My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
odblokowanie clariona map680- jak?
Autor Wiadomość
dexter23 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 07 Lis 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-11-09, 21:56   

oczywiscie dziekuje. pozdrawiam
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17934
Wysłany: 2009-11-09, 22:24   

Bismar napisał/a:
jacekp1313, według mnie wystarczy wrzucić plik wykonawczy *.exe pod nazwą Clarion.exe do folderu "Clarion" a w pliku Clarion.mscr wskazać ścieżkę do panelu.

Na niektórych nawigacjach (Manta, Lark) trzeba najpierw wyłączyć fabryczne menu, stąd pytanie o procesy.
Dzięki za wyjaśnienie
_________________

 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3445
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2009-11-09, 23:21   

jacekp1313 napisał/a:
Na niektórych nawigacjach (Manta, Lark) trzeba najpierw wyłączyć fabryczne menu,

To chyba trzeba w każdej zrobić jeżeli chcesz uruchomić z karty odblokowanie lub program. A w tym przypadku co ja wcześniej opisałem uruchamiasz zamiast mapy.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17934
Wysłany: 2009-11-10, 07:40   

Czyli prośba o listę procesów nadal aktualna.
_________________

 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9769
Wysłany: 2009-11-10, 16:51   

Spróbuj tak jak wszystkie starsze Clariony. RESET+drugi przycisk z prawej(nawigacja). Powinno odblokować do Windowsa z tapetą.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
JARASS 
Navi Expert



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 09 Sty 2009
Posty: 274
Skąd: TORUŃ
Wysłany: 2009-11-23, 12:42   

Różnica pomiędzy Clarion Map 680 ,Clarion Map 780 polega tylko na mniejszej pamięci
wewnętrznej (Map 680 ma 1GB) i już.
Dobry program do odblokowania map 780 ,będzie działał i na 680-tce. ;-)
_________________
CLARION MAP 680;AM 6.15,+MM
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 9