Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-09, 19:49
Poradnik 4366, 5065FMBT, 5066FMBT
Autor Wiadomość
Szef
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Sie 2010
Posty: 5
Wysłany: 2011-06-14, 07:16   

dasior czytać nie jest trudno, ale 120 stron nie da rady ogarnąć w 5 minut. Dopiero jestem na 20 :) a gdzie jeszcze temat o samym menu blow

activsync mam ustawione w GC i niestety sie nie łączy

Czy zawartość przycisków w menu nawigacyjnym można edytowac tak jak to było wcześniej ?? Gdzie sa jego pliki ??
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-14, 08:07   

Wszystko jest w danych na rf, konfiguracja taka sama.
Te informacje sa na stronie głównej o menu BLOW albo zaraz na pierwszysh stornach tematu.
Czytanie poradnika mija sie z celem bo 50% informacji już jest nie przydatne.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
szuma2
Waypoint
GC 4366 fmbt


Dołączył: 02 Gru 2009
Posty: 29
Wysłany: 2011-06-14, 19:19   

witam

jakos ostatnio zamula mi nawigacja i czy wystarczy wgrac od nowa menu blow 3.0 chyba ze jest nowsze czy trzeba wrócic do fw i dopiero blow?
jak jest mozliwe to prosze o zamieszczenie fw do modelu 4366 fmbt przed marcem 2010 bo na pierwszej stronie wywala błąd jak równiez najnowszego menu blow
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-14, 21:52   

Blow masz na mojej www, FW nie polecam.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
buczo
Waypoint


Dołączył: 11 Cze 2011
Posty: 24
Wysłany: 2011-06-18, 15:01   

Czy do Goclevera 5066 żeby wgrać automape na SD karte trzeba ją jakoś odblokować czy normalnie mogę wgrać na kartę bez odblokowywania nawigacji ?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-18, 16:00   

W wątku "GC i AM" masz wyraźnie napisane ze wystarczy dodatek do AM wybrać.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
dioda1207
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 10
Wysłany: 2011-06-19, 22:30   

Witam i mam pytanko.
Po instalacji AM na SD mamy plik MobileNavigator .Co nam daje wypakowanie na SD pliku
MobileNavigator z Pkt.2.wybor506xFMBT
oraz moja GC5066FMBT była 2 razy w serwisie i czy wysyłac 3 raz skoro nie widzi plików
audio wav ?
Pozdrawiam

[ Dodano: 2011-06-20, 00:01 ]
Sorry.Pliki audio winny być w formacie wma.
a i jeszcze jedno czy karta SDHC winna być sformatowana w Fat czy Fat32 ?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-20, 07:26   

Karty powyżej 2gb w Fat nie sformatujesz. Pliki mp3 mogą byc wystarczy podmienić Playera. Tan plik jest dla programów nawigacyjnych gdzie program nie ma autostartu a AM ma wiec na jedno wychodzi.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
dioda1207
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 10
Wysłany: 2011-06-20, 14:49   

Wielkie dzięki za odpowiedż.
 
 
gesio1
Waypoint


Dołączył: 11 Kwi 2008
Posty: 80
  Wysłany: 2011-06-30, 08:43   

Witam potrzebuje firmware do 4366 niestety na pierwszej stronie nie działa link można prosić o wstawienie nowego linka dziekuje z góry.

4.2 4366, 5066. (BEZ FM i BEZ BT)
Pobieramy FW ze strony procenta TU (link nie działa)
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8306
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-30, 09:10   

Fwe zablokowany bo uszkadza urządzenia wypuszczone po 2009 roku.
Po co Ci FW??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
martind
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lis 2009
Posty: 7
Wysłany: 2011-07-02, 19:10   

witam mam pytanie czy istnieje wgranie np. dwóch map na kartę SD ??
Ostatnio zmieniony przez martind 2011-07-03, 17:22, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6445
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-02, 19:18   

martind, mamy chcesz wgrywać na kartę? :shock:
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
martind
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lis 2009
Posty: 7
Wysłany: 2011-07-03, 17:05   

Tak chce wgrać na kartę jeśli jest to możliwe oczywiście
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6445
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-03, 17:19   

martind, mam nadzieję że nie kpisz i cały czas popełniasz literówkę. Mapy możesz wgrywać tylko efekt będzie tego mizerny. Instaluje się programy do nawigacji a tych możesz zainstalować tyle ile się zmieści na karcie.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 11