My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-10-19, 21:46
firmware do 4335
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-10-17, 21:43   

Przed chwila specjalnie ściągnąłem i działa (skopiowałem i weszło). Oczywiście bez ""
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
pilar220 
Waypoint



Dołączył: 03 Wrz 2009
Posty: 44
Skąd: z północy
Wysłany: 2009-10-17, 22:38   

wszystko oki dzięki
_________________
Modecom MX 4

http://tb7.pl/polecam,pilar220,38934
 
 
adlozi 
Waypoint


Dołączył: 18 Gru 2008
Posty: 18
Wysłany: 2010-05-01, 15:10   Goclever 4335 jak wgrać firmware?

Proszę o pomoc
Chciałbym wgrać starsze firmware do mojego Goclevera 4335 wer. 200983XXX by w miarę szybko działała Automapa. Poradźcie które firmware wgrać i w jaki sposób. Na oryginalnym firmware Automapa strasznie muli i do tego czasem się wiesza.
Pozdrawiam
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-05-01, 15:40   

Jeden z kolegów na forum robił to z 3535, poszukaj tematów, pisał o tym kilka razy. Sądzę jednak ze jak się pojawi to tu odpisze.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2736
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2010-05-02, 23:17   

Poczytaj to --> http://forum.goclever.net...pic.php?f=9&t=4
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
adlozi 
Waypoint


Dołączył: 18 Gru 2008
Posty: 18
Wysłany: 2010-05-03, 09:42   

Niestety wskazany temat nie porusza problemu wgrywania firmware do urządzeń 3535 i 4335. Są tam jedynie odnośniki do stron ukraińskich gdzie rzeczywiście są różne firmware do 4335 ale które wybrać?
Liczyłem, że ktoś już jakieś FW wgrywał i podzieli się opinią czy działa lepiej z AM, oraz powie jakie kroki wykonuje się by go wgrać.
 
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2736
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2010-05-11, 07:33   

Ja wgrywałem i to z powodzeniem.
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
LukaszekP
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 05 Sty 2010
Posty: 169
Wysłany: 2010-05-11, 22:36   

Najlepszy soft dla urządzeń seria xx35 poniżej seryjnego *200911* to są te datowane z marca i kwietnia 2009 a dodatkowo odtwarzają mp3 tylko jest problem jak w naszej sztuce jest ekran LCD innego producenta niż Hanstar A01 lub Innolux gdyż nam się cały ekran przesunie w bok :-| FW 4335 1GB 2GB
_________________
Mapki pass nawigacja
Odblokowanie WindowsCE

Tabelka Modeli GoClever
 
 
honka
azymut


Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-09-26, 10:29   Problem z Firmeware dla GPS GC 4335

Zawiesil mi sie GoClever 4335, prawdopodobnie poprzez niefortunna zmiane w parametrach GPS'a. Po uruchomieniu pojawia sie ekran startowy, wszystkie ikonki z opcjami dzialaja, za wyjatkiem tej od nawigacji. Znalazlam jakiegos Firmware na internecie, zgralam na karte 2G, formalowana w FAT32. Probowalam nastepnie tych sztuczek z przyciskami tzn. jedni pisza, ze nalezy wlaczyc GPS, nacisnac Power i Reset, drudzy, ze Power i Vol-...? W kazdym razie probowalam i tak i tak, niestety nic to nie dalo. Przy nacisnieciu Power i Reset, pojawia sie ekran startowy i nic dalej sie nie dzieje; przy Power i Vol-, pojawia sie trojkolorowy ekran i jakies cyferki tyczace sie baterii, ID... i nic poza tym. Nie znam sie na tym i nie wiem gdzie robie blad, a moze cos z tym Firmware nie tak...? Nr. seryjny GPS to: 43352009073865. Bardzo prosze o pomoc.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-09-26, 10:35   

Po co Ci FW?? System działa tylko mapy nie masz.
Jak wgrasz FW to mapy tym bardziej nie będzie. Pisz do serwisu o kopie mapy i to wszystko.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
honka
azymut


Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-09-26, 12:52   

Nie wiem, nie znam sie na tym. Czytalam na internecie, ze jak sie tak zablokuje GPS, trzeba wgrac WF i wszystko bedzie dzialalo. Ja zadnych map nie kasowalam.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18065
Wysłany: 2010-09-26, 13:05   

Podłącz GC do kompa i podaj listę folderów
_________________

 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-09-26, 13:11   

Jak pokazuje się ekran startowy (logo na początku) i staje to FW ale jak jest menu i nie działa jakiś przycisk to FW może tylko namieszać jeszcze bardziej.
Podaj listę jak radzi kolega wyżej i zobaczymy co jest nie tak z mapą.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
honka
azymut


Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-09-26, 13:58   

Ale jak to mam zrobic, tego jest tak duzo, a nie da sie wkleic tutaj?

[ Dodano: 2010-09-26, 15:51 ]
To wszystko co mam na GPS:

- Buildings
- GPSLog
- Maps
- My Routes
- Photos
- Poi
- Speed Cams
- BEEP
- BEEP2
- BE todayItem.dll
- faus
- FLAGS.CPF
- FONTS.CPF
- IMAGES.CPF
- kwa.bin
- Language Pack Bu..
- Language Pack Cz..
- Language Pack En..
- Language Pack Frc..
- Language Pack Ger...
- Language Pack H...
- Language Pack Po..
- Language Pack Ro..
- Language Pack Ru..
- micro_saund_serv..
- mobilenavigator
- Ordinale
- Ordinale.lix
- rec dst
- Splash.m8888
- splash 320#240m..
- TEMPLATE
- timezones.bin
- timezones
- tme_images.cpf
- trace
- vs.bin
 
 
LukaszekP
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 05 Sty 2010
Posty: 169
Wysłany: 2010-09-26, 22:22   

Skoro masz ten plik trace to masz uszkodzone pliki mapy i dlatego mapa się nie uruchamia.
_________________
Mapki pass nawigacja
Odblokowanie WindowsCE

Tabelka Modeli GoClever
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 2,14 sekund. Zapytań do SQL: 10