Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Brak dźwięku w automapie
Autor Wiadomość
Rafisnake
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 7
Wysłany: 2013-01-08, 20:11   

wlasnie stad probowalem wszystkiego i dalej to samo
jedyne co dziala to porada lanzone ale wyskakuje mi syntax error i stoje dalej w miejscu
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-01-08, 20:20   

Rafisnake,
Spróbuj jeszcze raz, może zrobiłeś jakiś błąd.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Rafisnake
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 7
Wysłany: 2013-01-08, 20:23   

wszystko jest dobrze.
Jezeli w pliku reg bylby jakis blad wyskoczyly by bledy volume,mute itd. error a teraz mam ten jeden blad i nic nie idzie dalej. probowalem juz wieloma sposobami. MortScript tez nie chce dzialac nie wiem czemu.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-01-08, 20:26   

Rafisnake napisał/a:
syntax error
Błąd składni
Rafisnake napisał/a:
MortScript tez nie chce dzialac
A dobrze masz wpisaną ścieżkę .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Rafisnake
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 7
Wysłany: 2013-01-08, 20:33   

odpalam przez totalcmd
a wyskakuje
Cytat:
.mscr and .mortrun extensions registered please run any .msc/.mortrun file or read the manual.
a rega mam takiego.
Kod:
[HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Volume]
"Volume"=dword:999999
"Screen"=dword:5
"Key"=dword:2
"Mute"=dword:7
doczytalem sie w jakims poscie na google ze pomiedzy jakimis slowami nie bylo spacji i moze tu to samo jest? jezeli tak to gdzie?

[ Komentarz dodany przez: imar42: 2013-01-08, 20:49 ]
Proszę po używanie znaczników [code]. Poprawiłem.
Ostatnio zmieniony przez imar42 2013-01-08, 20:50, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-01-08, 20:45   

Rafisnake, W sumie to nie znam tego urządzenia i nie wiem jak tam ma być :oops: Na pewno koledzy się jeszcze wypowiedzą .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 56
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1053
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2013-01-08, 20:57   

Rafisnake napisał/a:
.mscr and .mortrun extensions registered please run any .msc/.mortrun file or read the manual.
Jeśli pojawia się taki komunikat oznacza to, że próbujesz uruchomić skrypt poprzez kliknięcie na pliku skryptowym z rozszerzeniem *.mscr
Mam mało czasu - więc napiszę skrótowo. Uruchom skrypt poprzez dwuklik na pliku Mortrunnera nazwanym tak samo jak plik *.mscr
===============
sorry - muszę kończyć...
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
Rafisnake
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 7
Wysłany: 2013-01-08, 21:14   

moze cos zle robie ale wyskakuje mi
Cytat:
Cannot find Volume(Or one of its components) Make sure the path and file name are correct and that all the required libraries are aviable


[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2013-01-08, 21:26 ]
Używaj opcji [Quote]. Poprawiłam.
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2013-01-08, 21:16, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-01-08, 21:21   

Rafisnake napisał/a:

Cytat:
Cannot find Volume(Or one of its components) Make sure the path and file name are correct and that all the required libraries are aviable
Nie może znaleźć woluminu (lub jednego z jego składników) Upewnij się, czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne i czy są wszystkie wymagane biblioteki dostępne.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Rafisnake
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 7
Wysłany: 2013-01-08, 21:23   

wszystko jest poprawne a czy biblioteki sa dostepne tego to akurat nie wiem zaden program nie korzysta z nich
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-01-08, 21:38   

Rafisnake,
Zobacz jeszcze tutaj :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=35384
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 56
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1053
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2013-01-09, 16:13   

Rafisnake, czy próbowałeś dokładnie tego? :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=190550#190550
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
Rafisnake
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sty 2013
Posty: 7
Wysłany: 2013-01-13, 20:26   

tak probowalem tym i dalej to samo... a jest jakis sposob zeby podlaczy navigona do pc i samemu ustawic reg ? program od win7 nie chce go wykryc...
 
 
robak26 
Waypoint


Wiek: 45
Dołączył: 08 Paź 2008
Posty: 25
Wysłany: 2015-04-16, 23:31   Navigon 14xxx

Witam.
Z odblokowaniem tego Navigona nie było większego problemu, ale za to po włączeniu Automapy 6.17 nie wydobywają się żadne dźwięki.
Próbowałem wyleczonych i nie wyleczonych plików.
Proszę o rady.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12