Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-10-13, 13:24
Nowa wersja "Route 66" - "Route66 v9.1.8234
Autor Wiadomość
darekpawel
Waypoint


Dołączył: 27 Kwi 2009
Posty: 39
Wysłany: 2010-01-25, 11:02   Nowa wersja "Route 66" - "Route66 v9.1.8234

Na Windows CE.
Route66 v9.1.8234
Requirements:PNA with WinCE5 as resolution 472x272, 320x240, 800x480 and perhaps other resolutions.

Kod:
http://rapidshare.com/files/337421641/ROUTE66_v9_WinCE.rar



Bez map (na razie).
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-01-25, 11:46   

Co gorsze nie ma języka i głosu polskiego . Parę map jest na chomiku do tej wersji z tym że po wyłaczeniu i właczeniu już nie działają. Jak podłaczę pod route66sync to widać szarą otwartą kłódkę i znowu można raz właczyć.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
darekpawel
Waypoint


Dołączył: 27 Kwi 2009
Posty: 39
Wysłany: 2010-01-25, 11:50   

Myślę, że mapy pojawią się wkrótce.

Mam poprzednią wersję - program całkiem fajny.
Szkoda, że tak mało popularny i niezbyt często występuje na forach...
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-01-25, 12:40   

Moze nie tyle mało popularny tylko do tej pory byla dostepna tylko mapa pan-europa która miala całą Europę ale zajmowała ponad 2GB. A po tej co jest teraz jak zauważyłem jest dość dokładna.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2010-01-25, 15:59   

Eastern europe tez istnieje,ale z tym problemem,iz nie ma cukra
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-01-25, 16:30   

Do nowej wersji państwa są osobno, na chomiku jest Wsch. Europa oprócz Rosji bo jest za duża (507mb), ale tak jak wcześniej pisalem po podłaczeniu pod route66sync jest możliwość skorzystania do pierwszego wyłączenia programu, później trzeba znowu podłączać pod sync i tak w koło.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
Lark_50.2 
Waypoint



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 09 Cze 2010
Posty: 194
Wysłany: 2010-06-18, 18:03   

szkoda że nie ma języka Polskiego :(
_________________
Lark 50.2
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-06-20, 22:57   

Cytat:
Route66 Maps V9 9.1.8963. PDA PND
Multiresolution Multilanguage
tested:Wayteq x920-x820,samsung omnia
wince 6 windows mobile.6,6.1,6.5
wince 5--very slow in the menu

Drive & walk License:FullEurope: 1.year 2011.06 23
Eastern Eur: perpetual license

Map:Europe 3D Build License: 2011.03
Map:44 country, Europe 2010.Q2

Safety cam:Eastern Eur License:2011.03
Turkey: perpetual license

PDA:
http://addat.hu/993cef25/Maps.part01.rar.html
http://addat.hu/728eb764/Maps.part02.rar.html
http://addat.hu/82e80a1b/Maps.part03.rar.html
http://addat.hu/38039548/Maps.part04.rar.html
http://addat.hu/62965059/Maps.part05.rar.html
http://addat.hu/47caa200/Maps.part06.rar.html
http://addat.hu/30316daf/Maps.part07.rar.html
http://addat.hu/803c577a/Maps.part08.rar.html
http://addat.hu/25cf78a3/Maps.part09.rar.html
http://addat.hu/72519079/Maps.part10.rar.html
http://addat.hu/966c0611/Maps.part11.rar.html
http://addat.hu/37e5e5f7/Maps.part12.rar.html
http://addat.hu/12582f2f/Maps.part13.rar.html
http://addat.hu/39c25e13/Maps.part14.rar.html
http://addat.hu/7608baaf/Read.txt.html
http://addat.hu/1945aa50/ROUTE66_Extras.RAR.html
http://addat.hu/13c891a2/ROUTE66_Maps_W ... 3.exe.html

PND:
http://addat.hu/134b9694/...part01.RAR.html
http://addat.hu/855adfc5/...part02.RAR.html
http://addat.hu/73401421/...part03.RAR.html
http://addat.hu/819c4fa9/...part04.RAR.html
http://addat.hu/8917a968/...part05.RAR.html
http://addat.hu/3443f163/...part06.RAR.html
http://addat.hu/15e1a81a/...part07.RAR.html
http://addat.hu/533c5a8a/...part08.RAR.html
http://addat.hu/719c1321/...part09.RAR.html
http://addat.hu/62fcbf97/...part10.RAR.html
http://addat.hu/13042501/...part11.RAR.html
http://addat.hu/175cf02d/...part12.RAR.html
http://addat.hu/227e3b51/...part13.RAR.html
http://addat.hu/824bf89d/...part14.RAR.html

