Ogłoszenie | Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN
|
Destinator7 - pytanie odnośnie map |
Autor |
Wiadomość |
kakti
młodszy inspektor GPS

|
Wysłany: 2008-03-14, 18:29 Destinator7 - pytanie odnośnie map
|
|
|
Mam Akirke z biedronki, jak ?? :)
Destinator 7 Śmiga aż miło ale czy mapy państw u was trzeba przełączać ??
Nie mogę ustalić jednej trasy z Polski do Bułgarii tylko po kolei od granicy do granicy czy to normalne?? jak nie to co mam zmienić ??
ps. wielkie podziękowania dla wszystkich pomagierów bo dzięki wam mam fajny sprzęt za fajną kasę!!
[ Dodano: 2008-03-16, 12:38 ]
uuuu nikt nie ma Destinatora ?? |
|
|
|
 |
risk [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-03-16, 19:36
|
|
|
Testowo odpaliłem Destinatora i miałem dwie mapy Polski i Niemiec. Mapy musialem pzrełączać ręcznie. Jak zassałeś mapę Destinator 7 bez instalacji to to jet tylko POLSKA, każda inna mapa chodzi niezależnie. Mogę się mylić bo tę mapę wywaliłem z racji tego że mi nie odpowiada. Mogę podpytać kolegi co ma Destinatora 6 i cała Europę jak on to ma w swojej wersji, w wersji 7 będzie tak samo. |
|
|
|
 |
kakti
młodszy inspektor GPS

|
Wysłany: 2008-03-16, 20:53
|
|
|
Właśnie mam wersję bez instalacyjną i mapy przełączam ręcznie. Ciekawy jestem czy to normalne. Wybieram się do Bułgarii i chcę mieć jakąś alternatywę dla iGO8 |
|
|
|
 |
risk [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-03-20, 08:59
|
|
|
kakti napisał/a: | Właśnie mam wersję bez instalacyjną i mapy przełączam ręcznie. Ciekawy jestem czy to normalne. Wybieram się do Bułgarii i chcę mieć jakąś alternatywę dla iGO8 |
Żeby się nie przełącząć musiałbyś mieć w jednym pliku mapę całej Europy lub znać metodę jak zszyć granice, ja tego nie wiem. |
|
|
|
 |
whembley
azymut

|
Wysłany: 2008-06-04, 21:11
|
|
|
Map nie trzeba instalować, ale muszą być w tej samej wersji. Żeby nawigacja się sama przełączała w momencie przekraczania granicy musisz mieć wgrany "łącznik map" czyli EU Roads.
U mnie działa. |
|
|
|
 |
ciokrz
Waypoint

|
Wysłany: 2008-06-06, 13:54
|
|
|
Pomocy!!
Poszukuję pilnie mapki Wielkiej Brytanii do destinatora 7.
Po pobraniu ze stronki http://peb.pl/programy-na...inator-7-a.html tylko mapka niemiec drogówka EW_AD były całe - inne nie dały się rozpakować. |
_________________ krzysztof |
|
|
|
 |
chrobot
Waypoint

|
Wysłany: 2008-06-08, 20:26
|
|
|
whembley napisał/a: | Map nie trzeba instalować, ale muszą być w tej samej wersji. Żeby nawigacja się sama przełączała w momencie przekraczania granicy musisz mieć wgrany "łącznik map" czyli EU Roads.
U mnie działa. |
EU Roads. skąd to zassałeś ?? |
|
|
|
 |
whembley
azymut

|
Wysłany: 2008-06-11, 21:00
|
|
|
Nie pamiętam do jakiej to jest wersji map.a zassałem to z tąd |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|