Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2013-07-29, 07:38
AutoMapa - błąd rozdzielczości ekranu (CXxCY)
Autor Wiadomość
daroo1

Dołączył: 10 Lis 2008
Posty: 0
Wysłany: 2008-11-10, 23:19   mio 200 "bezinstalacyjna" rozdzielczosc

witam wszystkich.
mam ogromny problem...
siedze nad tym juz dobrych kilka godzin i coraz bardziej opadaja mi rece... ;(
odblokowalem moja nawigacje prze PAWCO z allegro wszystko ladnie pieknie...ale mam problem z wgraniem automapy 5.0.5 (probowalem tez 4.1.2) i ciagle cos nie gra.
ciagle cos o tej calej rozdzielczosci: (nie powiodla sie próba uruchomienia modułu: Dane Rozdzielczość ekranu (CXxCY): 320x240...) jak nie to to jakies inne wyskakujace okienka z czerwonym znaczkiem :(
przeczytalem gdzies na forum o wersji bezinstalacyjnej (ja wszystkie uruchamialem przez setup z komputera na dysk J: czyli na karte w nawigacji...
zna ktos moze jakis link do wersji bezinstalacyjnej...moze jakos tak sprobuje...
prosze o pomoc....
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2008-11-11, 11:20   

Witam,

Tutaj link do wersji bezinstalacyjnej z opisem jak wrzucić na MIO. Nic nie trzeba instalować.

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=2325

Daj znać czy poszło
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
PawSlodki

Dołączył: 06 Gru 2008
Posty: 0
Wysłany: 2008-12-09, 16:58   Zła rozdzielczość AM 5.2.0 w Larku 35.0

Po pierwsze jako nowy witam wszystkich!

Po drugie mam problem z odpaleniem AutoMapy 5.2.0.0809 Polska (na kompie pokazuje jako 5.2.0.644) na Lark'u 35.0. Po odpaleniu aplikacji wyskakuje komunikat:

"Nie powiodla sie proba uruchomienia modulu: Dane rozdzielczosci ekranu (CXxCY): 320x240".

Domyslam sie po tym, iz brakuje w aplikacji tej rozdzielczosci.
Program z torka w wersji instalacyjnej. Zainstalowalem na kompie, podmienilem wceAM.exe, AutoMapa.amm oraz map.a. Zawartosc zainstalowanego programu przenioslem na SD.
W katalogu tym sa pliki w rodzaju "AutoMapa.skin.320x320.consts", brak jest natomiast jakiegos w stylu 320x240.

Moglby ktos pomoc w zaistnialej sytuacji?
 
 
BLADEpl 
Waypoint
GUEPARD,GOCLEVER,X8



Pomógł: 5 razy
Wiek: 44
Dołączył: 19 Lip 2008
Posty: 64
Skąd: Świnoujście
Wysłany: 2008-12-09, 17:37   

Trzeba było zainstalować bezpośrednio na SD i podmienić potrzebne pliki.
_________________
Moje Navi: Guepard Multimedia - GPS 90232, GOCLEVER 5065FMBT
 
 
PawSlodki

Dołączył: 06 Gru 2008
Posty: 0
Wysłany: 2008-12-09, 18:16   

Zrobilem jak napisales i... wszystko OK! Dzieki za pomoc!
Swoja droga nie sadzilem, ze na karcie instaluje inaczej niz na PC...
 
 
BLADEpl 
Waypoint
GUEPARD,GOCLEVER,X8



Pomógł: 5 razy
Wiek: 44
Dołączył: 19 Lip 2008
Posty: 64
Skąd: Świnoujście
Wysłany: 2008-12-09, 18:25   

PawSlodki napisał/a:
Zrobilem jak napisales i... wszystko OK! Dzieki za pomoc!

