Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Destinator7 - pytanie odnośnie map
Autor Wiadomość
kakti 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 46
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-03-14, 18:29   Destinator7 - pytanie odnośnie map

Mam Akirke z biedronki, jak ?? :)
Destinator 7 Śmiga aż miło ale czy mapy państw u was trzeba przełączać ??
Nie mogę ustalić jednej trasy z Polski do Bułgarii tylko po kolei od granicy do granicy czy to normalne?? jak nie to co mam zmienić ??
ps. wielkie podziękowania dla wszystkich pomagierów bo dzięki wam mam fajny sprzęt za fajną kasę!!

[ Dodano: 2008-03-16, 12:38 ]
uuuu nikt nie ma Destinatora ??
 
 
 
risk
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-16, 19:36   

Testowo odpaliłem Destinatora i miałem dwie mapy Polski i Niemiec. Mapy musialem pzrełączać ręcznie. Jak zassałeś mapę Destinator 7 bez instalacji to to jet tylko POLSKA, każda inna mapa chodzi niezależnie. Mogę się mylić bo tę mapę wywaliłem z racji tego że mi nie odpowiada. Mogę podpytać kolegi co ma Destinatora 6 i cała Europę jak on to ma w swojej wersji, w wersji 7 będzie tak samo.
 
 
kakti 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 46
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-03-16, 20:53   

Właśnie mam wersję bez instalacyjną i mapy przełączam ręcznie. Ciekawy jestem czy to normalne. Wybieram się do Bułgarii i chcę mieć jakąś alternatywę dla iGO8
 
 
 
risk
[Usunięty]

Wysłany: 2008-03-20, 08:59   

kakti napisał/a:
Właśnie mam wersję bez instalacyjną i mapy przełączam ręcznie. Ciekawy jestem czy to normalne. Wybieram się do Bułgarii i chcę mieć jakąś alternatywę dla iGO8


Żeby się nie przełącząć musiałbyś mieć w jednym pliku mapę całej Europy lub znać metodę jak zszyć granice, ja tego nie wiem.
 
 
whembley 
azymut


Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-06-04, 21:11   

Map nie trzeba instalować, ale muszą być w tej samej wersji. Żeby nawigacja się sama przełączała w momencie przekraczania granicy musisz mieć wgrany "łącznik map" czyli EU Roads.
U mnie działa.
 
 
ciokrz 
Waypoint


Dołączył: 24 Paź 2007
Posty: 45
Wysłany: 2008-06-06, 13:54   

Pomocy!!
Poszukuję pilnie mapki Wielkiej Brytanii do destinatora 7.
Po pobraniu ze stronki http://peb.pl/programy-na...inator-7-a.html tylko mapka niemiec drogówka EW_AD były całe - inne nie dały się rozpakować.
_________________
krzysztof
 
 
 
chrobot 
Waypoint


Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 151
Wysłany: 2008-06-08, 20:26   

whembley napisał/a:
Map nie trzeba instalować, ale muszą być w tej samej wersji. Żeby nawigacja się sama przełączała w momencie przekraczania granicy musisz mieć wgrany "łącznik map" czyli EU Roads.
U mnie działa.


EU Roads. skąd to zassałeś ??
 
 
whembley 
azymut


Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-06-11, 21:00   

Nie pamiętam do jakiej to jest wersji map.a zassałem to z tąd
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10