Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2013-07-29, 07:38
AutoMapa - błąd rozdzielczości ekranu (CXxCY)
Autor Wiadomość
adas696

Dołączył: 08 Cze 2011
Posty: 0
Wysłany: 2011-06-08, 14:47   

Ale nową AM zainstalowałem przez nawigacje (navi byla podlaczona do pc) to powinno nadpisac nowe ustawienia.
I z czytnika kart tez byla instalowana i to samo.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-06-08, 14:52   

To skasuj wszywtko zwiazane z Aqurat i Automapa z rejestru nawigacji. Sformatuj kartę. Zainstaluj jeszcze raz.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9611
Wysłany: 2011-06-08, 14:56   

Dla pewności - nie zaznaczaj żadnych dodatków
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
adas696

Dołączył: 08 Cze 2011
Posty: 0
Wysłany: 2011-06-08, 15:08   

Dzakus napisał/a:
To skasuj wszywtko zwiazane z Aqurat i Automapa z rejestru nawigacji. Sformatuj kartę. Zainstaluj jeszcze raz.


Taki dobry to ja nie jestem zeby to zrobic :-/
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-08, 15:11   

adas696, to na początek zostaw rejestr. Wywal z flasha wszystko co ma w nazwie AutoMapa, zrób format karty, zainstaluj AM przez czytnik i sprawdź efekt.
Dołączyłem twój problem do istniejącego wątku.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
besik

Dołączył: 30 Lip 2011
Posty: 0
Wysłany: 2011-07-30, 10:05   AM EU WCE problem z rodzielczoscia (CXxCY)

Witam ! wyskakuje mi taki blad : Niepowiodla sie proba uruchomienia modulu: dane rozdzielczosci ekranu (CXxCY) 480x272 ! moja nawigacja to Peiying 5004Bt wczesniejsza wersja Am smigala elegancko teraz AM 6.8.1G EU taki blad. probowalem usuwac pliki files tak jak pisalo na forum bez skutku tak samo przeinstalowanie . pozdrawiam
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2011-07-30, 10:12   

besik napisał/a:
bez skutku tak samo przeinstalowanie

Przeinstalowanie, czy przekopiowanie gotowca ?, zazwyczaj taki objaw jest jak używa się gotowca, przy instalacji z wersji instalacyjnej nie powinno tego być.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
besik

Dołączył: 30 Lip 2011
Posty: 0
Wysłany: 2011-07-30, 10:17   

AM instaluje przez telefon wybieram opcje w kom, masowe urzadzenie dziala to jak czytnik kart , na karcie mialem stara wersje AM i instaluje wszystko od nowa i takie cos mam ... nie kopiuje gotowca na karte :/

[ Dodano: 2011-07-30, 10:31 ]
przy instalacji wybieram czytnik kart pamieci , potem windows CE 5.0 , nie instaluje zadnych dodatkow .
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2011-07-30, 10:38   

To nie instaluj przez telefon tylko przez czytnik kart pamięci i będzie OK.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
besik

Dołączył: 30 Lip 2011
Posty: 0
Wysłany: 2011-07-30, 10:42   

ok narazie dziekuje musze sobie taki kupic najpierw taki kupic jak sprawdze napisze co i jak.

[ Dodano: 2011-07-30, 10:49 ]
Zrobilem tak : zorbilem format karty pamieci i zainstalowalem i dziala . dziekuje
 
 
karol2010 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 29
Dołączył: 12 Paź 2011
Posty: 8
Wysłany: 2011-10-13, 00:02   Zmiana RozdzielczościAM na 360x240

Witam mam na swojej nawigacji stara ju AM chcialem wgrac nowa lecz pojawil sie problem dot. rozdzielczosci w jaki sposob ja zmienic bym mogl wreszcie uzywac nowej wersji??
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-10-13, 00:10   

AutoMapa sama dopasowuje się do rozdzielczości ekranu. Nie ma wersji na daną rozdzielczość. Jest cały wątek o błędzie rozdzielczości. Najlepszym rozwiązaniem będzie chyba ściągnięcie czystej wersji instalacyjnej i po zainstalowaniu patchowania jej.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
Ostatnio zmieniony przez Sahem 2011-10-13, 00:24, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
karol2010 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 29
Dołączył: 12 Paź 2011
Posty: 8
Wysłany: 2011-10-13, 00:15   

probowalem gotowcami i wresjami instalacyjnymi z pachem i ciagle to samo
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-10-13, 00:26   

Czy przed instalacją formatowałeś kartę?
Dołączyłem temat do istniejącego.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
szabel

Dołączył: 02 Lis 2011
Posty: 0
Wysłany: 2011-11-05, 19:51   Problem z uruchomieniem AM

Witam mam larka 43.3 probuje uruchomic na nim Auto Mape ale wyskakuje bład
"Nie powiodła się próba uruchomienia modułu: Dane Rozdzielczość ekranu 480x272" Czy ktos miał taki problem wie jak to ominąć z góry dziekuje za pomoc

Dołączyłem Twój post do istniejącego już wątku .Proszę o przestrzeganie Regulamin Forum punkt nr.4.
Ostatnio zmieniony przez gustawox_1 2011-11-05, 20:48, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11