Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoMapa Windows PL 6.24 Mapa 1806 PL/EU beta, finał
Autor Wiadomość
medi
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Sie 2009
Posty: 96
  Wysłany: 2018-07-02, 20:08   

Kto pokazuje prawdę "Targeo" czy "AM 6 24_18 06 Finał"?, chodzi o obwodnicę Puław S 12.
Na Targeo nieprzejezdna, a na AM przejezdna.
Kto zna stan faktyczny?

Dla uściślenia, chodzi o te odcinki S12:
Targeo

AM



Zgłoszone, pokazany odcinek S12 w AM nieprzejezdny. Poprawka będzie w najbliższym Trafficu.
_________________
Medion GoPal PNA 315; Lark FreeBird 43.3; Goclever GC-5040
Ostatnio zmieniony przez medi 2018-07-05, 22:32, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
D.r3k 
Waypoint



Dołączył: 01 Lut 2010
Posty: 37
Wysłany: 2018-07-02, 22:35   

Przejezdna.. 50km/h, multum pachołków, ale można śmiało tam śmigać.. już kilka razy tam poginałem
 
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 54
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 569
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2018-07-03, 18:03   

medi napisał/a:
Kto pokazuje prawdę "Targeo" czy "AM 6 24_18 06 Finał"?, chodzi o obwodnicę Puław S 12.
Na Targeo nieprzejezdna a na AM przejezdna.
Kto zna stan faktyczny?

Przepraszam, ale przed chwilą otworzyłem Targeo i obwodnica Puław jest przejezdna.

Na pewnym odcinku wyłączona jest jedna jezdnia, ale trasa wyznaczana jest w obu kierunkach po drugiej.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
franja curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
jenks
Navi Expert


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 201
Wysłany: 2018-07-04, 16:55   

Błędy adresowe w Tarnowie ul:Lwowska 197 w AM i Targeo pokazuje że w/w numer jest wspólny z nr.203(domek jednorodzinny). W rzeczywistości adres jest o kilkaset metrów bliżej przed stacją paliw Lotos wjeżdżając na Lwowską od A4 .Na Here i w MapaMap jest ok.Bardzo dużo ludzi przyjeżdżających z poza Tarnowa błądzi szukając tego adresu a znajduje się tam Kliniczne Centrum Diagnostyki Kardiologicznej.
Tak się chwalą najlepszą bazą adresową!(Blisko 8 mln adresów punktowych przypisanych do konkretnych budynków)
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2183
Skąd: PL
Wysłany: 2018-07-04, 17:51   

gdyby chodziło o domek jednorodzinny :mrgreen: to pal tam licho ale jeżeli o coś takiego
Kod:
Kliniczne Centrum Diagnostyki Kardiologicznej.
to pożałowania godne :evil:
 
 
Forest89 
Waypoint
Mobilny Haker :)



Wiek: 29
Dołączył: 20 Wrz 2009
Posty: 124
Skąd: Leszno
Wysłany: 2018-07-04, 23:37   

jenks napisał/a:
Błędy adresowe w Tarnowie ul:Lwowska 197 w AM i Targeo pokazuje że w/w numer jest wspólny z nr.203(domek jednorodzinny). W rzeczywistości adres jest o kilkaset metrów bliżej przed stacją paliw Lotos wjeżdżając na Lwowską od A4.

No jest błąd. Zgłoszone, powinno być poprawione w kolejnym wydaniu map.
_________________
Blaupunkt 835 Philadelphia | Automapa EU 6.24/1808 (Wrzesień 2018)
 
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5554
Wysłany: 2018-07-05, 20:14   

Panowie.. z całym szacunkiem i sympatią .... nie przesadzacie ?
Problem, ze na jakimś tam parkingu navi nie widzi laczników ? :shock:
A szanowni Panowie musicie naokolo jeździć patrząc nieustannie w navi, choć możecie z nich skorzystać? :shock:
Cholera.... macie problem..... łaczę się z Wami w bólu..... :-P
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5554
Wysłany: 2018-07-05, 20:26   

Bilunia.... pewnie nie mam racji ( jak zwykle ) , ale nie przesadzajmy :-)
Deprecjonować program bo nie prowadzi jak trzeba po parkingu przy jakis tam hipermarkecie ???

