Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Republika Południowej Afryki
Autor Wiadomość
sks
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Lis 2009
Posty: 8
Wysłany: 2009-12-16, 11:01   Republika Południowej Afryki

Kraj jak w temacie.
Sprzęt to Goclever 5066, więc najlepszy byłby program, który można nagrać na kartę, podmienić nazwę pliku wykonawczego i tyle...
Szukam ale jak dotąd bezskutecznie.
Termin wyjazdu to marzec więc jeszcze trochę czasu.
Pryz okazji także, jaką mapę (na zwiedzanie piesze) polecilibyście na Londyn?
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2009-12-16, 12:08   

Według mnie najkorzystniejszym by było wrzucenie gotowego IGO8 mapę RPA masz tutaj
Kod:
http://rapidshare.com/fil...8_07_080903.rar
natomiast gotowce IGO8 poszukaj sobie tutaj:
http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=38 :lol:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
sks
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Lis 2009
Posty: 8
Wysłany: 2009-12-16, 12:13   

Wielkie dzięki!
O takie coś chodziło!
Pozdrawiam.
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2009-12-16, 12:19   

Nie ma za co polecam się na przyszłość :mrgreen: jeszcze dodam że na piesze wycieczki polecam program z tego działu myślę ,że Londyn też tam znajdziesz:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=642

[ Dodano: 2009-12-16, 12:24 ]
tu masz gotowca na Twój sprzęt:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=14269 :mrgreen:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2009-12-16, 20:38   

A może TomTom i mapa Southern_Africa

lub South_Africa_Swaziland_and_Lesotho

Co do Londynu to mapka UK_&_ROI
 
 
sks
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Lis 2009
Posty: 8
Wysłany: 2009-12-17, 09:37   

Muszę wobec tego poszukać ich w dziale Tom Tom'a.
Wielkie dzięki.
Z IGO 8 będzie mi łatwiej, bo gotowca używam już jakiś czas i tylko dogram mapy.
Tom Toma muszę spreparować na kartę.
 
 
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2009-12-17, 15:07   

Jeśli w iGO używasz najnowszych map od TeleAtlas to na TT nie musisz zmieniać, bo to są te same mapy.
 
 
piotrr989
Waypoint


Dołączył: 17 Maj 2010
Posty: 111
Wysłany: 2010-05-17, 21:46   mapy na mistrzostwa świata

Witam
Gdzie można zdobyć mapę do RPA nowszą niż z lipca 2008 roku?
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-05-18, 10:31   

http://uploaded.to/file/7356ld - komplet Afryka
Botswana
Lesotho
Morocco
Mozambique
Namibia
Nigeria
Reunion Island
South Africa
Swaziland
Western Sahara
Zimbabwe
_________________
Zastrzegam sobie prawo do zmiany zdania w dowolnej chwili, wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania..
 
 
R4mbo
azymut


Dołączył: 29 Sie 2011
Posty: 1
Wysłany: 2011-08-29, 11:55   Navi RPA

Witam

Za nie cały miesiąc wyjeżdżam do RPA i potrzebuje urządzenia do nawigacji oraz mapy, za bardzo nie wiem co kupić... W pobliżu mnie znajduje się sklep gdzie mają Modecom Freeway MX2, czy prawdą jest że można tam wgrać każdą mapę ?

Jeżeli chodzi o oprogramowanie to chciałbym sam wgrać tylko które posiada mapy RPA ?


Pozdrawiam R4

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2011-08-29, 13:32 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Proszę o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 4
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9622
Wysłany: 2011-08-29, 12:06   

Urządzenie dowolne, program nawigacyjny z mapami RPA to chyba tylko iGO
Wpisz RPA w SZUKAJ http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=29094 punkt 24

Przy okazji: mape możesz wgrać każdą wszędzie. Ale bez programu nawigacyjnego nic nie zrobisz - http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=29094
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-08-29, 12:09   

R4mbo napisał/a:
Modecom Freeway MX2, czy prawdą jest że można tam wgrać każdą mapę ?

Chodzi Ci chyba o program nawigacyjny jeśli tak to oczywiście ,że można :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...com+freeway+mx2
i nie tylko na to urządzenie ,ale jeszcze na szereg innych nawigacji.
R4mbo napisał/a:
Jeżeli chodzi o oprogramowanie to chciałbym sam wgrać tylko które posiada mapy RPA ?

Np. TomTom lub Igo8 ewentualnie Igo Primo szukaj w odpowiednich działach.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
g3ck0
Waypoint


Dołączył: 18 Sie 2011
Posty: 157
Wysłany: 2011-08-29, 14:29   

Osobiście odradzam kierowanie po RPA .W mieście jeździsz cały czas na klaksonie. Poza miastem trzeba uważać bo kładą na drodze deskę z gwozdziami i musisz się zatrzymać .
 
 
sks
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Lis 2009
Posty: 8
Wysłany: 2011-08-31, 05:42   

g3ck0 napisał/a:
Osobiście odradzam kierowanie po RPA .W mieście jeździsz cały czas na klaksonie. Poza miastem trzeba uważać bo kładą na drodze deskę z gwozdziami i musisz się zatrzymać .


Jak wobec tego Twoim zdaniem należy się poruszać po RPA?
W zeszłym roku zrobiliśmy ponad 3200 kilometrów po tym kraju i nic złego się nie stało.
Samochód to najbezpieczniejszy i najwygodniejszy środek lokomocji w tym kraju.
Piękne szerokie drogi i niezwykła jak na nasze warunki kultura jazdy.
Jedyne co mogę polecić, to nie dawać na stacjach osobom, które nam tankują samochód (myją szyby, płacą za nas w kasie i przynoszą resztę) więcej niż 2 randy. Wiem, że to śmieszne pieniądze, ale miejscowi nie dają im więcej.

Kraj jest piękny i warty zobaczenia. Z głową na karku nie stanie się nic złego.
 
 
g3ck0
Waypoint


Dołączył: 18 Sie 2011
Posty: 157
Wysłany: 2011-08-31, 08:49   

Ja tez tam siedziałem w delegacji i zawsze nas woził kierowca z fabryki. Może akurat okres był wtedy "gorący"
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10