Proszę bardzo. Możesz się odwdzięczyć klikając na "pomógł".
_________________
Moje Navi: Guepard Multimedia - GPS 90232, GOCLEVER 5065FMBT
 
 
xochman 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Lut 2008
Posty: 8
Skąd: Polska
  Wysłany: 2008-12-11, 00:13   

PawSlodki napisał/a:
Zrobilem jak napisales i... wszystko OK! Dzieki za pomoc!
Swoja droga nie sadzilem, ze na karcie instaluje inaczej niz na PC...

a moglby kolega spakowac caly dzialajacy komplecik (caly katalog z karty SD) i wrzucic na jakiegos rapida, bo niestety brak u mnie ostatnio czasu na kombinowanie samemu (male dziecko i mnostwo obowiazkow z nim zwiazanych) a przydalby sie taki sprawdzony i dzialajacy komplet.
Bede mega wdzieczny.
 
 
jac-o 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 09 Lip 2008
Posty: 5
Skąd: legnica
Wysłany: 2008-12-13, 17:17   

Witam mam identyczny problem jak kolega jednakże na wersji BEZINSTALACYJNEJ automapa5.2.0_657_wersja finalna crack_bezinstalacyjna instrukcja w instrukcji jest napisane
1. Rozpakuj archiwum i skopiuj dwa foldery na kardę pamięci !!!
tak ma wyglądać: SD:\2577 i SD:\AutoMapa EU gdzie sd to wolumin twojej karty pamięci. P.s auto mapa powinna się sama dodać do Today.

Akira Guepard multimedia win ce 05 pomożecie?? w poniedziałek trasa a jestem bez navi :-/
 
 
PawSlodki

Dołączył: 06 Gru 2008
Posty: 0
Wysłany: 2008-12-14, 14:48   

Jak ci nie idzie z wersji bezinstalacyjnej to chyba jedyne wyjscie to zainstalowac.

http://bitnova.info/torre...4ad88bcee3c2d51
- sprawdzone, u mnie dziala
 
 
jac-o 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 32
Dołączył: 09 Lip 2008
Posty: 5
Skąd: legnica
Wysłany: 2008-12-14, 20:31   

Dzięki za wszytskie rady które tu wyczytałem i za linka do mapki którą mam taką samą :) nie wiem ale sformatowałem kartę kilka restartów kotka i powiem że normalnie wgrałem wersję bezinstalacyjną, porobiły się chyba jakieś śmieci na karcie bo pokazywało że ma pojemność AUTENTYK 109GB!! tak dobrze tu jest napisane, póżniej pousuwałem wszystkie foldery z AM i został tylko resident flash który na karcie zaJMOWAŁ uwaga 150 mb (W RZECZYWISTOŚCI ZAJMUJE 6,5MB) także format pomógł ale i tak dopiero za którymś razem bo okazywało się że i przy tym były foldery bo wyskawiwał mi komunikat że dysk jest zabezpieczony ale jakoś się udało i marzena mówi żeby skręcić w lewo. pozdro
 
 
jkg12

Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 0
Wysłany: 2009-01-27, 23:08   

Witam!
Ja mam Eten gloflish'a X600 i mam Auto Mape 5 ale nie wiem jak sprawdzić wersje.
To nie jest problem.
Problemem jest to że kupiłem go, wszedłem w auto mapę i zmieniłam raz na wygląd poziomy a po wyjściu i nie zmienieniu tego i ponownym wejściu pokazało się :"Nie znaleziono w systemie skórek dla rozdzielczości (CXxCY) 320x240" i to jest dla mnie problem. Proszę o pomoc.
Ja wyjeżdżam na ferie bez laptopa więc nie odpiszę do soboty.
Dzięki.
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3460
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-28, 07:56   

jkg12 napisał/a:
wszedłem w auto mapę i zmieniłam
:?:
_________________

 
 
szybkilopez 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 80
Wysłany: 2009-01-28, 08:29   

harry napisał/a:
:?:
Wiele sprawdzonych rozwiązań jest w FAQ - pomóż w jego redakcji.


Chyba w jego redagowaniu.
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3460
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-28, 09:03   

szybkilopez napisał/a:
jego redagowaniu.
:oops:
_________________

 
 
jkg12

Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 0
Wysłany: 2009-02-01, 00:20   

ZMIENIŁEM BO POTRZEBOWAŁEM MIEĆ EKRAN W POZIOMIE.
Czy to jest przestępstwo.
Proszę o pomoc ponieważ sam nie umiem tego naprawić.
Chyba zmiana z pionu na poziom nie jest zabroniona.
Pozdrawiam.

[ Dodano: 2009-02-02, 18:51 ]
No PpppOoooMmmmOoooCcccYyyy
HELP HELP HELP HELP
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10