Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2013-07-29, 07:38
AutoMapa - błąd rozdzielczości ekranu (CXxCY)
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18779
Wysłany: 2009-08-27, 23:10   

Gratuluję pomysłowości.
Powinno być OK, AM może mieć folder z mapa w dowolnym miejscu.
_________________

 
 
bar 

Wiek: 28
Dołączył: 06 Lis 2009
Posty: 0
Wysłany: 2009-11-06, 22:26   AutoMapa - błąd rozdzielczości ekranu (CXxCY)

mam komunikat:

Nie powiodła się próba uruchomienia modułu:
Dane
Rozdzielczość ekranu
(CXxCY): 240x320



MIO201 WM5 AUTOMAPA6

CO ROBIĆ
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-01-30, 18:05, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-06, 22:29   

Temat stary jak świat. Gotowiec zapewne. Usuń folder Settings Files z folderu głównego AutoMapy, uruchom ją ponownie i po problemie.
Proszę o zamknięcie.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-11-06, 22:58   

done
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
hemik2000

Dołączył: 16 Lis 2009
Posty: 0
Wysłany: 2009-11-16, 13:57   5065BTFM a Automapa - błąd uruchomienia rozdzielczość ekranu

Witam,
navi jak w temacie. AM w wersji bezinstalacyjnej na karcie SD, nazwy plików podmienione. Przy próbie uruchomienia wyskakuje błąd: Nie powiodła się próba uruchomienia modułu: Dane rozdzielczość ekranu 480x272.
Jak to ugryźć??
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-16, 14:00   

Gotowiec pod inną rozdzielczość, ściągnij instalke lub patrz w mój podpis (tam masz gotowca pod GC)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
maksiu55 
Waypoint


Wiek: 64
Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 152
Skąd: slaskie
Wysłany: 2010-01-07, 21:38   Lark 35.0

mam j.w larka i wczoraj sciagnolem AM 6.0 .Instalka przebiegla bez pr. ale jak chcialem ja odpalic pokazal sie komunikat ze nie ta rozdzielczosc i amba.Czy ktos obeznany w tym temacie mozre mi pomoc znalesc taka na mojego larka .Taka do rozpakowania i na SD chyba gotowiec, dzieki wielkie.Te larki Tak sie zmienaja ze nie moge juz teraz znalesc na forum pomocy dotyczacej mojego Larka i AM!
 
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-07, 21:44   

Tak to jest z gotowcami. Zapewne robiony był na innej rozdzielczości. Usuń w folderze głównym AM folder Settings Files, uruchom AM ponownie i powinna dopasować sobie rozdzielczość.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
maksiu55 
Waypoint


Wiek: 64
Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 152
Skąd: slaskie
Wysłany: 2010-01-07, 21:54   

Dzieki wielkie za pomoc kiedys mozna bylo dodaswac podziekowania nie wiem gdzie sie to teraz podzialo .Pytalem bo myslalem ze cos zle zrobilem i po tym komunikacie sformatowalem karte i wywalilem mape z kompa bo myslalem ze felerna teraz znowu musze poszukac a nie wiem gdzie to sciagnolem ale zobacze moze znajde .Mim,o to jeszcze raz wielkie dzieki!!!
 
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-07, 22:28   

Słowne podziękowania w zupełności wystarczą :-)
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
qaz3
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 7
Wysłany: 2010-01-30, 16:40   Problem z instalacją Automapa6.1.0.876 na MDA

Witam mam problem z instalacją Automapa6.1.0.876 na MDa wszysko instaluje tak jak w opisie a podczas uruchamiania pliku wyskakuje mi napis "nie powiodła się próba uruchomienia modułu: Dane rozdzielczości ekranu (CXxCY):480x640" nie wiem co mam dalej z tym fantem zrobić?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-30, 16:51   

Instalujesz czy kopiujesz??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
qaz3
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 7
Wysłany: 2010-01-30, 16:54   

Zainstalowałem najpierw na komputerze a następnie skopiowałem na karcie pamięci
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-30, 16:55   

Musisz od razu do urządzenia, najlepiej przez czytnik kart pry czym czytniki wbudowane do laptopów mogą być nie wykrywane.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
qaz3
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 7
Wysłany: 2010-01-30, 17:07   

Uruchomiłem instalację wybrałem PC/TABLET PC zainstalowałem to na wykrytej karcie skopiowałem witaminkę wm5Am i katalog polska i nadal jest to samo
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 11