Wersja programu to 9.0.8963(30393) a nie ta co w opisie. Wersja pnd sprawdzona na mio c250, jest język polski menu ale nie działa lektor polski. Będzie też na chomiku wszystko osobno w dziale: Route66 Maps V9 9.1.8963(30393) + mapy .
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
gienek121 
GPS instruktor



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 592
Wysłany: 2010-06-21, 18:50   

Cytat:
ale nie działa lektor polski


polski nie dziala bo nie ma licencji-kodu odblokowywujacego,sprawdz w extras
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-06-21, 19:14   

gienek121, To ja wiem , ale po prostu uprzedziłem żeby nie było tysiąca pytań o polskiego lektora
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
kodi28
Navi Expert
Bajo


Dołączył: 16 Maj 2008
Posty: 272
Wysłany: 2010-06-25, 03:43   

I jest problem z przewijaniem w menu czyli góra /dół
_________________
Drogę wskazuje mi Huawei P8 Lite
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-06-25, 07:40   

Przesuwasz palcem po ekranie i przechodzi, bo z suwakiem to jest różnie.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
olo77 
Waypoint


Dołączył: 07 Wrz 2010
Posty: 43
Wysłany: 2010-09-19, 18:35   

Czy coś się zmieniło w temacie działających map i polskiego dźwięku do route66 9.0 ?

ps

Polski dźwięk działający z 9.0.8963(30393) jest dostępny tu (męski i damski głos):
http://chomikuj.pl/dzuper...je/ROUTE+66+V+9

Język Polski menu to mobile9_27.lang - ja wyrzuciłem pozostałe wersje zarówno menu jak i dźwięku aby uruchamiał się automatycznie po Polsku - obsługa menu jest bardzo utrudniona bo pasek wyboru w menu bardzo wąski.

Można zapewne to również zrobić edytując plik ini - ustawić polski dźwięk i menu jako domyślne.

Dodatkowo trzeba zedytować pliki ini ustawiając odpowiedni port com i Baud rate - gdy jest źle zgłasza błąd braku urządzenia GPS.
 
 
anrex
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Mar 2010
Posty: 68
Wysłany: 2010-10-07, 11:41   Route v9.1.8234 dzialający, potrzebna mapa

Witam użytkowników Route66. Programik faktycznie malo popularny. Niewiele jest na jego temat. Pozatem większość linków nieaktualna.
Postanowilem go przetestować. I żeby nie było że idę na łatwiznę. Dokładnie przejrzałem nasze forum, Potrzebowalem gotowca. Z wszystkich które zciągnąłem (v9 i v8) nie dziala ani jeden na moim Larku 50.2. v9 domaga się instalacji z plyty, natomiast pozostale v8 – wyskakuje bląd 0-6, czyli brak jakiegoś pliku aplikacyjnego.
Znalazlem link do wersji 7.0 ( tak go zatytułowano), otóż jest to wersja v9.1 i o dziwo poprawnie dzialająca. Wygląd i menu zrobilo na mnie pozytywne wrażenie. Niestety nie mogę dopasowąć do niego mapy. Te niby detykowane do tej wersji nie dzialają .Zamknieta kłódka i domaga się aktywacji. Skorzystalem z aktywatora, niestety ten dostępny na naszym forum nie dziala na pliki o rozszerzeniu .cmap (dziala tylko na rozszerzenie .map.
Stąd prośba, o link lub o mapę (może być tylko polski) dla tej wersji programu
ROUTE66 v9.1.8234 (24207) -- zainstalowany na Lark50.2 z WIN5.

I jeszcze jedno . Wyłuskałem z innego programu plik mobile9_27.lang (menu po polsku). Niestety programik go nie widzi. Jest tylko jedna opcja - Angielska. Inne wersje mobile9 też nie widoczne. Jak sobie z tym poradzić. Koś wie. I dlaczego tak jest.
Ja sobie z tym poradzę, ale ojciec angielskiego ni w ząb. On go będzie testowal. Chcę ułatwić mu życie.
_________________
Lark 43.1 z WinCE 5 Core, Lark 50.2 WinCE 5.0 Core, Mapy: MM_7.6.2-PL; // AM_6.14-PL; // Primo1.1+GJv2.16
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3469
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-10-07, 13:50   

Na chomiku jest ten program i mapy też. Z tym że nie wiem jak z Twoim urządzeniem czy na nim to działa. Druga sprawa to masz win ce 5.0 czy 6.0 ?
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi: Drukarki etykiet | dzierżawa kopiarek | Telebimy | kirby warszawa | kromschroder | Asus G53JW | zasilacze
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11