Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2013-03-30, 14:19
NavigonTransonic 7000T i program Navigon
Autor Wiadomość
sabine11 
azymut


Dołączył: 08 Sty 2008
Posty: 4
  Wysłany: 2008-01-12, 11:38   Ts 7000T

Na poczatku chcialam wszystkich pozdrowic i zyczyc szesliwego Roku 2008!!!!!!!!!!

Kupilam sobie TS 7000T Navigon MN6 Software, wrzystko dzila na 100% ale jak to juz bywa widzialam Software 6.5 te sa w TS7110T wgrane, Pomyslalam sobie cz nie moglam bym zmienic Je w moim TS7000T one mi sie lepiej podobaja
Moze ma ktos adres gdzie mozna je sciagnac ???????.

Bardzo dziekuje za pomoc i wyjasnienia mi czy to wogole idzie i jak to idzi zmienic
Sabine
 
 
Luccas
GPS instruktor


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 21 Lip 2007
Posty: 591
Wysłany: 2008-01-13, 00:14   

Nie mam navigona wiec nie przetestuje, ale:

1. klik mn 6.5 for pna
2. Wersja 6 z mapami klik
3. Nowe mapki do 6 z 2008 roku
 
 
 
sabine11 
azymut


Dołączył: 08 Sty 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-01-13, 11:45   

Bardzo chcialam podziekowac z taka szybka pomoc,teraz musze to tylko jakos uruchomic a potem sie cieszyc z mojego zakupu

Dziekuje :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-) :-)

Sabine
 
 
Gothic1292
azymut


Dołączył: 07 Lip 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-07-07, 15:37   Problem z aktualizacją map w Navigon TS 7000t

Witam. Nawigacja została zakupiona 3 lata temu. Ma mapy q3 z 2006roku. (Oprogramowanie mobile navigator 6). Mapa jest pod linkiem http://naviway.net/viewtopic.php?f=18&t=108 ale z tym jest problem: Po wgraniu na kartę pamięci sprzęt się zawiesza w trakcie animacji logo navigona(podczas uruchamiania) Nie wiem czy do aktualizacji map potrzebne jest odblokowanie systemu. Mam drugą wolną kartę pamięci 2gb.Chciałbym pojechać za granice w najbliższym czasie z tą nawigacją i mam problem z tymi mapami. Proszę o pomoc
 
 
ecompaq 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 05 Wrz 2008
Posty: 165
Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2009-10-07, 13:07   Navigon 7.4.3 wersja 7310 na Navigon 7000T

Witam,czy udało wam sie znalesc w sieci przerobiona wersje MN7 z działajaca ,,Panorama View 3D" na nawigacje 7000T ???

[ Dodano: 2009-10-09, 13:30 ]
Dzieki juz znalazlem i zainstalowalem wersja MN7.4.2 build 802 z panorama view dla Navigona 8110 dziala doskonale na Navigon 7000T. :-)
 
 
marianex100
azymut


Dołączył: 18 Maj 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-10-10, 15:05   

Witam a możesz napisać gdzie to znalazłeś???????
bo też mam tą nawigacje i chętnie przetestuje :lol:
 
 
ecompaq 
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 05 Wrz 2008
Posty: 165
Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2009-10-10, 18:17   NavigonTransonic 7000T i program Navigon

Witam wersja MN7.4.2 build 802 zrobiona na Navigona 7000T, dziala panorama view, choc najlepsze efekty na mapach Szwajcarii,Austrii i Niemiec w Polsce tak sobie...
Rozpakowac bezposrednio na karte, nie zmieniac w folderze MAP plikow nfs, wybrac z

http://files4you.net.pl/n...erate-maps.html

mapy w/g uznania i w droge.

http://rapidshare.com/fil...4.2.7z.001.html
http://rapidshare.com/fil...4.2.7z.002.html
http://rapidshare.com/fil...4.2.7z.003.html

haslo: MN74

[ Dodano: 2009-10-10, 18:21 ]
Ktos chce AM 5.2 tez na Navigona 7000T to pisac- wstawie-
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-03-30, 14:19, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Fortun
azymut


Dołączył: 31 Paź 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-10-31, 13:08   1raz, NAVIGON PNA 7000T

Witam, pierwszy raz bawię się z nawigacją, więc jestem w temacie zielony... I mam wielką prośbę do Was.. Chciałbym zaaktualizować mapy bo są dość stare, tak samo jak oprogramowanie itp;/ Trzeba rozblokować telefon żeby to zrobić ? Bo wiem ze aktualizacja na stronie kosztuje 99euro ;/ czyli śmiechu warte :p Licze na waszą pomoc, pozdrawiam.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-10-31, 14:37   Re: 1raz, NAVIGON PNA 7000T

Fortun napisał/a:
Trzeba rozblokować telefon żeby to zrobić ?

Ani telefonu ani nawigacji nie musisz, wszystko masz TU, wybierasz mapę jaka chcesz i wgrywasz.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Fortun
azymut


Dołączył: 31 Paź 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-11-02, 20:47   

oczywiście chodziło mi o nawigacje;) Wszystko zrobiłem jak należy.. wrzuciłem Navigona 7, wgralem mapy do folderu, odpalam szprzęt i wywala mi.. : " Application MN6.exe has perfomed an illegal operation and will be shut down. If the problem persist, contact the program vendor."

Co jest? :(

Naklejka z tyłu : Windows Embedded CE 6.0
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-02, 20:50   

Poszukaj wersji pod twój sprzęt, widziałem gdzieś na forum.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Fortun
azymut


Dołączył: 31 Paź 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-11-02, 22:15   

odpalilem navigona 7.4.2 ale nie chce złapać sygnału.. ? Ma ktoś jakieś pomysły
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-02, 22:18   

Jaki masz ustawiony port i prędkość?
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Rymar 
Waypoint
V8 Connoisseur



Dołączył: 25 Lis 2008
Posty: 67
Skąd: OP/WX
Wysłany: 2010-02-23, 15:08   Transonic PNA-7000T i Navigon

Witam. Brat zakupił na allegro taki wynalazek jak w temacie. Stąd moje pytanie dla osób znających się w temacie Navigona. Czy jest szansa aby zainstalować tam MN7 ?Aktualnie jest zainstalowany MN6, ze starymi mapami. Ewentualnie w jaki sposób to zrobić, bo jestem zielony w temacie. Wiem że urządzenie można odblokować. Ale nie chce tego robić.

Dziękuje z góry.
_________________
V8 Connoisseur AUDI S8 D2 -lift

TRZEBA ŻYĆ SZYBKO I ZAJEBIŚCIE...
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-01-31, 06:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9601
Wysłany: 2010-02-23, 15:13   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13258
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=12206
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12