Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
iGO primo - różne pytania
Autor Wiadomość
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-09-27, 12:17   iGO primo - różne pytania

Koledzy pomóżcie wrzuciłem iGo Primoi 8.5.9.142948 i na goclever i stratuje tylko ekran a potem wybór języka i nie mogę dalej ruszyć z tym językiem nie da się zaznaczyć

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-09-27, 13:53 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wydzieliłem z wątku Igo/Primo -LINKI DO MAP
Proszę o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 3
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-11-02, 10:16, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 106
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3667
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-09-27, 12:44   

jurekkoto zły dział tu jest o mapach :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-09-27, 13:27   iGO primo

Koledzy pomóżcie wrzuciłem iGo Primo i 8.5.9.142948 i na goclever i stratuje tylko ekran a potem wybór języka i nie mogę dalej ruszyć z tym językiem nie da się zaznaczyć.
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 106
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3667
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-09-27, 13:36   

Jak masz folder Save to go usuń i spróbuj uruchomić Primo .

[ Dodano: 2010-09-27, 13:47 ]
Wskaż zródło tego Primo (link) ,bo coś tu nie gra :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-09-27, 13:52   

Nie mam save z ściągnąłem z chomika http://chomikuj.pl/hummer...gacja/iGo+Primo

[ Dodano: 2010-09-27, 13:56 ]
Może ktoś poda link z działającym igo8 lub primo na Goclever. Bo wszystkie jakieś dziwne te mapy nic nie chce chodzić.
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 106
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3667
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-09-27, 14:01   

Spróbuj to :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...der=asc&start=0
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-09-27, 14:13   

Tak tylko , że żaden link nie jest aktywny, wszystkie wywalają błąd?
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 106
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3667
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-09-27, 14:27   

Tu masz aktywny :arrow: http://hotfile.com/dl/588...222010.rar.html
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18600
Wysłany: 2010-09-27, 14:37   

Zobacz w wątkach o Primo oraz oGC:
http://www.my-navia.pl/vi...hlight=goclever

Usuń zawartość SPEEDCAM, usuń sys.txt, sprawdź, czy w data.zip jest Twoja rozdzielczość
_________________

 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-09-28, 12:35   

Za nic w świecie nie mogę dopasować rozdzielczości ciągle mi wyskakuje , ze nie jest prawidłowa ma goclever 4,3.
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9543
Wysłany: 2010-09-28, 12:43   

A konkretny komunikat/objaw/ moment, w którym sie wysypuje?
Co masz w data.zip - czy jest folder o nawie takiej, jak Twoja rozdzielczość?
Masz jakiegos skina - jeśli tak, to go wywal.
Syst.txt juz saksowany?
I ściągnij wersję z linków w http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18528
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-09-28, 12:47   

Wersję ściągnąłem stąd http://hotfile.com/dl/588...222010.rar.html
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 106
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3667
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-09-28, 12:50   

jurekkoto to zmień lub dodaj taki wpis jak nie masz do sys,txt :roll:
Kod:
[interface]
show_exit=1
resolution_dir="480_272"
vga=0

[rawdisplay]
highres=0
screen_x=480
screen_y=272
stretch=1
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
jurekkoto 
Waypoint
GoClever 4366MBT



Dołączył: 26 Kwi 2008
Posty: 111
Skąd: jura krak-częst.
Wysłany: 2010-09-28, 12:59   

A więc tak: przy starcie okienko" Waring The applikaction falied to start last time. Do you want to reset to factory deflaults and lose all your POIs ,track and setting?
pózniej jest YES - NO więc naciskam YES i mam znowu ERROR i napis User interface resolution (480X272) is not supported or compatibile skin can not be found. Exiting application"
Mniej więcej tak jest próbowałem zmienić rozdzielczość na w/w ale nic z tego?

[ Dodano: 2010-09-28, 13:00 ]
Dodać czy zmienić cały na taki jak podałeś?

[ Dodano: 2010-09-28, 13:07 ]
Dodałem nic dalej ERROR ?
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 106
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3667
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-09-28, 13:08   

jurekkoto napisał/a:
Dodać czy zmienić cały na taki jak podałeś?

A jakiś wpis dotyczący rozdzielczości w sys.txt :?: jak nie to dodaj całość jak Ci podałem ,a jak jest to zmień ,tylko na wartości Twojego ekranu na jakie podałem.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11