My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-10-19, 21:46
firmware do 4335
Autor Wiadomość
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2756
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-07-19, 06:43   

paker1981 napisał/a:
Boję się wgrywać firmware gdyż jest ona na gwarancji i nie chcę by zarzucili mi niedozwolone "grzebanie " w sprzęcie.


Po to jest wypuszczane i udostępniane firmware aby je wgrać.
W goclever należy update wgrać na kartę naładować całkowicie nawigację odłączyć wszelkie kable i dalej postępować wg instrukcji podanych na forum GC.
Nie bójcie się tego.
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
zbyszek53_51
azymut


Dołączył: 02 Wrz 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-09-06, 22:17   

Witam. Pozwoliłem sobie podpiąć się do tego tematu bo mam taki sam przypadek zablokowania nawigacji Goclever GC4335 ,sprawdzałem na stronie gdzie są Firmware http://www.my-navia.pl/ale nie znalazłem do tego modelu, dostałe odpowiedz ze nie mogą mi pomóc i odesłali mnie do tego forum. Proszę jeśli ktoś w grywał do tej nawigacji firmware to proszę o podanie , gdzie mogę go pobrać do swojej nawigację. Dziękuje i Pozdrawiam.

[ Komentarz dodany przez: Wedrowca: 2009-09-07, 07:22 ]
Proszę poprawić adres linku
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2756
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-09-07, 08:06   

Strona producenta i pliki wraz z instrukcją:
http://forum.goclever.net...pic.php?f=9&t=4
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
zbyszek53_51
azymut


Dołączył: 02 Wrz 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-09-07, 11:33   

Dziękuje za informację gdzie szukać ale szukałem na tym forum i nie znalazłem tego modelu Goclever GC4335 ,proszę jak ktoś znalazł ten model o podanie konkretnie ,gdzie ten plik jest bo dwa dni szuka i nie znalazłem w necie. Dziękuje i Pozdrawiam.
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2736
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2009-09-07, 11:54   

Do 4335 nie ma firmware'u. Link pod którym można było go ściągnąć już jest nieaktualny. Goclever nie udostępnia FW dla tego modelu. Pozostaje tylko poprosić kogoś kto takim FW dysponuje o udostępnienie.
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
zbyszek53_51
azymut


Dołączył: 02 Wrz 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-09-07, 12:15   

Dziękuję za szybką odpowiedz i mam P R O Ś B Ę do wszystkich , czy ktoś posiada do tej nawigacji Goclever GC4335 Firmware to proszę o przesłanie na pocztę zbyszek137@wp.pl lub zbyszek137@gmail.com będę wdzięczny i duże piwo postawię .Dzięki i Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez zbyszek53_51 2009-09-07, 12:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
komornik
Waypoint



Dołączył: 21 Lip 2009
Posty: 33
Wysłany: 2009-09-07, 12:27   4335

Mam w domu jak będę wieczorem to wyślę, ale może ktoś mi podpowie jak to w tej navi wgrać, bo próbowałem już robić różne rzeczy i nic
 
 
zbyszek53_51
azymut


Dołączył: 02 Wrz 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-09-07, 18:40   

Aby wgrać Firmware Goclever GC4335 do nawigacji to włączamy nawigację i naciskamy RESET w tym samym czasie naciskamy WŁĄCZNIK na górze wraz przyciskiem który jest obok , puszczamy RESET i nadal trzymamy na górze dwa przyciski na ekranie ukazuje się po środku ekranu pasek ,który się przesuwa i na końcu ładowania firmware wyświetla że załadowano Sukces.
 
 
komornik
Waypoint



Dołączył: 21 Lip 2009
Posty: 33
Wysłany: 2009-09-08, 07:16   

dziękuję za instrukcję, a co ma być po sukcesie bo stoi i się nie resetuje
 
 
mdarek1
azymut


Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1
Wysłany: 2009-09-11, 21:39   GC 4335 - firmware

Cześć, od kilku dni mam GC 4335 i już udało mi się go uwalić. Przyłączam się do prośby o firmware do GC 4335. Jak ktoś posiada takowy firmware to bardzo chętnie przyjmę na e-mail: mdarek@interia.pl. Będę bardzo wdzięczny i piwko oczywiście stawiam.
A przy okazji jestem nowym użytkownikiem forum. Witam wszystkich
 
 
pilar220 
Waypoint



Dołączył: 03 Wrz 2009
Posty: 49
Skąd: z północy
Wysłany: 2009-10-16, 22:30   firmware do 4335

witam

czy dostępne jest firmware do gc 4335 jeżeli tak to proszę o pomoc gdzie mogę znaleźć znalazłem gdzieś na forum jeden link i nie działa.
Mam jeszcze jedno pytanie: jak zrobić kalibracje ekranu bo gdy w windows klikam na konkretny plik to żeby go otworzyć trzeba kilka razy kliknąć w jego obrębie
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-10-16, 22:43   

Firmware masz TU
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
pilar220 
Waypoint



Dołączył: 03 Wrz 2009
Posty: 49
Skąd: z północy
Wysłany: 2009-10-16, 22:47   

dzięki wielkie dasior 591 ale napisz proszę jeszcze jak to wgrać i jakie jest hasło do archiwum
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-10-17, 16:26   

Hasło "G0clever" (sorki ze zapomniałem). Jak wgrać to nie wiem bo powiem szczerze nigdy nie wgrywałem. Kalibracja jest w panelu sterowania, obrazek z ekranem i 2 zakładka jak się nie mylę.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
pilar220 
Waypoint



Dołączył: 03 Wrz 2009
Posty: 49
Skąd: z północy
Wysłany: 2009-10-17, 20:16   

niestety to hasło do archiwum nie działa
_________________
Modecom MX 4

http://tb7.pl/polecam,pilar220,38934
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10