Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-12-28, 07:26
GC 5055+ WIN CE 6.0 i TomTom
Autor Wiadomość
enbloc 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 02 Sty 2010
Posty: 61
Skąd: Lubin
Wysłany: 2010-02-19, 15:41   

dzięki, będę miał chwilę to znowu wezmę się za TT.
 
 
pcpiotr 
Waypoint


Wiek: 48
Dołączył: 11 Sty 2010
Posty: 24
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-02-19, 20:47   

Zdarzyło mi się parę razy zamarznięcie ekranu narazie nic nie robiłem ale skorzystam z pomocy kolegi SHARED

[ Dodano: 2010-02-19, 20:49 ]
shared napisał/a:
Koledzy instaluję tom toma według tutoriala na http://www.demonfatal.narod.ru/tutorial.html, mapę mam Western_and_Central_Europe_2GB_840_2561, dochodzę do punktu 4. Now put your SDCARD into your device and run "TTN7BOT.EXE" in "navigator" directory. i po uruchomieniu tego pliku wyskakuje blad po niemiecku, że jakiś kod się nie zgadza z tą mapę. Jak to obejść?


Napisz jaki miałeś kłopot - bom jest ciekaw

I taki małe pytanko co zrobiłeś z plikiem mortscript.exe który już był w katalogu TT7.WCE.4.2, czy poprostu je podmieniłeś.
_________________
GOCLEVER 5055+ WIN CE 6.0
AM 6
TT 7.45
IGO 8
MIOMAP
AMIGO
karta 8GB Kingston SDHC
 
 
 
shared
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Sty 2010
Posty: 39
Wysłany: 2010-02-22, 07:54   

pcpiotr napisał/a:
[ Dodano: 2010-02-19, 20:49 ]
shared napisał/a:
Koledzy instaluję tom toma według tutoriala na http://www.demonfatal.narod.ru/tutorial.html, mapę mam Western_and_Central_Europe_2GB_840_2561, dochodzę do punktu 4. Now put your SDCARD into your device and run "TTN7BOT.EXE" in "navigator" directory. i po uruchomieniu tego pliku wyskakuje blad po niemiecku, że jakiś kod się nie zgadza z tą mapę. Jak to obejść?


Napisz jaki miałeś kłopot - bom jest ciekaw


Problemem była nieodblokowana mapa, wystarczyło zamknąć TTN7BOT.EXE, przejść do kolejnego punktu i odblokować mapę. Dalej postępowałem zgodnie z tutkiem.

pcpiotr napisał/a:
I taki małe pytanko co zrobiłeś z plikiem mortscript.exe który już był w katalogu TT7.WCE.4.2, czy poprostu je podmieniłeś.


Zamieniłem. Niestety po dwóch dniach używania tomtoma znowu wyskakuje 'not enough memory', także na dzień dzisiejszy TT leci do kosza. Poczekam na w pełni kompatybilną wersję (o ile w ogóle taka będzie).
 
 
jazzy
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 18 Maj 2008
Posty: 14
Wysłany: 2010-02-22, 22:10   

Witam,
W temacie zamrażania TT - wszystkiemu winne są ustawienia zarządzania energią gdzie zarówno w przypadku użytkowania baterii jak i lądowania domyślnie ustawiona jest opcja switch to idle - 1 minute (control panel/power/zakładka schemes/wybór battery power oraz ac power - ustawić wszystko na never). Ten sam problem występował w larku - tam trzeba to było załatwic skryptem (ponieważ ustawiania kasowały się po każdym wyłączeniu urządzenia). Tutaj ustawienia nie kasują się, wystarczy raz ustawić (ręcznie lub uruchomić skrypt) i pozostaną takie po ponownym uruchomieniu.
 
 
zbyszekr114 
Navi Expert
ZBYSZEKR114


Pomógł: 1 raz
Wiek: 47
Dołączył: 08 Kwi 2010
Posty: 208
Skąd: Ligotka Kameralna
Wysłany: 2011-11-28, 16:02   TT7.910

Witam .Zainstalowałem tt.7.910 z mapą west.875.3675europe ,odpaliłem ale wyskakuję błąd.Nod enough memory is available i wyświetla się też brak urządzenia gps?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9564
Wysłany: 2011-11-28, 20:39   

Post wyżej oraz http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=28951
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
zbyszekr114 
Navi Expert
ZBYSZEKR114


Pomógł: 1 raz
Wiek: 47
Dołączył: 08 Kwi 2010
Posty: 208
Skąd: Ligotka Kameralna
Wysłany: 2012-05-15, 21:25   

Witam.Mam pytanie do posiadaczy GC 5055+ czy ktoś z was jeździ na TT na tym urządzeniu i czy nic się nie zacina?Pytam gdyż jest TT na wince 6 ale nikt nie piszę że jest to program w miarę stabilny
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10