Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Odblokowanie SmartGPS SG310
Autor Wiadomość
andrus1976
Waypoint


Dołączył: 11 Maj 2009
Posty: 19
Wysłany: 2009-05-23, 12:52   

czyli jak dobrze rozumiem to mam zmienić nazwę exsplorer.exe na np SDMMC\explorer.exe jeżeli nie to gdzie mam edytować ten init bo nie za bardzo wiem o co chodzi.Dzięki za cierpliwość ale jestem mało obeznany w gps.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-05-23, 17:09   

W rejestrze
HKEY_LOCAL_MACHINE/init=Launch*[cyferki różne dla każdej nawigacji]="explorer.exe"
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
andrus1976
Waypoint


Dołączył: 11 Maj 2009
Posty: 19
Wysłany: 2009-05-24, 08:20   

mam takie coś i co teraz zmienić

bez tytułu.JPG
Plik ściągnięto 80 raz(y) 110,13 KB

 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-05-24, 08:25   

launch50
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
andrus1976
Waypoint


Dołączył: 11 Maj 2009
Posty: 19
Wysłany: 2009-05-24, 08:52   

zmieniłem na explorer.exe i nadal nie ma paska
Ostatnio zmieniony przez andrus1976 2009-05-24, 09:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-05-24, 08:54   

andrus1976 napisał/a:
exsplorer.exe


explorer.exe !!!
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-05-24, 10:55   

\flash_storage\explorer.exe !!! :-P
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
andrus1976
Waypoint


Dołączył: 11 Maj 2009
Posty: 19
Wysłany: 2009-05-24, 18:28   

Dzakus jesteś wielki
 
 
kogar
azymut


Dołączył: 04 Lut 2010
Posty: 1
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-02-04, 10:31   

a ja mam inne pytanie:

mam już odblokowaną tę nawigację. Czy jest możliwość jej "zablokowania" by była jak w oryginale ?

ewentualnie inaczej :
gdy załączam navi odpala mi się pulpit z windowsa. a Chciałbym by startowała nawigacja co trzeba zmienić w windowsie ( CE 5.0 ) aby tak się "działo" ? :)
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2010-02-04, 11:06   

A jak masz odblokowaną?
jeżeli jak wyzej, to wystarczy w autorun.inf wpisać sciezkę dostępu do pliku exe programu nawigacyjnego.
Ale wowczas po zamknięciu AM czy MM navi się zawiesi - nie będzie do czego wyjść
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
laska18 
azymut


Dołączył: 26 Sty 2010
Posty: 2
Wysłany: 2011-03-24, 11:09   

A jak masz odblokowaną nawi to najlepiej w ta ikonke ( My Device ) potem wybierasz karte pamieci nastepnie forder auto mapa szukasz ikonki z takim napisem wceAm podswietlasz ja i klikasz File nastepnie Sent To i wybierasz Desktop as Shortcut i juz masz skrut na pulpicie swojej nawigacji koniec :lol:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12