Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
SMART sg 205 am
Autor Wiadomość
sterownik
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Wrz 2010
Posty: 8
Wysłany: 2013-12-14, 14:52   

Witam
Probuje wgrac nowa mape do smart 205
Przejzalem troche forum bo wiem ze nie lubicie "zielonych" i tłumaczenia krok po kroku.

Podlaczylem navi kablem - komp widzi katalogi.
Teraz mam edytowac autorun.ini i zmienic wpis z : \flash_storage\smartgps\menu.exe
na : \windows\explorer.exe . Potem off/on smarta. TAK?
co dalej mmmm... chyba szukam najnowsza mape - AutoMapa (bo tą chcem) na windows CE. Z chomika, torrenta, peba TAK?
i co na koniec podmieniam z ta na karcie sd?
czy wedlug tego opisu
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32484

Napiszcie czy dobrze rozumuje.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2013-12-14, 15:54   

sterownik napisał/a:
mam edytowac autorun
Mała poprawka - nie autorun.ini, a autorun.inf. I po starcie będzie Windows.
Możesz też wpisem w autorun uruchomić dowolny panel z działu http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=155

sterownik napisał/a:
podmieniam z ta na karcie sd?
czy wedlug tego opisu
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32484
Według opisu we wskazanym linku. Ale 6.15 w wersji innej niż kupiona nie uruchomisz.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
sterownik
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Wrz 2010
Posty: 8
Wysłany: 2013-12-14, 19:39   

Cytat:
Możesz też wpisem w autorun uruchomić dowolny panel z działu http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=155

Panel :) chyba bylo by fanie
Mozesz polecic ktory do tej navi byl by fajny?

Cytat:
Ale 6.15 w wersji innej niż kupiona nie uruchomisz.

Mozesz w 2 zdaniach napisac czemu 6.15 jest w tym wypadku najnowsza

A jak np na chomikuj mam mape
AUTOMAPA 6.14a 1310 PL FINAŁ GOTOWA WINDOWS MOBILE, WYSTARCZY WYPAKOWAĆ NA URZĄDZENIE/KARTĘ SD
to co wtedy serio tylko kopiuje i ewentualnie podlinkowuje w panelu CZY TO SCIEMA
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2013-12-14, 21:20   

Smart GPS ma Windows CE, a nie Windows Mobile. No i gotowce mają ustawienia z czyjegos urządzenia. Użyj instalki jak radzi poradnik.

Czemu nie 6.15? http://www.my-navia.pl/vi...p=418771#418771

Który panel fajny - sam oceń. Na pewno pomożemy zainstalowac.

P.S. O programach nawigacyjnych proponuje dyskutować tu: http://www.my-navia.pl/index.php?c=34
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9