Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: navigator
2007-09-09, 09:57
Astraware Bejeweled 2
Autor Wiadomość
baltin
azymut


Dołączył: 13 Gru 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-12-28, 00:48   

Dzięki za informację.
Z tego co googlam nie ma wersji Bejeweled 2 na Win CE 6.0, domyślam się również, że "chałupniczą" metodą nie da rady "skonwertować" gier z Win CE 5 na 6, prawda?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 107
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9743
Wysłany: 2009-12-28, 09:55   

Na razie nie ma żadnego takiego sposobu.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
hohey
azymut


Dołączył: 16 Mar 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-03-25, 00:51   Astraware Bejewerled 2 w Lark 50.4

Szanowni forumowicze.

Chciałbym prosić o pomoc w rozwikłaniu problemu, jaki spotkałem po uruchomieniu gry Bejeweled 2 na nawigacji Lark 50.4 BT.

Wyszukałem w sieci wersję (paczka zawiera dwa pliki: Bejeweled2.exe, Bejeweled2.mscr), którą wrzuca sie bezpośrednio na kartę i z niej uruchamia ową grę.

Faktycznie gra uruchamia się, ale gdy pasek postępu dojdzie do końca pojawia się okno: Cannot create saves! Cannot create saved games database.

Klikam w OK, po czym słychać głos witający w grze Bejeweled 2 i kolejne okienko. Tym razem z informacją: Application Error. This game suffered an internal error and must quit. If this problem persist please contact the support team.

Nie można już wtedy nic zrobić jak tylko kliknąć w OK i gra zamyka się.

W czym może tkwić problem?

Aha, aby nie było wątpliwości pod TYM adresem umieściłem pliki z gry.
Z racji iż jest to mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2011-03-25, 06:55 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Proszę o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 4
 
 
skorik 
Navi Expert



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 386
Skąd: Toruń
Wysłany: 2011-03-25, 09:39   

U mnie ta gra działa prawidłowo - tylko ona jest na 320x240 więc nawet nie warto zawracać sobie nią głowy moim zdaniem.
_________________
GoClever 4330A

Moje menu:
 
 
hohey
azymut


Dołączył: 16 Mar 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-03-30, 13:25   

skorik napisał/a:
U mnie ta gra działa prawidłowo - tylko ona jest na 320x240 więc nawet nie warto zawracać sobie nią głowy moim zdaniem.


Mimo wszystko chciałbym jeszcze poruszyć problem. Skoro u Ciebie działa to opisz w jaki sposób uruchamiasz w swojej nawigacji tę grę. W mojej uruchamiam poprzez Total Commandera.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9540
Wysłany: 2011-03-30, 13:29   

Zacznij od sprawdzenia wymaganych dll-ek
Spóbuj też najpierw uruchomić Windowsa (explorer.exe), potem grę.

Twój Lark ma WinCE 5, czy 6?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
hohey
azymut


Dołączył: 16 Mar 2011
Posty: 3
Wysłany: 2011-04-05, 01:53   

Zainteresowałem się tematem http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=9186 ,z którego to pobrałem Menu DavX_ver0810 Menu dla Larka 43.2 i wchodząc w explorer plików na karcie sd mam możliwość uruchomienia gry bez jakichkolwiek błędów.

Zatem problem rozwiązał się sam, hmm...

Aha, w nawigacji Lark 50.4BT jest Windows CE Core 5.0
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 11