


Wiek: 48
Dołączył: 28 Wrz 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-09-29, 17:12   

tak załącza się i działa ale mapy polski są nie dokładne brakuje nowych tras znaczy dróg i chciałem aktualizacje do niego znaczy go 3535
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17915
Wysłany: 2011-09-29, 17:16   

jajacekp1313 napisał/a:
Ale nie istnieją mapy do urządzenia.
Mapy sa do programu nawigacyjnego.
Jaki tam był program - Mireo Cardonale Via GPS, czy MapaMap?


[ Dodano: 2011-09-29, 18:17 ]
Tak trudno włączyc program i przeczytać stronę tytułową, albo wejść w opcje "o programie"?
_________________

 
 
waldek9920 
azymut


Wiek: 48
Dołączył: 28 Wrz 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-09-29, 17:18   

czy jest jakiś link do stronki jak krok po kroku zmienić ustawienia
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17915
Wysłany: 2011-09-29, 17:38   

Ustawienia czego?
Programu nawigacyjnego? Jasności wyświetlacza? Głosności komunikatów w programie nawigacyjnym?
_________________

 
 
avatar255
azymut


Dołączył: 09 Lis 2012
Posty: 3
Wysłany: 2012-12-01, 22:51   Instalacja Automapy na GC 4335

Witam.Zainstalowalem Automape na karcie SD .Teraz mam na karcie foldery:
AutoMapa EU;MobileNavigator i pliki AutoMapa EU.md5 oraz AutoMapa_Installation.tmp.
Co dalej zrobic zeby uruchomic Automape po wlozeniu do urzadzenia.Instalacja nie jest jeszcze ukonczona , bo kaze mi wlozyc karte SD do urzadzenia , potwierdzic komunikat , z powrotem wlozyc do gniazda w kompie i wcisnac OK.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 255 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9390
Wysłany: 2012-12-02, 21:10   

Przeczytaj poradnik instalacji AM w dziale o tym sofcie
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Rizek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lis 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-11-07, 18:53   GoClever AutoMapa

Hejka.
Tata przyniósł mi nawigacje, żeby wgrać mu jakąś szybszą i dokładniejszą (aktualnie ma stockową).
Lecz ja nie za bardzo znam się, i nie bardzo wiem skąd pobrać programy, nawigacje itp. więc zwracam się do was o pomoc. Każda próba pomocy mile widziana.

PS: Nie piszcie "google nie gryzie" itp. ponieważ szukałem dość długo, ale żadnej nie mogłem pobrać (wygasłe linki itp.)

Pozdrawiam, Bartek
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,43 sekundy. Zapytań do SQL: 10