Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2013-09-25, 22:14
Jakie iGO 8 win ce5
Autor Wiadomość
Fredson 
azymut


Wiek: 32
Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 2
Skąd: Leszno Wlkp.
Wysłany: 2009-09-16, 19:15   IGO jaki soft

witam zakupiłem Lark 43.1 jaki soft pobrać aby najnowsze mapy z czerwca u mnie odpaliły proszę o ekspresową odpowiedz jestem kierowcą i dziś w nocy wybywam i nie wiem kiedy bede mial tak szybko internet pozdrawiam :)
 
 
 
jafo
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 159
Wysłany: 2009-09-16, 19:20   

Proponuję Tobie iGO 8.3.2. Prawdopodobnie działa bez zarzutu. Nie pamiętam jedynie, czy są tam mapy.
Kopiujesz na kartę, ustawiasz ścieżkę dostępu i jazda......
_________________
___________________________________________________________________

Modecom MX3 + SDHC 8GB + Lic.AM :)
Ostatnio zmieniony przez jafo 2009-11-05, 18:35, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18774
Wysłany: 2009-09-16, 19:21   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13365 + http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13689
_________________

 
 
Fredson 
azymut


Wiek: 32
Dołączył: 09 Sty 2008
Posty: 2
Skąd: Leszno Wlkp.
Wysłany: 2009-09-16, 21:41   

jacekp1313 napisał/a:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13365 + http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13689

pobrałem wersje kolegi wyzej skopiowałem mapa polski ok ale reszte map IGO nie widzi dzlaczego ????
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18774
Wysłany: 2009-09-16, 21:49   

Wszystkie mapy muszą być od tego samego dostawcy (Teleatlas lub Navteq)
_________________

 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-09-16, 22:17   

jacekp1313 napisał/a:
Wszystkie mapy muszą być od tego samego dostawcy (Teleatlas lub Navteq)


Nie tyle od tego samego dostawcy co w tej samej wersji np. : 8.0 lub 8. 3.
_________________

 
 
jafo
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 159
Wysłany: 2009-09-17, 10:44   

Reszta map..... Ale jeśli będą to mapy różnych państw to potrzebny będzie jeszcze plik "sklejający" mapy sąsiadujących państw - basemap.fbl umieszczony w folderze \maps.


Ale kolega chyba już pojechał.......................................................................
_________________
___________________________________________________________________

Modecom MX3 + SDHC 8GB + Lic.AM :)
Ostatnio zmieniony przez jafo 2009-11-05, 18:34, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Goalkeper 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Wiek: 37
Dołączył: 24 Lut 2009
Posty: 157
Skąd: Kalisz
Wysłany: 2009-09-18, 16:54   

Wejdź do mnie na chomika i zassaj igo 8.0.0.3xxx nie resetuje sprzętu po uśpieniu.
www.chomikuj.pl/Goalkeper, dodatkowo pobierz mapy z czerwca. Pozdrawiam
 
 
 
majjo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 18 Wrz 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-09-18, 17:35   

Goalkeper napisał/a:
Wejdź do mnie na chomika i zassaj igo 8.0.0.3xxx nie resetuje sprzętu po uśpieniu.
www.chomikuj.pl/Goalkeper, dodatkowo pobierz mapy z czerwca. Pozdrawiam


Pozwoliłem sobie i ja zassać new maps z Twojego chomika, prosiłbym uprzejmnie o podanie hasła :-/
 
 
Goalkeper 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Wiek: 37
Dołączył: 24 Lut 2009
Posty: 157
Skąd: Kalisz
Wysłany: 2009-09-19, 10:16   

majjo napisał/a:
prosiłbym uprzejmnie o podanie hasła :-/

Hasło: 4pda :P jest między mapami plik txt o nazwie hasło 4pda :D ale nie uważamy :D Miłego korzystania życzę.
_________________
Pierwszy oficjalny portal modelu www.renaultsafrane.eu
 
 
 
grzechu73
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 85
Wysłany: 2009-09-19, 11:43   

Mi pokazuje błędne hasło...
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-01-27, 07:46, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Goalkeper 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Wiek: 37
Dołączył: 24 Lut 2009
Posty: 157
Skąd: Kalisz
Wysłany: 2009-09-19, 11:47   

grzechu73 napisał/a:
Mi pokazuje błędne hasło...

Ale błędne hasło Ci wyskakuje przy wchodzeniu do katalogu Nawigacja na chomiku czy przy próbie rozpakowania archiwum z mapą :?:

Dziwne, kilka osób już pobrało mapy i jeszcze nikt nie miał problemów, przed chwilą z ciekawości wziąłem pierwszą lepszą z dysku, przy rozpakowaniu wpisałem hasło: 4pda i się rozpakowało.
 
 
 
power26

Dołączył: 03 Paź 2009
Posty: 0
  Wysłany: 2009-10-03, 23:46   IGO8 na WinCE 5.0 !! ?

Naszukałem się już z 1h na różnych forach i nic ;/ liczę na pomoc ) :)

Mam takie pytanie(mam mio moov 500 i na niej zainstalowane miomap i automape 5.5.3. Chciałem się przenieść na IGO 8, ale nie wiem skąd pobrać jakąś w miarę świeżą wersje (interesuje mnie tylko mapa POLSKI) fajny gdyby była z poi i fotoradarami. Szukałem na google, ale nie wiem co wybrać. Gubie się w tym igo 8 bo tam są jakieś mapy różne nie wiem o co chodzi) Poda mi ktoś gdzieś jakiś link z instrukcją ? ;P
Ostatnio zmieniony przez power26 2009-10-04, 00:03, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
korfanty33
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 12 Cze 2009
Posty: 34
Wysłany: 2009-10-03, 23:50   Re: IGO8 na WinCE 5.0

power26 napisał/a:
Naszukałem się już z 1h na różnych forach i nic ;/ liczę na pomoc ) :)

8.3...

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13365
_________________
LARK Freebird 43.1
MENU http://www.fotosik.pl/pok...500607c8cd.html
 
 
power26

Dołączył: 03 Paź 2009
Posty: 0
Wysłany: 2009-10-03, 23:53   

ok, thx
ona ma fotoradary i poi wbudowane ? (nie znam się na igo 8 kompletnie) - chce się przesiąść z AutoMapy ...

edit:
mam coś takiego
"iGO8 8.3.4.102680
Puste iGO8, trzeba dograć mapy, radary, pliki budynków 3D, ukształtowanie terenu, pliki stacji paliw, wszystko co dusza zapragnie.
Kod:
http://rapidshare.com/fil...102680.7z"

skąd pobrać mapy, radary, pliki budynków 3D, ukształtowanie terenu, poi? i jak je zainstalować? proszę o pomoc bo nie mogę znaleźć (za dużo rzeczy tu jest na tym forum:D) ... i oczy mi już siadają;/ proszę WAS o pomoc

najlepiej to jakiś działający gotowiec na WIN CE 5.0(mio moov 500) ... jest coś takiego ? ...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11