Obym tylko takie problemy miał... czego sobie serdecznie zycze :-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
ipaq316 
Waypoint
ipaq316


Dołączył: 14 Sty 2009
Posty: 24
Wysłany: 2018-07-23, 16:58   

Witam
AM 6.24 1806 EU podczas wytyczania trasy w Rumuni np od Satu Mare do Ruse wywala mi błąd "Wystąpiła wewnętrzna niezgodność danych" Sprawdziłem kilka wersji AM 1806 na różnych urządzeniach i ciągle to samo. Czy ktoś z kolegów mógłby sprawdzić na swoich urządzeniach czy ten błąd pojawia się u niego ? Z góry dziękuję za pomoc.
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 703
Wysłany: 2018-07-23, 17:52   

ipaq316 napisał/a:
AM 6.24 1806 EU podczas wytyczania trasy w Rumuni np od Satu Mare do od Satu Mare do Ruse wywala mi błąd "Wystąpiła wewnętrzna niezgodność danych"

Które to Satu Mare, bo próbując szukać widzę aż trzy Satu Mare,



a takiej miejscowości jak Ruse jakoś nie mogę znaleźć.
 
 
ekuznar 
Waypoint


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 20
Wysłany: 2018-07-23, 18:09   

AM 6.24/1706 wytycza zadaną trasę poprawnie (trasa szybka, drogi platne WŁĄCZONE, autostrady WŁĄCZONE). Sprawa sie komplikuje tzn. wyznaczenie trasy konczy sie bledem przy WYŁĄCZENIU drog platnych lub autostrad. Miasto Ruse leży w Bułgarii, a nie w Rumunii
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 703
Wysłany: 2018-07-23, 18:13   

Cytat:
Miasto Ruse leży w Bułgarii, a nie w Rumunii

No tak, znalazłem i też się zdziwiłem że to już Bułgaria, w Rumuni to praktycznie byłoby Giurgiu.
 
 
ipaq316 
Waypoint
ipaq316


Dołączył: 14 Sty 2009
Posty: 24
Wysłany: 2018-07-23, 21:07   

Sorki koledzy za tę nieścisłość w podaniu nazwy miasta, mi chodziło miejsce przejazdu przez most na Dunaju.
Kolego Ekuznar - mi chodzi o wersję 1806 a nie jak Ty podajesz 1706 i przy każdym ustawieniu dróg wyskakuje mi błąd.
Spróbuj wyznaczyć trasę np: z Barwinka przez Słowację, Węgry Rumunię ( np. przez miasto Sybin) do mostu w Giurgiu z wyłączonym sygnałem GPS i z włączonym sygnałem - czy wyznaczy czy wywali ww błąd ?
Ps. Od kogo Ty pobierałeś AM z naszej linkowni i jaką wersje ori czy scracowaną ?
Temat pilny ponieważ w sobotę wyjeżdżam bo Bułgarii a Marzenka płata mi figle....
 
 
szakal64 
Navi Expert



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 274
Skąd: Z kosmosu
Wysłany: 2018-07-24, 07:11   

U mnie ma PC wywala ten błąd.
Wywala błąd na dłuższej trasie np. do Bukaresztu, do granicy z Rumunią (z Polski) jest ok.
Dziwne bo do Bułgarii np. Burgas, wyznacza bez problemu ale z pominięciem Rumunii.
Coś z mapą Rumuni jest zdupcone, bo cokolwiek wyznaczam w Rumuni, trasa pomiędzy miastami w Rumuni, to wywala błąd.
_________________
Modecom MX4 HD

http://filefox.pl/poleca/szakal64
Ściąganie plików przy pełnej prędkości za grosze!!!
 
 
kiko80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 01 Lut 2011
Posty: 154
Wysłany: 2018-07-24, 14:19   

Na modecom mx3 bez problemu wyznaczyło trasę z Warszawy do Pecs w rumunii 939 km o ile dobrze pamiętam bez połączenia się z gps
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/kiko80
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,19 sekundy. Zapytań do SQL: 12