My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Uruchomienie Garmina na GC
Autor Wiadomość
kiter
Waypoint


Dołączył: 19 Gru 2011
Posty: 17
Wysłany: 2012-01-18, 22:10   

Czy komuś jeszcze udało sie uruchomić może Garmina na GC?

Mnie się udaje, co 20 raz :-(
wiem, że to droga na skróty, ale poszukuję gotowca na 5070 ewentualnie zupełnie czystego Garmin Mobile XT...

pozdrawiam

[ Dodano: 2012-01-23, 23:44 ]
Czy ktoś może posiada jeszcze "czysty" program Garmin Mobile XT
 
 
kubzik123
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2011
Posty: 22
Wysłany: 2012-02-27, 16:24   

mógłby ktos odświezyc linki? Bo nie moge sciagnac paczki aby wgrac gamina;/ Czy bylby ktos chetny na pomoc np przez gg?
 
 
 
stiw0 
Waypoint
Modecom FreeWay MX2


Dołączył: 20 Cze 2011
Posty: 31
Skąd: SWD
Wysłany: 2012-05-12, 22:21   

Do kolegi bomba63, czy udało Ci się odpalić tego Garmina, czytam ten wątek i wnioskuję że mamy ściągniętego tego samego gotowca, tylko że ja go odpalam na modecomie mx2 i program się uruchamia, ale nie widzi map oraz nie może połączyć się z GPS-em. Jeżeli Ci się udało to może dałbyś kilka wskazówek skąd wziąść ID mapy które są w tej paczce a są potrzebne do wygenerowania kaygena, czy trzeba jeszcze coś zmieniać w tym gotowcu poza wygenerowanymi kluczami. Może kolega napoleonik któremu się udało odpalić na MX by udzielił wskazówek jak to ustrojstwo uruchomić
 
 
VEndriuV 
azymut


Dołączył: 18 Kwi 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-06-09, 10:53   

Witam !

Mam Navio400. Chciałem wgrać garmina więc:
ściągam stąd:
http://www.my-navia.pl/vi...r=asc&start=120
Post - mario44.

Rozpakowuję i niby ścieżkę mam dać jako:
Garmin\RunGMXT\Garmin.exe

ale w każdym garmienie nie mam tego folderu RunGMXT...

Chciałbym wgrać mapę Topo. Wszystko mam gotowe, jak generować pliki itd wiem, tylko szukam programu który pasowałby pod tą nawigację. Na WM udało się uruchomić tutaj nie.
 
 
eurt22
azymut


Dołączył: 23 Cze 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-06-25, 19:57   Navio 505 nie odpala Garmina - błąd COM1

Witam,

Chcę odpalić Garmina na moim GC navio 505 WINCE 6.0

Robię z opisu i poradnika kiko80 http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=34667

i w momencie próby uruchomienia Garmina pojawia się błąd :



i dalej oczywiście nie idzie. (Garmina wrzuciłem na kartę pamięci)

WinCE mam z możliwością wybrania ścieżki do pliku z navi z nakładki Goclever'a oczywiście.
Nic nie kombinowałem z systemem.
Mam obecnie automapę i działa ok.
Karte pamięci mam 8 GB - znajdują sie na niej mapy do AM i pliki od AM + teraz chcę również Garmina.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18124
Wysłany: 2013-06-25, 21:03   

Napoleonik napisał/a:
czasem program działa po uruchomieniu przez Garmin\Apps\Que.exe

Zajrzyj też do http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=19877
_________________

 
 
eurt22
azymut


Dołączył: 23 Cze 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-06-25, 22:53   

Uruchomienie Que.exe powoduje pokazanie sie czrnego tła z napisem garmin i nic więcej sie nie dzieje.
A to też loteria bo zależnie od kogo mam na karcie wersje, niektóre wogóle sie nie uruchamiają.

A jeszcze inna pokazała mi błąd:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/16197371/20130625_221042.jpg

Robiłem też port splitterem ale nie wiem za bardzo co tam powybierac, wybralem auto , potr com1 ..
i nie pomaga. Jeden raz udało mi się przeskoczyć ekran powitalny i pokazał się wybór jakiś opcji ale w tym momencie wszystko się zawiesiło i nie mogłem nic zrobic...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 5,05 sekund. Zapytań do SQL: 9